|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przedluzanie coverem
Dziewczyny prosze o pomoc,
Jutro robie paznokcie a w pospiechu zamowilam zly zel, zwykly cover zamiast buildera.... Moje pytanie, czy ktoras kiedys moze przedluzala paznokcie samym coverem na szablonie? O to ze jest rzadszy niz bilder jakos sobie poradze ale boje sie ze jest moze za miekki i sie bedzie lamal? Zamowilam z spn, w opisie tylko jest napisane zeby uzyc base zel dlatego sie zle zasugerowalam i w pospiechu zamowilam.... myslicie, ze cos z tego wyjdzie czy nie ma sznas ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedluzanie coverem
zawsze można spróbować, trzymam
![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żele coverowe zawierają zazwyczaj silikon i są żelami miękkimi,raczej nie nadadzą się do budowania paznokcia
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Udalo sie !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
...
że przedłużyć się da to napewno,ale... z chęcią dowiem się jak z trwałoscią Twoich paznokci za jakiś czas.
DO ZApamiętania : Dry skin is a lack of oil, dehydrated skin is a lack of water. wizażowo&pazurkowo Edytowane przez dark01 Czas edycji: 2014-07-04 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
też jestem ciekawa
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zalezy który wzięłaś, bo jeśli nasz nowy Builder Cover Gel, to bez problemu <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.