|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dom studenta "Żwirek" Warszawa
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dom studenta "Żwirek" Warszawa
Cytat:
![]() Ja mieszkałam w Żwirku w czasie tych wakacji, nie wiem jak wygląda kwestia ludzi i atmosfery, ale wiem jak wyglądają warunki ![]() ![]() Pranie kosztuje 7 zł, nie używa się własnych proszków, bo jest zaopatrzona w system dozowania jakiś dziwnych płynów), włączenie pralki jest dość skomplikowane (nie jest to normalna pralka tylko taka duża, jak w pralni, więc można się zrzucić z innymi i zrobić wspólne pranie, wyjdzie taniej), trzeba uważać żeby nie wrzucić żetonu (kupuje się żeton, który wrzuca się do pralki) zbyt wcześnie, bo go "zeżre" i przepadną pieniądze a pranie niezrobione. Masz dwie godziny na zrobienie prania i wysuszenie go w suszarce bębnowej (brak miejsca do rozwieszania ![]() Ogólnie nie jest źle, są akademiki, w których części wspólne wyglądają znacznie gorzej. ![]() Pokoje umeblowane raczej skromnie: łóżko, biurko, półka na książki i regał + kawałek szafy na osobę, dodatkowo w pokoju miałam małą umywaleczkę z lusterkiem (taki okafelkowany kącik w rogu). Robili jakiś remont, więc w pokojach coś może się zmienić. ![]() ![]() Jak chcesz, to mam parę zdjęć zrobionych w środku, mogę Ci wysłać na maila, jeśli podasz w pw. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.