|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Problem z dziewczyną pomoc
Serwus.
Mam na imię Zdzisław, dla przyjaciół Zdzisiek ale wszyscy co mnie znają wiedzą też, że ludzie wołają na mnie Zdzisław Huragan. Bo jak idę po wsi to psy milkną, krowy uciekają do stodoły, a wiatr zamyka drzwi do izb. Mam 205 cm wzrostu ważę 120 kg. biceps w obwodzie 50 cm. W teście na inteligiencję w przedszkolu zmierzyli mi 200 punktów tych qi czy jakoś tak. Ale mieszkam u nas na wsi i nigdy stąd nie wyjeżdżałem. Dobrze mi tu. Mam jednak problem drogie Panie mam 27 lat i jestem nieśmiały. Podoba mi się jedna koleżanka Stefcia, która jest bardzo ładna chcę jej zaimponować i nie wiem jak. Dotychczasowe próby kończyły się niepowodzeniem. Co robić to pytałem mojej koleżanki. Powiedziała, żeby się pokazywać z jak najlepszej strony. To się pokazałem ale z niej z mojej winy się nie udało. Może to opisze a wy mi powiecie co źle robie. Oto moja historia. No jak koleżanka powiedziała tak zrobiłem. Długo się zastanawiałem nad tym w czym jestem dobry. Dopiero po kilku dniach zdałem se sprawę, że bardzo dobrze radzę sobie w piciu wódki więc postanowiłem zaimponować mojej Stefci na imprezie w remizie strażackiej. Cała nasza wioska się tam bawiła więc i Stefcia była. Dodam ze Stefcia ma lat 25. Wziąłem ze sobą 4 kolegów – takich co to wypić też umieją i za kołnierz nie wylewają .Ma się rozumieć, po to żeby Stefcia widziała, że ja nie z dziećmi się mierze tylko z mężczyznami. Zabawa się zaczęła, kapela muzyczkę przygrywa a my siedzimy we czterech przy stole, na stole stały szklanki napełnione sokiem pomarańczowym i puste szklanki na herbatę. Idę po Stefcie i jej dwie koleżanki czy się dosiądą. One, że bardzo chętnie. Popatrzyły na nasz stół i mówią, że jacy my porządni, że u nas nie ma kieliszków tylko szklanki na herbatę – bo wszyscy inni panowie nic tylko kieliszki. Wtedy koledzy poszli po napoje. Przepita już stała no i koledzy donieśli 4 litry zielonego Absolwenta i kolega Roman rozlał każdemu do samej krawędzi szklanki. Dziewczyny wtedy się na nas dziwnie popatrzyły. Na początku pomyślałem, że dlatego, że my jednak te wódkę będziemy pić ze szklanek . Ale niemożliwe, żeby tak. Stefcia się zawsze dobrze uczyła i same piątki miała, inteligienta dziewczyna jest. A pomyślcie jaka inteligientna dziewczyna by pomyślała, że czterech chłopów na remizie może herbatę zamiast wódki pić. Nie mogę tak myśleć – bluźnił bym na Stefci inteligencje. Później do mnie dotarło, że dziewczyny na pewno w podziw wpadły, że my nie jedziemy na paliwie pędzonym w piwnicy Pana Bronka jak wszyscy na imprezie tylko mamy najprawdziwszą, szlachetną Wódkę – kupioną w sklepie Pana Mietka. Zielony Absolwent, miałem zatem plusa u Stefci. Ten Pan Bronek to dobrze się ustawił. Ludzie gadają, że jak sołtys pijany śpi to Pan Bronek chodzi do sołtysowej na ćwiczenia z poprawy krążenia i tak jakoś ćwiczą obydwoje, że ponoć jej wtedy męża pijanego zastępuje i Pani Sołtysowa o mężu nie myśli. Ale ja tam nie wiem jakie to ćwiczenia oni wykonują. Czasem jak Pan Bronek popije to i żonę zdzieli i słowem sąsiada obrazi. Ale to dobry człowiek. Na kafelki w szkole dał, drogę przy kościele wyremontował i catering robi na imprezach. Paliwo załatwia. Ale zaczęli my w końcu pić. Pierwsza kolejka poszła. Potem zaraz druga. I po 5 minutach byliśmy już po pół litra. Bo szklaneczkami piliśmy. Dziewczyny nic nie mówią tylko patrzą. No to ja krzyczę. Ku….a polejcie trzecią kolejkę, ale mi się dzisiaj pije. Polali koledzy. Niestety dwóch z nich po wypiciu wpadło pod stół. A trzeci zwymiotował na Stefcię. A Stefcia miałą taką ładną białą bluzeczkę z kwiatuszkiem i on jej się na nią zwymitowoał. Ja wstałem wtedy i mu dałem w japę, bo co mi będzie Stefcie obrażał i brudził sk-syn jeden. Powiedziałem mu jeszcze, a jakże, Ty sk-nu wyp.laj z remizy, niech Stefcia wie, że jak rycerz będę ją bronił. Zacząłem krzyczeć wtedy na całą remizę co wy myślicie, że Zdzisek Huragan nie jest mężczyzna i wypiłem jeszcze szklankę sam sobie polewając i wyrzucając moich kolegów za drzwi a co to będą zawadzać pijaczyny. Stefcia poszła z koleżankami bo ten drań jej bluzeczkę zabrudził a ja się położyłem pod płotem przy remizie i spałem aż do samego rana. Niestety chyba nie udało się Stefci zaimponować bo przestała się do Mie odzywać. To na pewno kolega wszystko zepsuł. I mimo iż ja wypadłem dobrze to moi koledzy nie i miałem u niej na pewno minusa za kolegów, że jej bluzeczkę zabrudzili. No ale która dziewczyna chciałaby chłopa co się z takimi dzieciakami zadaje co jak popiją to od razu zwracają. Odtąd Stefcia rozmawiać ze mną nie chcę. Powiedzcie mi co mam zrobić, żeby ze mną jeszcze chciała rozmawiać. Może zaprosić ją na wódkę tylko poszukać jeszcze mocniejszych kolegów takich, którzy nie wymiotują dalej niż widzą, żeby jej jednak pokazać, że znam też ludzi wartościowych i takich co głowę mają mocną i żołądki wytrzymałe. A może znacie jakieś inne sposoby. Dodam jeszcze, że bardzo dobrze potrafię prowadzić ciągnik po półlitrówce. Nigdy nie wpadłem do rowu a kliku moich kolegów już wyciągali parę razy jak na dyskotekę jechali pijani ciągnikiem i wpadali do rowu albo w sklepie parkowali bo myśleli, że to garaż. Dobrze o to moja historia. Jest prawdziwa. Czekam na wszelkie pomocne rady Zdzisek Huragan. |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z dziewczyną pomoc
Zakochaliśmy się w sobie mimo dzielących nas różnic, a gdy już to się stało, zrodziło się coś wyjątkowego i pięknego. Moim zdaniem w ten sposób kocha się tylko raz i dlatego każda nasza wspólna minuta jest na trwałe wyryta w mej pamięci. Nigdy nie zapomnę ani jednej chwili. |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogi Zdzisiu,
Z kobietami trzeba twardo <za włosy i do jaskini>
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Umarłam
Zdzisiek, resuscytuj
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Poproś mamcię niech kupi nową bluzkę na bazarku. Stefcię zabierz na sianko BEZ KOLEGÓW.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
HAhaha oj Zdzisiu no wiesz.........
|
|
|
|
#8 |
|
Hrodebert
|
No wyba Zdzisiek ,ale jak by mnie kto do stolika zaprosił co by o suchym pysku popatrzeć jak wódkę ze szklanek chla ,to bym się też wkur.....ił.
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zdzisiek a ta Stefcia to robotna jest? Przeca jak się pannę wybiero, to trza opaczeć co by robotna była. Na pakę ją i do plewienia- to tak dla sprawdzenia
Chociaż dziołchy z dołu dobrze godojo. ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Podobała mi się ta historia
Stefcia nie docenia Twoich umiejętności po prostu
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Lepiej żeby wypił to pół litra i sami pojechali - koniecznie ciągnikiem. Sobie dziewczyna sama wybierze, będzie większy plus, bo jakby jej się nie spodobała to by był minus
![]() Zdzisiek, dobre to było
You can't change what's already happened. I wish you could. But... You just can't. ♥ 09.11.2012 ♥ Edytowane przez weak Czas edycji: 2014-06-22 o 17:08 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Zdzisiu, skoro picie nie zaimponowało Stefci to może daj sztachetą po pysku
, jak to nie pomoże to kaplica panie. Nic z tego nie będzie. Zawsze możesz spróbować picia z inną dziołchą, która doceni to jak będziesz ją po pijaku woził na traktorze bez obawy, że wpadnięta se do rowu. Powodzenia
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie.. za włosy, a nie za nogi bo się piachu nasypie!
|
|
#14 |
|
uparta chmura
|
Zawiodłam się, miałam nadzieję, na coś bardziej zabawnego. Postaraj sie bardziej następnym razem.
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Zdzisiek jesteś najlepszy, proszę o więcej!!
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha, ja to w szoku.
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Mistrz!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

Zdzisiek, resuscytuj

, jak to nie pomoże to kaplica panie. Nic z tego nie będzie. Zawsze możesz spróbować picia z inną dziołchą, która doceni to jak będziesz ją po pijaku woził na traktorze bez obawy, że wpadnięta se do rowu. Powodzenia