|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Majowa wymianka ;)
ZAPRASZAM DO WYMIANY!!!
![]() Hejka ![]() mam na wymianę ciuszki S, M i uniwersalne. Nie wymieniam się na siłę oraz nie odmieniam się . Pisz u mnie odpowiedzi, a ja będę pisała u Ciebie Nie bywam często na internecie więc proszę o wyrozumiałość i cierpliwość. Wysyłam listem poleconym ekonomicznym. Preferuję wysyłkę w tym samym czasie, gdyż zostałam już raz oszukana. szukam: -tunik -sukienek -fajnych bluzek -i coś co mi wpadnie w oko Ciuszki wystawiam tez na innych portalach, więc mogą znikać. zdjęcia: 1,2,3 pomarańczowa sukienka z baskinką (kolor wina aparatu) nowa bez metki S/M 4,5,6 fioletowa tiulowa sukienka na ramiączkach z wiązaniem w pasie, miałam ją na sobie 2 razy S 7,8,9 czarna elegancka satynowa z elementem koronki ubrana kilka razy M Edytowane przez 0malaczarna9 Czas edycji: 2014-05-17 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Majowa wymianka ;)
1. lekko prześwitująca koszulka z motywem S
2. tunika bez ramiączek czarna S 3. spodenki lonsdale nowe S 4. koszulka polo lonsdale S (komplet do spodenek, ale w niej chodziłam i lekko wyblakła) 5,6 sweterek 3/4 z kołnierzem XS używany 7,8 pomarańczowy ażurkowy sweter ze złotą nitką S/M Edytowane przez 0malaczarna9 Czas edycji: 2014-05-17 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
1,2 płaszczyk w kwiaty, używany, lekko zmechacony- niteczki drobne, 10, ale jak dla mnie to zdecydowanie S
3. tunika z plisowanym dołem, uniwersalny, nowa, bez metki 4,5 sukienka z śliskiego ala santynowego materiału z cekinami, krótka, XS/S, ubrana 2 razy 6. plisowana sukienka wiązana w pasie, raz ubrana, rozmiar uniwersalny Edytowane przez 0malaczarna9 Czas edycji: 2014-05-17 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
1,2,3 strój kąpielowy: góra roz 36, 40, dół 38
4. kosmetyczki 5. pasek pudrowy róż nowy z metką 6. czerwony pasek nowy, bez metki 7. ręcznie robiona czerwona chusta 8. czapka Edytowane przez 0malaczarna9 Czas edycji: 2014-05-17 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
3. tunika z plisowanym dołem, uniwersalny, nowa, bez metki- czy wejdę w nią mając ok. 100 w biuście? ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Coś u mnie za: 3. tunika z plisowanym dołem, uniwersalny, nowa, bez metki- czy wejdę w nią mając ok. 100 w biuście?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za płaszcz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hejka niestety nic dla siebie nie widze
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
nic nie widzę
![]() _______________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=762749 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
możesz podesłać zdjęcie
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.