|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zasady gwarancji na implanty.
Pytanie do Pana Doktora.
Dowiedzialam sie ostatnio, ze warunkiem gwarancji na implanty jest odeslanie to firmy PADtech kopii karty gwarancyjnej do 3 miesiecy po zabiegu. Niestety ja jestem 7 miesiecy po i nigdy wczesniej o czyms takim nie slyszalam. Czy to moze oznaczac utrate bezterminowej gwarancji?
Pozdrawiam ![]() Edytowane przez sili Czas edycji: 2005-10-13 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zasady gwarancji na implanty.
Od pewnego czasu firma Mentor stosuje w Polsce nowe wzory gwarancji. Nowy wzór, w odróżnieniu od starego, posiada stosowna informację dotyczącą przesłania kopii gwarancji. Jeżeli ma Pani nowy wzór to informacja ta znajduje się poniżej naklejonych nalepek z numerami impantów. Stara wersja nie zawiera takiego tekstu - nie było więc wymagane na pismie nadsyłanie kopii.
Niezależnie nie zaszkodzi obecnie wysłanie ksera gwarancji do firmy PAD, bez względu na jej wersję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam Pana.
Na mojej karcie gwarancyjnej nie znalazlam nic o odsylaniu kopii do firmy PAD. Czyli mam stara wersje karty gwarancyjnej. Rozumiem, ze jezeli wysle kopie do firmy Pad tak pozno (ponad 7 miesiecy od operacji), bede w dalszym ciagu uprawniona do bezterminowej gwarancji? W kazdym razie bardzo Panu dziekuje za odpowiedz.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
W mojej karcie gwarancyjnej jest tylko imie,nazwisko,data operacji,naklejki i nazwisko doktora który operował pola rodzaj implantu,nr katalogowy,rozmiar są
puste ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ślicznie dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.