|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
przepraszam...
na początku od razu przepraszam że rządzę sie kogoś zdjęciem. nawet nie pamiętam z kąd go mam. tak STRASZNIE!!! podoba mi się ten kolorek! wiecie może jak się nazywa ten odcień? jak go zrobić??? jest boski poprostu!!! buziaki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: przepraszam...
fotka jest z fryzjer net .nik marti 20 .w ktoryms poscie pisala jaka to farba
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
http://www.fryzjer.net/forum/viewtop...r=asc&start=90 wczesniej sa fotki z ciemniejszym kolorkiem a na tej stronce marti pisze ze tro byla palett/.pozdro
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tam pisze ze to ciemna czekolada z palette moja kolezanka ostatrnio farbowala tym szaponem koloryzujacym i wyszedl jej czarny
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
mi tez czekolady i brazy wychodza czarne, a taki kolor mam po kasztanie paletty lub loreala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
masakra!!! wczoraj kupiłam sobie odzywkę shine brown cold loreal'a dziś jak ją zmyłam i wysuszyłam włoski okazało się że mam identyczny kolorek na swojej głowie!!!!! super! ubóstwiam tą odżywkę!!!!!! miałam wcześniej ciemny taki jakby brzydki zielonkawy bląd z szatynowymi odrostami . ale to juz nie problem! yopi!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hej Ewelincia17!!!!!!! Napisz co to za odżywka! Jak to sie stosuje i ile kosztuje? Ja nie miałam farbowanych włosów ale chciałabym coś zmienic......i marzy mi sie taki czekoladowy, ale nie za ciemny-czarnego nie zniosę! Fajnie, że jesteś zadowolona z terazniejszego kolorku i trafiłas na tą cudną odżywkę! Napisz cos więcej. Czy to tak długo się trzyma na włosach? Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ewelincia17! mialam wlosy pofarbowane z pasemkami i jak zrobilas ta odzywka to nagle mialas inny kolor?no chyba ze cos nie zczailam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=8511
to jest ta odżywka. tylko tutaj są wymienione tyko dwa rodzaje a jeszcze jeden jest w sprzedaży. "cold brown". nałożyłam trzymałam 15 min nie całe. tylko trzeba ją nałożyć w rękawiczkach. mam jeszcze pytanko do NAOMI21. gdzieś pośród wątów wyczytałam że kiedys miałaś problemy z włosami byłaś strasznie chda.. powiedz jak udało Ci się powrócić do normalnośc bez nadmiernego utycia? pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Czy to znaczy, że ta odżywka koloryzuje włosy jak farba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No to świetna jest ta odżywka
![]() Ja się chyba skuszę na złocisto-miedziany brąz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
działa jak szamponetka. nawet nie wiedzaiłam że jest taa mocna! niewiem nic o trwałości bo mam ją 1-szy raz ale napisze jak umyję włoski kilka razy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mojej kolezance po czekoladzie palleta wyszedł fiolet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ewelincia17 i jak sprawuje się odżywka Shine Brown L'Oreala ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
sory! odzywka jest super bo za karzdym razem jak ją nakładam am coraz ciemiejsze włosy a nawet jeśli jej raz czy dwa nie nałożę to i tak kolorek się utrzymuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Ale dziewczyna na tym zdjęciu ma super włosy... nie tyle kolor co cięcie i strukturę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.