|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przechowywanie rzeczy na czas podróży
Hej,
mam nadzieję, że dobrze trafiłam! W czerwcu wybieram się na czterotygodniowe wakacje z rodzinką. W końcu nam się udało ![]() Dlatego proszę was o pomoc. Może macie sprawdzone firmy, które bezpiecznie przechowają te rzeczy na czas naszego wyjazdu? Znacie jakieś w pełni zaufane magazyny na dolnym śląsku? Ewentualnie w województwie opolskim. Będę wdzięczna za pomoc, cieszę się na tę wycieczkę ale martwię o to, co zastanę w mieszkaniu gdy z niej wrócimy.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Przechowywanie rzeczy na czas podróży
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Pliss może ktoś mi coś podpowie? Wyjazd się zbliża, a ja nadal nie wiem co zrobić... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie sądzę, żeby jakikolwiek magazyn wziął na siebie odpowiedzialność za cenne przedmioty. Bezpieczniej będzie wynająć w banku skrytkę lub kasetkę na kosztowności. Cena zależy od wielkości schowka i czasu wynajmu ale cena za miesiąc nie powinna przekroczyć kilkudziesięciu złotych. Podejrzewam, że taka usługa dostępna jest tylko w dużych miastach.
Edytowane przez joannat Czas edycji: 2014-05-07 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Nie wiem jak wygląda to w innych miastach. We Wrocławiu ostatnio pojawiła się ciekawa opcja. Firma Stokado, która jak dotąd miała jedynie usługę "magazyn na wynajem" teraz uruchomiła też usługę, w której kurier przyjedzie Ci do domu z kartonem do zapakowania. Firma zdaje się jest poważna, bo istnieje ponad rok. Sądzę więc, że jest bezpieczna. Ich storna z tą nową usługą to zdaje się: www.extrapak.pl
Ps. Jeśli coś nie tak napisałem wybaczcie - jestem nowy na forum. I niech Was nie zmyli mój nick! ![]() Edytowane przez Greckanimfa Czas edycji: 2014-05-11 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
PS: Trzymajcie kciuki, żeby mi pomogli. Nie chcę już myśleć, co dzieję się z moimi cennymi rzeczami w czasie, gdy będę na wakacjach... Hej Kochane, już jutro wyjeżdżamy na upragnione wakacje! I dziś kurier z polecanej przez was firmy Extrapak przyjechał po moje rzeczy. Wszystko będzie przechowywane w specjalnym chronionym magazynie przez cztery tygodnie, czyli na cały czas naszego rodzinnego wyjazdu. Supeeer! Jak wrócimy dam znać ![]() Hej, wczoraj wróciłam! Wakacje były cudowne!!! Godzinami można by opowiadać. Dziś rano dostałam swoje rzeczy od ExtraPak. Wszystko wróciło w nienaruszonym stanie. Pełna profeska ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-06-30 o 08:54 Powód: polączenie postów |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Hej, ja jak wyjeżdżałam do pracy za granicę to zostawiłam swoje rzeczy w przechowalnia w Krakowie mikro max storage. to było w tamtym roku teraz mozliwe, że maja tez siedzibe gdzieś na ślasku zadzwoń i zapytaj. Ja byłam zadowolona więc mogę polecić. xxx tutaj poszukaj informacji i kontaktu
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2017-01-23 o 14:05 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.