|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sarm el Sheikh- wrzesień 2014
Witam.
W okresie 09.09- 23.09 planuje wyjechać do Sharm na 2 tygodnie. W związku z tym poszukuję koleżanki ( koleżanek- może nas byc i 3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sarm el Sheikh- wrzesień 2014
Czy w Egipcie jest już bezpiecznie? Tzn. czy bez obaw można zwiedzić np. Kair? Chętnie bym kiedyś pojechała, ale leżenie plackiem w hotelu przez cały wyjazd to masakra.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja jestem chetna z tym ze raczej na hurghade i jakis tanszy hotel jak cos to pisz anza.centre@gmail.com
co do bezpieczenstwa w kurotach turystycznych jest zawsze bezpiecznie a wycieczki do kairu juz dawno zostaly wznowione
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Szkoda... Ja tym razem Sharm... i do konkretnego hotelu ( wcześniej sprawdzony ).
Jesli chodzi o bezpieczeństwo... w zeszłym roku kiedy to prawie wszystkie biura podróży wstrzymały loty do Egiptu byłam w Hurghadzie u przyjaciół i to nie w hotelu. Wcale nie czułam się przez to mniej bezpieczna i jak widać przezyłam i mam się całkiem dobrze ![]() Więcej paniki narobiły media... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.