![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Suszarka Bosch Quattro-Ion
Bardzo się cieszę,że miałam możliwość przetestowania suszarki.Opakowanie jest klasyczne,tekturowe i przedstawia zdjęcia produktu oraz podstawowe informacje,niestety brak w języku polskim.Pudełko zawiera produkt czyli suszarkę Bosch Quattro-Ion,dyszę do stylizacji,dyfuzor oraz instrukcję obsługi.
Suszarka ma ładny,nowoczesny design,utrzymany w czarno-srebrnej kolorystyce.Jest lekka i łatwa w obsłudze,świetnie leży w dłoni a przełączniki i przyciski wciskają się bez problemu.Trójstopniowa regulacja nawiewu oraz temperatury ułatwia suszenie i układanie fryzury.Mam krótkie włosy,więc nie używam dyfuzora,jednak koncentrator nawiewu bardzo ułatwia mi modelowanie włosów na szczotce.Moja stara suszarka posiada funkcję chłodzącą,jednak korzystanie z niej było mocno uciążliwe,ponieważ przez cały czas trzeba było naciskać palcem przycisk.Bosch Quattro-Ion ma przycisk,który wystarczy jedynie włączyć.Umiejscowiony jest z tyłu uchwytu suszarki.Moc jest wystarczająca jak na użytkowanie w warunkach domowych,jednak spodziewałam się,że będzie trochę ciszej chodzić.Choć i tak pracuje ciszej od swojej poprzedniczki ![]() Podsumowując,suszarka spełniła w 100% moje oczekiwania,jestem naprawdę zadowolona że stałam się jej posiadaczką. |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.