| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-10-15, 19:27 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-10 
				 |   włosy krecone!!

siema dziewczyny! mam wosy kręconawe i an codzien nosze je proste lub w kucyku bo sie ich wstydze, ale chcialbym je sobie pokręcic ale nie zabardzo wiem jak. czasem tam w górach mi kolezanki robiły na zel i mowily ze mi ładnie ,ale ajk tak naserio zróbic zeby ładnei wygładały i sie nei puszyły a ni oklapły?????????????????? ?kupiłam sobie seir sunsilka do wlosow kreconych i mam nadziej ze mi cos to da?? a jeszcze jedna jak uzywac dyfuzora , bo mam go wdomu ale zabardzo nei umiem sie nim posługiwac????? | 
|     |   | 
|  2005-10-19, 21:08 | #2 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Dot.: włosy krecone!!

nie no co Ty, jak można się wstydzić kręconych włosów... nie wiesz ile ja bym dała żeby takie mieć    
				__________________ Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams.   | 
|     |   | 
|  2005-10-19, 21:45 | #3 | 
| Zadomowienie | 

poszukaj tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77214

__________________     | 
|     |   | 
|  2005-10-20, 08:52 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

Chyba mamy podobny problem-krecone wloski,sianko i kucyki...bo glupio chodzic z sianem na głowie. Wczoraj zakupiłam sobie balsam -ten z jedwabiem z Gliss Kura.Zrobiłam mniej wiecej tak-umylam włoski zielonym panten-prov (jakos tak sie pisze),poznije odzywkę fructisa-tą w pudełku Nitrigładka (3 minutówke), ale trzymalam ja z 20 minut, osuszyłam włosy recznikiem i nałożyłam balsam z gliss kura-wielkości 2 ziaren orzcha laskowego.RAno po wstaniu juz bylo niezle.Ale spryskałam włosy wodą zwykła, nałożyłam Liss extreme L'oreala (kosmetyk profesjonalny, ok 50 zł, ale sie oplaca bo mam go juz pol roku i jeszcze bede miala).Pougniatałam włoski.Wysuszyłam dyfuzorem.Troszeczke dalam jeszcze na wysuszone koncówki.Efekt?Rewelacyjn y.Moj mąż był zachwycony jak zobaczył-ja tez.Ale to w sumie dzieki Gliss kurowi, bo przedtem takich efektów nie bylo.Zwarte ładne loki, nie oklapniete-jak na razie.Zobacze co bedzie za kilka godzin.Aha!Nigdy nie susze włosów suszarka zaraz po umyciu.Myje włosy przed snem a ukladam rano, po spryskaniu woda ze spryskiwacza.Wtedy nie mam takiego siana. | 
|     |   | 
|  2005-10-20, 10:22 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Ja tez myje wieczorem a ukladam rano, bo wtedy nie mam sianka    , do tego odzywka Gliss Kura w spray'u płynny jedwab   
				__________________ Już Pani Licencjat 5-ty rok na Wizażu    teraz sie MaGistRuje                                                                            DUKAM   | 
|     |   | 
|  2005-10-20, 14:12 | #6 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

dziewczyny wielkie dzieki za rady, mam nadzije ze cos z tego mi wyjdzie!

| 
|     |   | 
|  2005-10-20, 15:02 | #7 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Italia 
				 | 

ojjj  jak  ja  bym chciala  miec  krecone  wlosy  jak  chcesz  to  choc to sie  zamienimy

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.