|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
sylikonowe zegarki, jelly watch. Jak sie je nosi?
Chcę zamówić sobie przez internet zegarek, ale nie chce wydać na niego dużo ( coś do 30 zł) tak żeby czasem założyć.
Najpierw chciałam złoty czy srebrny, taką podróbkę Michaela Korsa ... domyśliłam się, że taka podróbka będzie się ścierać... i z czasem będę musiała go wyrzucić. Zatem pomyślałam, że lepiej kupie taki z sylikonowym paskiem, niby jelly watch... Nie kosztuje dużo, ale nie chce zamówić i pochodzić tydzień a potem wyrzucić. Chciałabym kolor albo biały albo miętowy, więc raczej z tych jasnych. Dlatego potrzebuję opinii czy ktoś ma taki zegarek, czy szybko ten pasek się brudzi, czy farbuje, czy można czymś to wyczyścić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sylikonowe zegarki, jelly watch. Jak sie je nosi?
Mam biały, prawie 2 lata i nie ubrudził się, ale też nie narażałam go na jakieś wielkie zabrudzenia. Najwyżej się zakurzył, ale łatwo umyć sam pasek pod wodą czy zetrzeć mokrą ściereczką. Generalnie nie oczekuj wielkiej jakości za taką cenę, chociaż akurat ja jestem zadowolona, wykonanie jest przyzwoite. Po mniej więcej roku musiałam zmienić baterię (to praktycznie norma, pierwsza bateria zawsze się szybko wyczerpuje). Jedyny mój zarzut dotyczy jego głośności - moim zdaniem on jest za głośny, na noc chowam go do szafki
![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jedynie baterie mają kiepskie, kupiłam w zimie za 9,99 zł a już bateria się wyczerpała.
kupiłam na szmatach używanego fossila 4 lata temu (kupując go nawet nie zauważyłam że chodził ![]() ew. jeśli chcesz przedłużyć żywotność baterii a masz kilka zegarków to wyciągać to pokrętło do ustawiania godziny i nastawiać zegarek jak ubierzesz. ja mam już w 4 zegarkach baterie do wymiany ![]() potwierdzam, jelly watche z genevy cykają strasznie głośno!
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mam czarny i różowy i oba działają bez zarzutów
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
serio wasze tak głośno cykają? ja swoich w ogóle nie słyszę
![]() w zeszłym roku kupiłam biały, miętowy i czarny. w czarnym bateria już się wyczerpała ![]() ![]() ![]() co do miętowego - w internetach ten kolor wygląda na jaśniutki, ale to taka dość ciemna mięta ![]() tak czy siak strasznie się przyzwyczaiłam do tego zegarka i ciągle go noszę ![]() w załączniku zdjęcie popsutego zegarka. przepraszam za jakość, telefon nie chce współpracować ![]() ahaaa i jeszcze co do białego - pofarbował mi się lekko od różowej zimowej kurtki ![]() ![]() Edytowane przez Starlight1804 Czas edycji: 2014-06-13 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Cykają strasznie głośno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Moje też głośno cykają, kupiłam brązowy a czerwony dostałam.
Ten brązowy swego czasu nosiłam z bransoletkami z drewnianych koralików (teraz nie noszę wcale bo dziecko moje za wszelką cenę próbuje zjeść wszystko co jest na nadgarstku) Z baterii jestem zadowolona, w obu zegarkach wytrzymały ok 3 lata. Dodatkowym plusem jest banalne czyszczenie i to, że można komponować własne zestawienia zegarka z paskiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Mój chodzi tak głośno, że osoby które siedzą obok słyszą go
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.