|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MICHAEL KORS - Tylko zdjeciaWątek zawierający realne zdjęcia wszelkich produktów marki Michael Kors. Proponuje następujący wzór opisów: 1. Nazwa modelu 2. Kolor 3. Miejsce zakupu 4. Czas oczekiwania 5. Cena plus informacje o rabacie który ew został wykorzystany 6. Kilka słów o samym produkcie. 7. Zdjecia Wszelkie komentarze na temat prezentowanych produktów prosze wpisywać na wątku głównym - jeśli sie tu takie pojawia zostaną usunięte. Chciałabym zeby wątek był jedynie galeria, bedzie porządek i bedzie sie łatwo go przeglądalo ![]() Link do wątku głównego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=759555 Edytowane przez julka910 Czas edycji: 2014-05-16 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MICHAEL KORS - Tylko zdjecia
super wątek! zacznę skromnie bo jestem posiadaczką jednego modelu ...
1.Jet Set Top Zip Tote Saffiano 2. Navy 3. Monachium 02.04.14 4. Brak 5. 250 Euro 6. torebka jest bardzo pojemna (mieści format A4) i poręczna, nie spada z ramienia, idealna dla drobnych i niskich, posiada 5 przegródek w tym jedną na zamek i dwie kieszenie boczne na zewnątrz oraz dodatkowy brelok w środku np.na klucze czy portfel. Kupiłam dzięki Waszej pomocy i nie żałuję, noszę ją codziennie i nie zdradzę w najbliższym czasie ![]()
moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=838038 Edytowane przez natina2 Czas edycji: 2014-05-15 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Nazwa modelu : Hamilton
2. Kolor : Fuchsia 3. Miejsce zakupu : Sarenza.pl 4. Czas oczekiwania : ok 5 dni 5. Cena : 1000 zł (wykorzystałam rabat 20%)
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Nazwa modelu : Fulton Crossbody
2. Kolor : Black 3. Miejsce zakupu : Outlet MK 4. Cena : 120 euro
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Nazwa modelu : zegarek MK5166
2. Kolor : Gold 3. Miejsce zakupu : Swiss 4. Cena : 1160 zł
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
MICHAEL Michael Kors CONTINENTAL
Portfel w czarno-białe poziome pasy. Zalando, 589 złotych. Dostawa z tego co pamiętam trwała 2 dni. kupiłam dokładnie tu
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
1. Nazwa modelu Hamilton saffiano e/w large tote
2. Kolor navy / gold 3. Miejsce zakupu Zalando 4. Czas oczekiwania 3 dni 5. Cena 1230zł, rabat 10% 6. Kilka słów o samym produkcie. Zapinana na magnes, posiada dużą i małą kieszonkę na zamek, cztery boczne kieszonki (na przykład na telefon) oraz brelok na klucze. Pojemność jest idealna dla mnie, można wrzucić cienki sweter, śniadanie, drobne zakupy, składaną parasolkę, książkę (ale uprzedzam że nie mieści formatu A4). 7. Zdjecia 1 zdjęcie zalando, 2 zaraz po zakupie, 3 i 4 po dwóch miesiącach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Nazwa modelu: Bedford Gusset Crossbody
2. Kolor: Cinnabar (burgund) 3. Miejsce zakupu: Chiara 4. Czas oczekiwania: 2-3 dni 5. Cena : 560 zł (przecena) 6. Listonoszka. 3 zapinane na zamek kieszenie. Wymiary: 24.1x15.2cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
1. Nazwa modelu: Selma studded medium messenger
2. Kolor: Dark dune+złote okucia 3. Miejsce zakupu: prywatny sprzedawca 4. Czas oczekiwania: ok. tygodnia 5. Cena : ok. 600zł mnie wyniosła z przesyłką 1. Nazwa modelu: Selma large satchel 2. Kolor: Navy+złote okucia 3. Miejsce zakupu: zalando 4. Czas oczekiwania: 2 dni 5. Cena : ok. 1200 zł 1. Nazwa modelu: Jet set medium multifunctional tote 2. Kolor: Navy+złote okucia 3. Miejsce zakupu: zalando 4. Czas oczekiwania: 2 dni 5. Cena : ok. 900zł Wszystkie kocham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
SELMA SATCHEL LARGE w kolorze czarnym Black
![]() Zakupiona w Galerii Mokotów za 1550zł (istnieje opcja dostawy kurierem za 30zł, trzeba zadzwonić do salonu i oni już przekażą Wam szczegóły). Czas oczekiwania to u mnie 2 dni od wpłaty. Torba jest przepiękna i widać tu 10000% jakość. Warta swojej ceny! Wykonana ze skóry, w środku czarna z monogramem MK. Mieści format A4, zawiera paseczek na klucze co dla mnie jest rewelacyjnym rozwiązaniem. W środku szeroka kieszonka na zamek, kieszonka na telefon i trzy mieszczące np. dokumenty do samochodu, małe perfumy itd. Moja posiada złote okucia, na spodzie złote wstawki "nóżki". Przecudna, przykuwa uwagę ![]()
![]() http://woskomania.blogspot.com/ https://www.facebook.com/woskomania/ Edytowane przez Burbery Czas edycji: 2014-05-30 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
OLIVIA SATCHEL LARGE w kolorze NAVY (granatowym)
Zakupiona w salonie firmowym w NYC na Manhattanie. Cena po taxsie to około 1200złotych. Niestety ten model jest chyba nie do dostania w europie i jedyna opcja to zakup w stanach lub na stronie internetowej michaelkors.com. Granatowa ze złotymi okłuciami. Mieści (ale na styk) format A4, rozmiar porównywalny do Selmy jeśli chodzi o podstawę. Skórzana (i mocno pachnąca skórą), faktura z lekkim połyskiem czego nie pokazują zdjęcia producenta . W rzeczywistości jaśniejsza niż na zdjęciach producenta - najlepiej pokazuje ten kolor zdjęcie 1. W środku beżowa z monogramem MK, kieszonka na zamek, na telefon, paseczek na klucze i trzy inne kieszonki (analogicznie jak w selmie). Miękka, najlepiej wygląda według mnie jak jest załadowana rzeczami (wypchana). Posiada pasek na ramię Efektowna do codziennego, miejskiego outfitu.
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
MICHAEL KORS zegarek model MK5128 Różowe złoto
Zakupiony online na jubimax.pl (Elbląg) za 905 złotych. Dostawa kurierem UPS za free, paczka była u mnie następnego dnia po przelaniu kasy. Cudny efektowny zegarek, dostarczony jest w cudnym ciemnoczekoladowym skórzanym pudełku Michaela Korsa (standardowo). Na zegarku folia której jeszcze nie zdjęłam (po prawie 2 miesiącach) bo się nie odkleja i ładnie mi chroni tarczę zegarka. Ostatnie dwa zdjęcia to moje real photo, pierwsze trzy są z sieci
![]() http://woskomania.blogspot.com/ https://www.facebook.com/woskomania/ Edytowane przez Burbery Czas edycji: 2014-05-25 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. Nazwa modelu - Hamilton Satchel
2. Kolor - czarny 3. Miejsce zakupu - zalando.pl 4. Czas oczekiwania - kilka dni 5. Cena plus informacje o rabacie który ew został wykorzystany - kupiona z rabatem -10% 6. Kilka słów o samym produkcie. Torebka przepięknie pachnie skórą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1. Nazwa modelu - Jet Set Multifunction
2. Kolor - granatowy (navy) 3. Miejsce zakupu - zalando.pl 4. Czas oczekiwania - 7 dni 5. Cena plus informacje o rabacie który ew został wykorzystany - nie wiem, to prezent ![]() 6. Kilka słów o samym produkcie. Zawsze mówiłam że Jet Set to model nie dla mnie. Zmieniłam zdanie po kilku dniach używania - świetna torebka do codziennego użytku, lekka, pojemna, prosta ale bardzo elegancka, uniwersalna. W dodatku w najpiękniejszym odcieniu granatu jaki widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Baleriny jasne kupione na zalando 480zł
Baleriny czarne kupione w Londynie ok 500zł Selma medium, kupiona rok temu u Ferinel'a, 950zł. Zegarki kupione na ezegarki.pl, ceny ok 30% niższe niż w salonach.
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1. Nazwa modelu : Jet Set (wersja z zamkiem)
2. Kolor : Black 3. Miejsce zakupu : Trendfabrik.de 4. Czas oczekiwania : 2 dni 5. Cena : 265 euro (wykorzystałam rabat -10e)
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1. Nazwa modelu : Baleriny Fulton Moc
2. Kolor : Black 3. Miejsce zakupu : ProfileFashion.com 4. Czas oczekiwania : ok 3 dni 5. Cena : 90 funtów (razem z przesyłką)
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1.
1. Nazwa modelu - Jet Set Multifunction Tote 2. Kolor - Sapphire 3. Miejsce zakupu - Chiara 4. Czas oczekiwania - 3 dni 5. Cena plus informacje o rabacie który ew został wykorzystany - cena 1200 z rabatem zapłaciłam 960 6. Kilka słów o samym produkcie: rewelacyjny ![]() ![]() Kolor szaforowy, piękny, robi wrażenie ![]() 2. 1. Nazwa modelu - Jet Set Multifunction Tote 2. Kolor - Fuschia 3. Miejsce zakupu - Chiara 4. Czas oczekiwania - 3 dni 5. Cena plus informacje o rabacie który ew został wykorzystany - cena 1200 z rabatem zapłaciłam 960 6. Róż nie jest "barbiowy". Jednym słowem PIĘKNY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1. Nazwa modelu - Jet Set Top Zip
2. Kolor - czarny 3. Miejsce zakupu - zalando.pl 4. Czas oczekiwania - kilka dni 5. Cena 773zł - kupiona z rabatem 10% 6. Kilka słów o samym produkcie. To mój pierwszy Kors i jestem zachwycona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. Nazwa modelu : Selma
2. Kolor : Dark Khaki 3. Miejsce zakupu : Zalando 4. Czas oczekiwania : 5 dni 5. Cena : 1268 zł (wykorzystałam rabat 10%) 1. Nazwa modelu : Baleriny Fulton Moc 2. Kolor : Dark Khaki 3. Miejsce zakupu : Zalando 4. Czas oczekiwania : 5 dni 5. Cena : 429 zł
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1. Nazwa modelu : Fulton Saffiano Messenger
2. Kolor : Optic White 3. Miejsce zakupu : renesmeefashion 4. Czas oczekiwania : ok 2 tyg 5. Cena : 850 zł
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
1. Nazwa modelu - Selma Microstudded
2. Kolor - czarny 3. Miejsce zakupu - zalando 4. Czas oczekiwania - kilka dni 5. Cena - ponad 1700 zł Mój pierwszy MK i na pewno nie ostatni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.