|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co o tym sądzicie? Wycieczki
Znacie może jakąś stronę, na której można poznac ludzi, którzy są chętni na różne, jednodniowe wycieczki po całej Polsce? Konkretnie chodzi mi o to, że bardzo lubię zwiedzac nowe miejsca, ciekawe miasta, tylko że takim małym problemem jest to, że nie mam z kim. Akurat moi znajomi pracują przez całe wakacje i preferują raczej wypady nad pobliski zalew, który mi się już troszkę znudził, po prostu chciałabym trochę pozwiedzac dojeżdżając najlepiej pociągiem. I nie chodzi tu o żadną desperację, że szukam na siłę kogoś, po prostu uważam, że z kimś, kto też lubi takie wyjazdy byłoby zawsze raźniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co o tym sądzicie? Wycieczki
Gdzie szukać? Autostopik swego czasu tętnił życiem, nie wiem jak teraz bo nie zaglądałem ostatnimi czasy, CS, na fb warto poszukać jakichś grup podróżniczych.
Zresztą wszystko zależy skąd jesteś, bo i tutaj może kogoś znaleźć. No, a jak nie to warto nawet samemu się wybrać ![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Jest mnóstwo grup/klubów podróżniczych, które zrzeszają właśnie takich ludzi. Kwestia tego z jakiego jesteś miasta, bo na tym polega tu główny problem :P
Poza tym, FB i różne grupy tam No i możesz poszukać na wizażu w wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=427056&page=31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Zobacz na forum podróżnicze na Wizażu i tam zapytaj. Poza tym forum podroze-forum .pl bez spacji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Wyczuwam jakas reklame xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.