|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Czy dostanę się na studia zaoczne?
Witam, piszę do Was w bardzo ważnej dla mnie sprawie i mam nadzieję, że coś mi poradzicie.
Nie dostałam się na studia stacjonarne także planuję zapisać się na niestacjonarne i tu pojawia się problem. Na stacjonarne nie dostało się ponad 300 osób, wg strony internetowej limit na niestacjonarne to tak jak w przypadku stacjonarnych - 80 miejsc. Napisałam maila do komisji rekrutacyjnej czy na studia niestacjonarne przyjmują wszystkich, a jeżeli nie to jak wyglądały progi punktowe w poprzednich latach i dostałam taką odpowiedź: Szanowna Pani, jesteśmy gotowi przyjąć wszystkich zainteresowanych. Pozdrawiam serdecznie, Ireneusz Kuboń Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna Instytut Filologii Angielskiej Uniwersytet Wrocławski Nie wiem co o tym myśleć... Myślicie, że mogę być spokojna? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy dostanę się na studia zaoczne?
Przeczytaj raz jeszcze odpowiedź. Jeśli nie zrozumialaś za drugim razem odpuść sobie studia.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę, że to tak na serio jest.
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
-_- ROZUMIEM odpowiedź, problem w tym, że jest sprzeczna z danymi na stronie internetowej i na tym kierunku akurat nie, ale na innych kierunkach na tej uczelni jak było duże zainteresowanie to nawet na zaoczne około 70-80 nie przyjęli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Powiedz,że czytałaś na stronie tak i tak i nie jesteś pewna ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.