| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-07-30, 20:19 | #1 | 
| Zadomowienie | Lipiec: Podkład Instant MagicCover SKINEANCE

Tak jak w tytule wymienię Podkład Instant MagicCover SKINEANCE. Kilka razy użyty- kupiony przez telezakupy mango-super kryje, ale wg mnie nadaje się do osób co mają widoczne defekty skórne-ja aż takiego kamuflażu nie potrzebuję  . Wymienię na wodę edp lub edt. Edytowane przez Baskinia Czas edycji: 2014-10-12 o 09:41 | 
|     | 
|  2014-07-30, 20:58 | #2 | 
| koci świat | 

Dot.: Podkład Instant MagicCover SKINEANCE

może coś u mnie znajdziesz ?

| 
|     | 
|  2014-07-30, 21:07 | #3 | 
| Zadomowienie | 

Poszukiwane złote kolczyki, biały rozpinany sweterek narzutka xs, czarne klapki ze skóry naturalnej nowe. Mam do wymianki soczysto zielony sweterk troll xs plus naszyjnik.

| 
|     | 
|  2014-07-30, 21:15 | #4 | 
| koci świat | 

niestety nie   to co mam do wymiany jest w wątku   | 
|     | 
|  2014-07-31, 09:11 | #6 | 
| Raczkowanie | 

coś u mnie za podkład? jaki to odcień?    
				__________________  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=783842 kosmetyki (nowy wątek)  Szukam Estee Lauder Double Wear  | 
|     | 
|  2014-07-31, 10:26 | #7 | 
| Zadomowienie | 

Zapraszam do wymianki  Mam też do wymianki nowe czarne rajstopy samonośne gatta rozmiar m/l 2 pary. Więcej info o rajstopkach po g. 17 bo jestem teraz w pracy   | 
|     | 
|  2014-07-31, 14:18 | #8 | 
| Raczkowanie | 

Witam w takim razie mogłabym się wymienić wzamian za balsamy na podkłady Magic Cover, bo perfum niestety już nie mam, przepraszam nie zdążyłam usunąć ich z listy...    
				__________________  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=783842 kosmetyki (nowy wątek)  Szukam Estee Lauder Double Wear  | 
|     | 
|  2014-07-31, 18:16 | #10 | 
| Raczkowanie | 

czym bylas u mnie zainteresowana? Ja widze u Ciebie tylko podklad i sweterek masz jakies inne watki dotyczace wymianki?   ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- rozumiem ale czym byłas zaiteresowana u mnie bo na co te ponczochy miałabym wymienic? ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- no tak tylko ze te perfumy sa albo nowe (gucci) albo 40ml (chanel) i wartosc każdego to m to ok 150zł (gucci) a chanel edp (200zł) wiec nie bardzo widze taka wymianke za ponczochy tym bardziej , ze napisaam w watku, ze najchętniej wymienie na perfumy (eau Tendre lub Boss Jour , ewentulanie Signorine , Flowerbomb) 
				__________________ wymiana -------------> kosmetyki wish Guerlain Meteoryty lub puderniczki (kolekcjonuje) mata fitness Chanel de Tendre Gucci EDP II Hugo Boss Jour Edytowane przez asjaw Czas edycji: 2014-07-31 o 18:20 | 
|     | 
|  2014-07-31, 20:25 | #14 | 
| Zadomowienie | 

Niestety nic   
				__________________ Wymianka - Yankee, MAC, Phenome, Organique, Isadora, Michael Kors...  _______________________ I spotykasz jakiegoś jego,  gromadzisz te przypadkowe pocałunki, uczysz się na pamięć kształtu jego głowy, żeby - kiedy odejdzie - umieć uformować poduszkę. | 
|     | 
|  2014-08-02, 10:22 | #18 | 
| Raczkowanie | 

tak, chyba byłabym zainteresowana taką wymianą, a chodzi Ci o próbkę perfum w tatuażu? bo innych damskich już nie posiadam?

|     | 
|  2014-08-04, 16:54 | #20 | 
| Raczkowanie | 

balsamy nie są nowe, ale używane, lecz jak nowe...   a więc zainteresowana? to zapraszam na PW...  urządzenie jest w pełni sprawne, aczkolwiek nie posiada już tuszu, musiałam go zużyć, bo nie używany mógł by się rozlać... ani kabelka usb, ale jest przewód zasilający...  a na pewno nie wolałabyś kosmetyków? naprawdę są jak nowe raz przetestowane w celu sprawdzenia? Bardziej odpowiadała by mi właśnie taka zamiana... urządzenie wolałabym oddać za coś co szukam... ?   
				__________________  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=783842 kosmetyki (nowy wątek)  Szukam Estee Lauder Double Wear  Edytowane przez MsKatriss Czas edycji: 2014-08-05 o 14:18 | 
|     | 
|  2014-08-06, 09:47 | #22 | 
| Raczkowanie | 

więc pewnie nic z tego nie wyjdzie...   szkoda... nie rozumiem jaka woda perfumowana, nie mam już żadnych damskich perfum w tej formie, mam tylko próbkę suchą w tatuażu i balsamy perfumowane shiseido... ja mam tyle kosmetyków i jak dotąd nie miałam ofert kupna na tej stronie i forum...  w takim razie z przykrością podziękuję za wymiankę.. pozdrawiam   
				__________________  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=783842 kosmetyki (nowy wątek)  Szukam Estee Lauder Double Wear  Edytowane przez MsKatriss Czas edycji: 2014-08-08 o 09:46 | 
|     | 
|  2014-10-13, 19:08 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

Dzięki, ale już kupiłam podład w sob, pozdrawiam

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265223 | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.