|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czerwony kolor
Dziewczyny, mam taki problem, przez całe lata odkąd pamiętam farbowałam włosy na czarno, a tak ze dwa lata temu mi coś odbiło i w trakcie wizyty u fryzjera zobaczyłam plakat z modelką z czerwonymi włosami i powiedziałam wtedy, że TAK CHCĘ, no i od tamtego czasu już mam czerwone
![]() A ogólnie chciałabym mieć taki intensywny czerwony jak Michał Wiśniewski kiedyś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwony kolor
intensywna czerwień jest tylko przez pierwsze parę myć , a później on schodzi , niestety ten kolor tak ma
#3 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() http://kokardka-mysi.blogspot.com/ Może tam poszukasz? Albo zapytasz autorki?
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Przez kilka lat farbowałam włosy na czerwono, przez ten czas wypróbowałam chyba większość różnych odcieni czerwieni i większość dostępnych marek farb do włosów. Jeśli chodzi o trwałość koloru i kondycję włosów po koloryzacji, to szczerze mogę polecić l'oreal preference, te najintensywniejsze krwiste odcienie czerwieni. Dla mnie problemem były szybciej odrastające włosy niż wypłukujący się kolor. Na trwałość koloru ma wpływać odżywka dołączona do farby. Być może to jej zasługa, że kolor jest przez tak długi czas intensywny. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.