|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wakacje w Łebie?
Cześć!
Założyłam temat bo zaczynam zamartwiać się o moje wakacje. Wyjeżdżam (praktycznie sama) w lipcu do Łeby. Nie nad samym morzem ale powiedzmy, że jest to centrum. Pokocham kogoś kto podpowie mi gdzie można znaleźć tam jakieś ciekawe miejsca gdzie na pewno nie będę się nudzić. (Dobrze byłoby z jakimiś klubami) Jeszcze lepiej, jeśli ktoś (nie wiem jakim cudem) pojawi się tam, mieszka w okolicy lub też będzie spędzał nudne wakacje. Ratujcie mnie i czekam na jakiekolwiek info! ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mOLDerator
|
Dot.: Wakacje w Łebie?
Łeba jest dość spora jak na kurort, więc zawsze coś się tam w sezonie dzieje. Częściej bywam w Ustce jak w Łebie, więc konkretnie nie wymienię Ci lokali z nazwy, ale nie masz co się załamywać- Łeba jest ok
![]() p.S. Jak się będziesz bardzo nudzić to możesz pojechać do Parku Dinozaurów, na wydmy czy do Fokarium- chyba, że Ciebie to nie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W Łebie byłam raz w życiu mam jakieś prześwity co do tego jak wyglada miasto, ale dokładnie to raczej nic nie powiem, bo aż tak dobrze tego nie pamiętam. W każdym razie u nas to wszystkie miasta praktycznie wyglądają bardzo podobnie.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hej w Łebie byłam 8msc w zeszłym roku tam same imprezy i tłumy ludzi wiec napewno kogos poznasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
W Łebie polecam zatrzymać się w pensjonacie https://www.infoliniaturystyczna.pl/...4035a5a937d2e0 Położenie według mnie jest korzystne gdyż na plaże jest 400 metrów. Jeżeli wieczorkiem chcesz się wybrać na jakąś imprezkę to masz zaledwie do centrum 200 metrów więc super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie!
Odezwe się po powrocie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.