|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sukienka na wesele - DODATKI
Hej
![]() Za niecały miesiąc idę na wesele kuzynki i przede mną wybór odpowiedniej sukienki, dodatków itd ![]() W zeszłe lato kupiłam sobie tę oto sukienkę. Dotąd nigdy nie miałam okazji jej ubrać i postanowiłam, że teraz ją założę. Czy nadaje się na taką okazję? Jak dotąd byłam na jedynie jednym weselu, jakieś 8 lat temu więc nie wiem co się teraz ubiera na takie okazje ![]() Mam też takie buciki z Reserved. Czy będą pasować? ![]() Do Kościoła chciałam założyć tę marynarkę: ![]() i tę torebkę: ![]() Myślałam też o złotych dodatkach: duży zegarek oraz delikatny łańcuszek z malutkim krzyżykiem. Może jakiś pasek w talii? Do tej sukienki raczej konieczny będzie silikonowy biustonosz ze względu na wycięcia na plecach. Jednak nigdy takiego nie miałam i nie wiem czy będzie się trzymał. Miałyście taki może? Jak wrażenia? Co zrobić z włosami? Mam ombre na ciemnych włosach. Będę je chciała jeszcze trochę rozjaśnić przed imprezą. Długość mniej więcej jak modelka na zdjęciu. Może trochę dłuższe. Jaki makijaż i paznokcie? Jakie macie propozycje? ![]()
10.10.2013 godz. 07:00 egzamin teoretyczny na prawko - ZDANY ![]() 10.10.2013 godz. 10:30 magisterka - OBRONIONA ![]() 17.10.2013 godz. 08:00 egzamin praktyczny na prawko - ZDANY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sukienka na wesele - DODATKI
Moja propo:
Fryzka loki + ombre ![]() ![]() Pazurki : ![]() ![]() Pasek proponuje takiego typu: http://archiwum.allegro.pl/oferta/or...450360229.html http://archiwum.allegro.pl/oferta/pa...251933262.html Biżu tak jak piszesz zegarek większy i coś delikatnego na uszy i szyję ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem strasznie pstrokato będzie to wyglądało; miętowa sukienka, nudziakowe buty, czarnobiały żakiet. złote dodatki. Za dużo wszystkiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Możesz założyc te z reserved, tylko zebyś torebkę i zakiet miała w podobnym kolorze
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Buty pasują, ale torebkę i żakiet bym wybrała w kolorze podobnym do butów. Czerni tutaj nie widzę, a już tym bardziej żakietu w paski
![]() Uważam jak niusiak25, że loki + ombre wyglądają tak ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Buty jak najbardziej te do sukienki ale co do marynarki jest ok ale poszukałabym torebki w odcieniu butów
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.