|
|||||||
| Notka |
|
| Manicure hybrydowy Forum dla osób, które interesują się manicurem hybrydowy. Tutaj znajdziesz porady związane z technikami zdobienia paznokci. Poznasz plusy i minusy hybrydy. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Manicure hybrydowy w warszawie, w miarę tani
Witam, chodzi mi o miejsce a warszawie gdzie można zrobić dobry manicure hybrydowy w rozsądnej cenie. Robiłam już taki manicure i niestety miałam przypadek kiedy to po ponad dwóch tygodniach nie chciał zejść z paznokci. Dlatego proszę Was o opinie gdzie Wy robicie manicure, w jakiej cenie i jak go oceniacie? Z góry dziękuję
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Manicure hybrydowy w warszawie, w miarę tani
Cytat:
a jaka to jest rozsądna cena dla Ciebie,tak z ciekawości?
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
do 50 zł
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
...
mi się wydaje,że ciężko o dobry salon gdzie robią za 50zł...70/80 niżej raczej nie spotykam...59zł ale to w promocji znam sprawdzone miejsce.
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
<ciach_reklama>
Polecam!!!! Białołęka. Ja robiłam, świetnie zrobiony, utrzymuje się prawidłowo, nie ma problemu ze zdjęciem. Edytowane przez czuszka82 Czas edycji: 2015-08-05 o 13:50 |
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Ja byłam w <reklama>< na pedicure hybrydowym i w sumie dużo nie zapłaciłam, a paznokcie ładnie wyglądały i co najważniejsze hybryda nie odpadała co niestety często zdarzało się w innych salonach ;/. Jak na cenę 85zł uważam, że warto.
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- <spam> za 65 zl robilam manicure hybrydowy, wiec dla mnie super cena i duzy wybor kolorow, poza tym robia tez ombre i efekt syreny. Edytowane przez czuszka82 Czas edycji: 2015-09-30 o 11:06 Powód: regulamin--> prawa jednopostowców |
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Ja chodze do Pani <nie stać nas na reklamę to spamujemy> na bielanach, zawsze wychodze zachwycona.Salon ten posiada bardzo duzo opinii pozytywnych na facebooku wiec z pelna swiadomoscia moge go polecic
Edytowane przez czuszka82 Czas edycji: 2016-03-02 o 12:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Manicure hybrydowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.