![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkowątek S/M/L trochę lata trochę zimy :) Sierpień
NIEAKTUALNE
Zapraszam ![]() Pilnie szukam sweterków na jesień, marynarek, sukienki weselnej. Zasady jak wszędzie, nie będę się powtarzać ![]() Preferuje wymiane rownoczesna,nie lubie dlugo czekac ![]() Jeśli nie znajdziesz nic teraz, zajrzyj za parę dni, będę dokładać. Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-09-23 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkowątek S/M/L trochę lata trochę zimy :) Sierpień
1-2 sukienka w pepitkę ze wstawką skóry skóropodobnej
![]() stan : nowa, przymierzana do zdjęć, nie ma metki, taką dostałam w prezencie, według mnie to okolica M 3. sukienka atmosphere, typ mgiełkowaty stan : nowa, z metki to 40, według mnie M/L 4. sukienka koloru różowego pudru stan : bdb, założona około 3razy, z metki 38/40 i tak też polecam 5. sukienka marynarska promod stan : bdb- , według mnie to S/M 6. sukienka atmosphere stan : bdb+, z metki z tego co pamiętam 38, ostatnio ucięłam, bo gryzła ![]() ![]() 7. sukienka greence stan : DB, z tyłu na pupie trochę się zmechaciła, z metki M i tak też polecam, jest wyjątkowo niefotogeniczna 8. sukienka koloru cielistego stan : DB, ma gdzie niegdzie zaciągnięcia, polecam na S/M 9. sukienka z hello kitty stan : bdb, fajna na plażę, dobra na S-L 10. spódniczka w kropki stan : bdb+, chyba wogóle nigdy nie noszona, dobra na okolice S Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-12 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1. torebka TALLY WEiJL
stan : bdb-, musiałabym ją lekko przeczyścić szmatką, po za tym ok 2. torebka atmosphere stan : bdb-, na blaszce był napis atmo, lecz zmył się 3. brązowa torebka stan : nowa z metką, z ładnym wzorem, ma przegródki, ładny misiowaty materiał w środku, dostałam ją w prezencie 4. torebka koloru różowego pudru stan : bdb-, na blaszce z przodu ma wadę, chyba nawet taką kupiłam 5. mała czarna NIE MA stan : DB, na zewnątrz fajnie, ale w środku popruta niestety 6. letnia torebka z Yves rocher stan : bdb 7. nowa torebka z primarka, identyczna z tym, że czarna, jest baaaaardzo pojemna ![]() Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-09-01 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1-3 Klapki rozmiar 38, założone 2 razy, z lekkim obcasem
4-5 oczywiście umyję i wyczyszczę, bo teraz mi się nie chciało ![]() 4- adidasy z CCC, stan bdb, rozmiar 38 5- na koturnie chyba też CCC, stan bdb, rozmiar 38, ale polecam na 38,5 6-7. botki rozmiar 38 / 39w stanie bdb Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-09-01 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. zimowa kremowa kurtka, na metce napisane PMK, cokolwiek to jest
![]() 2. kurtka polarowa - płaszcz, bardziej cieplejsza bluza na zimne jesienne dni bądź słabą zimę, z next, z metki 40, ale dla mnie to okolice M, stan bdb-, minusem jest to, że lecą do niego różne cićki 3. kurteczka sportowa, z metki xs, ale to spokojnie s/m, stan bdb 4. krótka rażąco niebieska kurteczka firmy terranova, rozmiar z metki M Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-12 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
1. rurki koloru burgundowego, stan bdb+, rozmiar około M
2. rurki materiałowe brązowe, stan db+, mają tendencję do mechacenia się, rozmiar około M 3. rurki koloru powiedzmy morskiego, stan bdb+, rozmiar około M/L 4. rurki berhka, stan bdb+, rozmiar około M/L 5. rurki h&m, stan bdb+, mają dziurę widoczną na zdjęciu, sama zrobiłam też by jakoś to wyglądało inne dziury, rozmiar około M 6. rurki z fajnego lekkiego materiału, dopasowuja się do sylwetki, stan bdb+, rozmiar około M/L 7. leginsy w kwiaty z f&f, stan bdb, rozmiar koło M Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-12 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1. bluza z dużymi guzikami koloru jasnego fioletu z moodo
stan : bdb-, rozmiar M/L 2. bluzka z dł. rękawem z pingwinem stan : bdb-, rozmiar około M 3. bluzka z dł rękawem stan : bdb+, rozmiar M/L 4.cienka bluza przez głowę fioletowa z f&f stan : bdb, rozmiar S/M 5. sweterek zółty stan : db, rozmiar S/M 6.sweterek atmo stan : db, rozmiar około S 7. bluza w ciapki george stan : bdb+, rozmiar około M 8. bluzka z dł. rękawem z sową stan : bdb, rozmiar około M 9. sweterek dłuższy siwy z diverse stan : db, wyblakły kolor i jedna zaszyta dziurka, rozmiar około M Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-28 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
1. marynarka koloru pomarańczowo czerwonego? z butiku
stan : bdb-, rozmiar z metki S, polecam na S/M 2. kamizelka, bardzo dobrze wykonana, nie była ani razu prana stan : jak nowy Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-12 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
1. bluzka new look
stan : bdb+, na zdjęciu baaaardzo mocno wygnieciona, wyszczupla, rozmiar M/L 2. letnia bluzeczka liliowa stan : db+, rozmiar S 3. z motylem, orsay stan : nowa z metką, z metki S, według mnie S/M 4. new look stan: bdb 5. bluzka z kapturem stan : bdb, prócz jednej wady jaką jest to, że po jednorazowym praniu kaptur trochę pofarbił z tyłu za nim 6. bluzeczka biała stan : bdb+, rozmiar około S 7. bluzeczka z tygrysem stan : bdb-, rozmiar około S 8. sweterek z kr rękawem stan : bdb, z metki L, polecam od S-L 9. bluzeczka orsay stan : bdb, wyprana jeden raz, z metki pamiętam S, ale to S/M 10. bluzeczka reserved stan : nowa, z wymiany, z metki S, ale to raczej M Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-12 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1. bluzeczka reserved
stan: bdb, z metki to S, polecam na S/M 2. bluzka stan : bdb, rozmiar około S/M 3. bluzeczka new look stan : nowa, według mnie to około M 4.bluzka stan : bdb, rozmiar ok S/M 5.bluzka cropp stan : db, rozmiar około M 6.foto bluzki opisanej w wcześniejszym poście Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-12 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
1-2. szorty w kwiatki topshop
stan : bdb, noszone max 5 razy, rozmiar myślę, że około M/małe L 3. kremowe spodenki bardziej eleganckie stan : bdb-, około M/L 4. luźne spodenki stan : bdb, rozmiar S/M 5. szorty diy house sama skracałam, farbiłam, dawałam ćwieki stan: bdb Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-28 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
1. koszula fioletowa w kratę
dostałam od kumpeli z londynu stan : bdb, rozmiar S/M 2. elegancka koszula jest zimna jak sie ubiera :P stan: bdb+, raz ubrana na święta , około M 3.sweterek fioletowy next stan: db+, rozmiar około S 4. koszula z orsay stan : nowa, rozmiar ok S 5. sweterek next stan : bdb, rozmiar ok M 6. czarna koszula stan: bdb+, na zdjęciu wyblakły kolor, w rzeczywistości to fajna czerń, ubrana raz na akademię, rozmiar S/M 7. siwy sweterek stan : bdb, jest ładnie zdobiony 8. tunika george stan: bdb+, rozmiar S/M Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-28 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
1-2. Tankini koloru ciemnego brązu, miałam je na sobie 1 raz, rozmiar góry około S/M dół okolice też S/M. Miseczki nie są usztywniane, dół z wysokim stanem, który można podwinąć, górę można nosić na wiele sposobów – bez ramiączek, z ramiączkami na skos, wiązane u góry, na krzyż jak kto woli.
Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-12 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
1. damska mała muszka, była mi potrzebna kiedyś na kilka spotkań, a teraz zalega w szafie
2. tipsy claires z klejem nowe, z tyłu cena 35,90zł 3. książki 4. brązowy dopełniacz do koka Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-12 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
1. wkrętki są srebrne!
duże białe średnie białe kolorowe 2. kolczyki koła 3.wsuwki do włosów 4. komplet bransoletka i kolczyki swarovskiego, jest piękny! zastanawiam się nad wymianą, gdyż mam dużo biżuterii w tym kolorze Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-12 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
1-2 koszulka nocna, nowa, ani razu nie zakładana, mam z wymiany, lecz za duża
kolor to czarny, wyblakły to wina aparatu, rozmiar około S 3. majtki la senza, założyłam je, ale są zdecydowanie za małe, wyprane polecam na około S 4. stringi nowe 5. panterkowe majtki, również za małe, wyprane, polecam na około S 6. czarne seksowne stringi, rozmiar L z metką 7-8. piękny stanik, oddaje z bólem serca ![]() Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-28 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Mogę rozważyć propozycję za moje perfumy z Yves Rocher, odlewkę do Twojego atomka, bo ja aktualnie żadnych na zbyciu nie mam.
Posiadam : *flowerparty *moment de bonheur *evidence Rowniez odlewka Versace Crystal Noir ![]() mogę również zrobić odlewkę maski do włosów wax ![]() Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-13 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
dokładka
Edytowane przez colourfulskys Czas edycji: 2014-08-12 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Hej, mam dla Ciebie zarezerwowaną kurtkę, nadal jesteś nią zainteresowana?
![]() Tak jak mówiłyśmy podoba mi się u Ciebie ta bluza https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1407778823, a także te dwie torby : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1407777368 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1407777368 - ona jest różowa? ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- To super ![]() ![]() A wymiary kurtki to: od ramiona w dół 53 cm, od pachy do pachy będzie z 45 cm, a rękawy to 65 cm. Ona jest taka krótka, ale ma taki krój "zapasy" na biust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1407778142 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1407778142 ? jakie to rozmiary?
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ja bym coś chętnie dorzuciła, ale sweterki się już nie zwolnią, bo dzisiaj je wysyłam
![]() A kurtka jest w zadowalającym stanie, nic się z nią nie stało, ani na zewnątrz, ani w środku, żadnych przetarć itp. Wiadomo, była używana, ale nie ma wad, tylko gumeczki się trochę zmachaciły, ale ja przed wymianą się nimi zajmę ![]() Edytowane przez HelloSunshine Czas edycji: 2014-08-12 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Czyli ja Tobie kurtkę, a Ty dla mnie bluzę i torebkę?
![]() ![]() Edytowane przez HelloSunshine Czas edycji: 2014-08-12 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś za bluzkę z sową i wypełniacz do koka?
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.