|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam znajomych przyjaciół.. wszystkich! :D Cała Polska ! Główny region- Siedlce :)
Hej!
![]() Stwierdziłam,że raz się żyje i może ja dodam swoje trzy grosze do tej całej społeczności.. nóż widelec.. może się uda ![]() Szukam jak w tytule po prostu ludzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ważne jest jeszcze dla mnie to,żeby faktycznie ten kontakt był regularny ![]() Nie ma sensu żeby ktoś się produkował, jak i ja, gdy to paru wiadomościach temat ma się urwać ![]() Jak pisałam - chętnie cała Polska,rejon nie ma znaczenia, oby ktoś łapał się w powyższy spis hehe ![]() Naprawdę cenię fajnych ludzi, z którymi mogłabym nawet spotkać się na weekendzie i zrobić coś ciekawego ![]() Jeżeli chodzi o region i kogoś interesowałyby częstsze spotkania,to mieszkam blisko Siedlec, to będzie jakieś 100 km od Warszawy na wschód ![]() Jeżeli chciałabyś się odezwać.. To pisz śmiało na PW! ![]() Miłego dnia życzę! ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam znajomych przyjaciół.. wszystkich! :D Cała Polska ! Główny region- Siedl
up up up
Nadal aktualne? Jestem z Siedlec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam znajomych przyjaciół.. wszystkich! :D Cała Polska ! Główny region- Siedl
Wrocław?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
up up!
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ja przeprowadzam się w lipcu do Siedlec jeśli dalej aktualnie koleżeństwo
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Hej dziewczyny ja w lipcu przeprowadzam się do Siedlec wiec jeśli nadal aktualne piszcie na PRIV ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.