|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
35 urodziny + imieniny dla kogoś, kto już wszystko ma... pomocy :(
Hej,
Jakiś pomysł na 35urodziny+imieniny (w tym samym dniu) dla faceta? Z elektroniki ma w zasadzie wszystko, zapas książek które chce przeczytać jak tylko znajdzie czas - chyba cały regał, alkoholi w tym dobrych od metra na dodatek rzadko pije, nie pali więc cygara sishe i inne odpadają.. Ciuszki mu już kupowałam, zreszta ma ich sporo..Dodatki tak samo.. Prezenty typu jazda fajnym autem zdecydowanie odpadają. Z sentymentalnych - super ramka była, prezenty hand made też.. Karnet na silownie (nie ma nadwagi, nie obraził by sie a ucieszył) i inne tego typu odpadaja, bo przez 2 prace nie ma na nic czasu.. Ratunku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: 35 urodziny + imieniny dla kogoś, kto już wszystko ma... pomocy :(
upup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Niewiem, czy nie za późno, ale dopiero dzisiaj zobaczyłam Twój post.
Moje propozycje prezentów: obraz, jego ulubiona plyta, bilety na koncert, romantyczna kolacja, wyjazd weekendowy, oryginalny kubek, super długopis, spełnienie jakiegoś jego marzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Mój mężczyzna ma firmę, więc ostatnio na imieniny podarowałam mu zastawę z logo spółki
![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-07-16 o 14:46 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bilet na koncert brzmi całkiem spoko.
I nie musi to być koncert koniecznie w najbliższym czasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.