|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Plamienie implantacyjne?
Cześć dziewczyny. Mam do was pytanie. Z racji tego, że przedłużał mi się cykl i nie pojawiał się okres moja lekarka przepisała mi Duphaston. Dzisiaj z moim mężem kochaliśmy się. Po wszystkim chciałam założyć bieliznę kiedy zobaczyłam plamę krwi na moich majteczkach. Mój mąż także był odrobinę we krwi. Staramy się o dzidziusia, ale odrobinę się wystraszyliśmy. 22 dni temu skończyłam okres wywołany przez tabletki podane wyżej. Plamienia są do teraz. Bardzo lekkie. Skrzepów nie mam. Nie mam pojęcia od czego to się bierze, ponieważ moja miesiączka przeważnie się spóźnia i to pojawia się około 40 dnia cyklu. Lekarka powiedziała, że to nie wina hormonów, bo przeprowadziła szereg badań. Tak długi cykl jest genetyczny. Ale czegoś takiego nigdy wcześniej nie zauważałam. Czy mogłybyście cokolwiek od siebie dodać? Miała, któraś z was takie objawy implantacji? A może to wina tabletek? Dziękuję z góry za odpowiedzi. Buziaczki, A.
Edytowane przez mhmhmaf Czas edycji: 2014-06-14 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plamienie implantacyjne?
Skoro 22 dni temu skończyłaś okres, zakładając że trwał 5 dni to masz 27 dzień cyklu. Może tym razem okres Ci się nie spóźni i to plamienie to jego początek
![]() Jeśli masz jakieś wątpliwości co do ciąży to zrób test ciążowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No to jak najszybciej test ciążowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.