|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
BIOSILK SILK STRATE-kto uzywal???
Wlasnie przymierzam sie do kupna tego cuda
konczy mi sie BioSilk Therapy i postanowilam sobie cos odmienic,a ze klasyczny jedwab mnie soba zachwycil i bardzo jestem zadowolona postanowilam siegnac po cos innego z Farouka.Na KWC niestety nie znalazlam zadnej recenzji BIOSILK SILK STRATE,ale moze jednak ktoras z Was ma doswiadczenia z nim? Podzielcie sie ze mna opiniami
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BIOSILK SILK STRATE-kto uzywal???
Podbijam!Nikt nie uzywal????
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wielka szkoda,ze zadna z Was nie uzywala tego specyfiku
bede testowac na sobie... chyba,ze jednak,ktoras z Was mi podpowie co????
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja to uzywalam uzywam i bede uzywac...nie ma nic lepszego!!!!POLECAM ...
i nawet nie zastanawiaj sie nad kupnem...KUPUJ ODRAZU!!!! |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, a cóż to za cudo??????????????
ja mam fioła na punkcie włosów, więc tez chetnie skozystam gdzie i za ile można to kupic??????????? |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak milo,ze sie ktos znalazl kto uzywal i uzywa ![]() a mozesz mi cos wiecej o tym powiedziec? jakie masz wlosy i czy dodatkowo jeszcze czegos uzywasz do wlosow?laczyc ten preparat z BioSilkiem Theraphy czy raczej nie?pytan cale multum ale w okresie zimowym mam suszarke non stop w ruchu wiec potrzebuje dobrego srodka,ktory jednoczesnie bedzie termoochronny i pomoze w stylizacji
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Hej...
Mam dlugie mniejwiecej do tali czarne wlosy.Sa one grube i suche...dlatego postanowilam kupic odzywke (jedwab)BIOSILK.I jest siwetna,teraz moja fryzjerka zaleca kazdemu preparaty tej firmy!Naprawde goraco polecam kupno! Odzywka jest malutka(15ml) i nie jest tania.Ale jest bardzo dobra.Te 15 ml starcza mi na ponad miesiac a uzywam jej codziennie!Nakladam kropelke na czubeczki palcow i delikatnie rozprowadzam po koncowkach wlosow!Odzywke mozna uzywac na suche i wilgotne wlosy!NIE TRZEBA JEJ SPLUKIWAC!!Ma sliczny zapach!!!!! Mialam bardzo zniszczone koncowki i nie chialam ich scinac,kiedy zaczelam uzywac BIOSILKU koncowki sa zdorwe i nie lamia sie!!!Teraz uzywam kazdego preparatu z tej firmy!Bo wiem ze jej nikt i nic nie zastapi!!!!! |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
<------NIE MA NIC LEPSZEGO!!!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
a gdzie ją można kupic ?
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie chodzi o BioSilk Silk Strate to zupelnie inny produkt ale tez jest z jedwabiem![]() Farouka juz przerabialam i.....mam rozne odczucia,jedwab akurat bardzo mi pasuje i jest super,natomiast reszta kolekcji wybiorczo i stad moje pytanie akurat o ten preperat Niemniej dziekuje za odpowiedz
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oraz Allegro
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Up
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Hexxana!
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
A jakie odrzywki stosowalas? Uzywał ktos moze Fruit Coctail - co o nim sadzicie?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69390303 Hexxano czy to o to ci chodzi?? zaciekawiło mnie i też bym posłuchała opinii na temat tego preparatu
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie tego używalam... szkoda gadać
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czemu aż takie złe??
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Już pisałam wyżej. Gorszego efektu w życiu na glowie nie miałam.Totalna pomyłka. Zwłaszcza w piorównaniu do jedwabiu, ktory jest świetny. Aż trudno uwieżyć, że to ten sam producent i ta sama marka. Tak było na moich zniszczonych włoskach. Może ktoś ma inną opinię?
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mecza mnie wszelkie odzywki,maski do splukiwania ,z reguly mam malo czasu na zabawy w lazience i potrzebuje czegos natychmiastowego
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie ten preparat ale jak narazie opinii malo chociaz jezeli chodzi o Ank@ to warto posluchac Jej chyba,ze jeszcze ktos dolaczy????
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
właśnie zrobiłam przelew
bo kupiłam sobie tę odżywkę na allegrozobaczymy cóż to za cudo ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, ze będzie mi służyć ![]() ![]() dam znać jak efekty
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znac koniecznie
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
witam!
uzywam biosilk silk strate i jestem bardzo zadowolona. Do tej pory nie spotkalam lepszych kosmetykow do pielkegnacji wlosow niz Biosilk. Stosuje Biosilk Therapy szampon i odzywke, Biosilk Strate, Biosilk Spray, Biosilk Crem do wlosow cienkich i wszystkie te kosmetyki sa swietne. Wlosy staly sie puszyste, grubsze, zdrowe, nie przetluszczaja sie tak szybko i ladnie sie ukladaja. Biosilk Strate aktywuje sie pod wlpywem ciepla z suszarki lub postownicy i wlosy nie sa sztywne, matowe jak po innych kosmetykach do prostowania. |
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Ja również zamówiłam sobie BIOSILK - fruit cocktail ,oraz BIOSILK - fruit cocktail - szampon regenerujący,a także BIOSILK - SILK STRATE - preparat do prostowania włosów
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli ktoś jest zainteresowany różnymi kosmetykami odsyłam do http://www.mojekosmetyki.pl/
pozdrowionka
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakies serum softsilk, jak olejek - tylko na końcówki, ale rewelka!!! jestem bardzo zadowolona |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami tak sie zdarza ale i tak dziekuje za infoPrzyznam,ze jestem lekko skolowana i.....zamiast tego kupilam ponownie swoj ukochany BioSilk Therapy-sprawdzony i wyprobowany ...na dlugi czas zaleczy moje pragnienie odmiany wiec pewnie starczy mi czasu na podjecie decyzji ...nie ma jak zdecydowanie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

konczy mi sie BioSilk Therapy i postanowilam sobie cos odmienic,a ze klasyczny jedwab mnie soba zachwycil i bardzo jestem zadowolona postanowilam siegnac po cos innego z Farouka.Na KWC niestety nie znalazlam zadnej recenzji BIOSILK SILK STRATE,ale moze jednak ktoras z Was ma doswiadczenia z nim?

<------NIE MA NIC LEPSZEGO!!!

czemu aż takie złe??