|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Biuro podróży- wybrać się do stacjonarnego czy polegać na stronie internetowej?
Dokładnie tak jak w temacie:
Wiem, że często oferty "na miejscu" są atrakcyjniejsze, jestem ciekawa jakie wy macie doświadczenia. Polegać na stronie internetowej, czy pofatygować się i przejść po biurach podróży z nadzieją na atrakcyjniejsze last minute? A może nie zawracać sobie tym głowy i załatwić wszystko online? Chcemy wybrać się na początku września do Grecji i zastanawiamy się, co robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Biuro podróży- wybrać się do stacjonarnego czy polegać na stronie internetowej?
..
Edytowane przez emadzj Czas edycji: 2015-07-28 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biuro podróży- wybrać się do stacjonarnego czy polegać na stronie internetowej?
Ja jestem po moich pierwszych wakacjach na "all'u", wybrałam Itakę przez internet.
![]() Przed zamówieniem wakacji, przeszłam się do dwóch biur podróży, w jednym pani była niemiła, mówiąc, że moje oczekiwania nie są adekwatne do ceny, jednocześnie obsługując parę, która kupiła wycieczkę. Pokazała mi kilka ofert, były identyczne, jak te w sieci, tylko tak jak mówiła poprzedniczka - w biurach zawsze są zaktualizowane te oferty, w tym sensie, że pokazują ilość miejsc na dany wypad, które jeszcze są dostępne. W drugim biurze pani była bardzo miła, wytłumaczyła mi, że last minute prawie nie zdarza się do krajów europejskich, głównie Egipt, Tunezja czy Turcja. Przedstawiła mi też wycieczki, które cenowo pokrywały się ze stronami internetowymi. Podkreślam, że szukałam wyjazdu jedynie ze sprawdzonymi biurami. Zamówiłam sama ze strony internetowej, rozmawiałam z bardzo przyjemną panią konsultantką, która przyjęła ode mnie dane, poinformowała o wszystkich ważnych rzeczach i po kilku minutach przesłała mi dokumenty na wycieczkę. Wakacje udane, nie miałam przykrych doświadczeń, dlatego mogę polecić ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
A ja też rezerwuję nocleg na miejscu ale już po przyjeździe w miejsce pobytu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przerabiałam też opcję szukania na miejscu i też sobie ją chwalę. Człowiek widzi co bierze i za co płaci. Jednak nie zawsze taka opcja jest możliwa i nocleg musimy sobie zarezerwować wcześniej.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.