|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Spodnie
Z góry przepraszam jeśli to zły dział i proszę moderatora o wyrozumiałość.
Witam, na wigilię kupiłem sobie spodnie w hm. Spodnie były genialne, jakby szyte na mnie. Niestety po 3 miesiącach spodnie się zniszczyły i przestałem w nich chodzić. W między czasie kupiłem parę innych spodni, które w sklepie wyglądały genialnie, a po zobaczeniu ich w domu nie podobały mi się. Postanowiłem odnaleźć tamte spodnie, aby znów je kupić. Okazało się, że są na stronie hm, lecz w polskiej wersji strony nie ma sklepu online. Oto link do tych spodni http://www.hm.com/pl/product/19474?article=19474-A. Z tego co byłem w sklepie to nie ma już ich, lecz w angielskiej wersji strony te spodnie wciąż są do zamówienie. Stąd mam pytanie do was czy są szanse, że zdobędę te spodnie w Polsce? Może najlepiej byłoby jakby zadzwonił do nich albo zapytał w sklepie? Z góry dziękuję z rady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Spodnie
idz do sklepu, opisz spodnie, a najlepiej pokaz zdjecie np w telefnie. Jak trafisz na ogarnietego sprzedawce to Ci powie, ale niestety niektorzy sami nie widza co jest na sklepie, a niestety w hm nie ma systemu, w ktorym mogliby sprawdzic czy dany produkt jest na sklepie.
Z wlasnego doswiadczenia w tym sklepie, radze Ci nie dzownic, nie pytac, tylko samemu poszukac tych spodni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Niestety w moim mieście są tylko dwa sklepy hm. Jeśli nie będzie tych spodni jest jakoś możliwość zamówienia ich w sklepie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie. H&M nie prowadzi również w PL sprzedaży online.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja tam bym drugi raz nie kupiła spodni, które po trzech miesiącach są do wyrzucenia.
Numer referencyjny tych gaci to 58-2562 . Podaj go w sklepie, może gdzieś się znajdą.
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Wiesz, ja też jedną parę butów kupowałam 4 razy ;p Były za 50 zł, rozwalały się po dwóch miesiącach ale były idealne i mega wygodne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.