![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sposoby na większy biust!
Nie mogłam znaleźć tematu, bądź artykuły były przedawnione.
Ostatnio desperacko zaczęłam zapuszczać włosy. Łapałam się wszystkich sposobów, które znajdywałam w internecie, książkach czy od ciotek i babć. Udało mi się wzrost włosów z 0,5 centymetra przyspieszyć d0 2-3 miesięcznie ale... Nie o tym ma być temat mojej wypowiedzi. Miałam w biuście jedynie 78 cm, a że zaczęłam ostro trenować po to by zrzucić z obwodu ud, mierzyłam całe swoje ciało (uda-talia-biust). No i moje Drogie Panie.... CUD! Z ud spadło po 1 centymetrze, talia pozostała bez zmian, ale za to w biuście obecnie mam... 82 cm! Trzy i półcentymetra - cztery więcej ![]() Dla ciekawskich mojej półtora miesięcznej kuracji: Drożdże piwne z melisą, picie kopru włoskiego, picie pokrzywy + skrzypu (wymienione trzy specyfiki to herbatki), oraz kozieradka w kubeczku wymieszana z siemie lniane. Mężczyzna zachwycony, ja zachwycna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sposoby na większy biust!
Jak zaczęłaś ostro trenować to nic dziwnego - urosły ci te mięśnie, które są pod piersiami i taki jest efekt
![]() Ale na jakieś duże powiększenie biustu lepiej nie liczyć, zwłaszcza, że spalanie tłuszczu = ubywanie piersi (bo składają się głównie z tkanki tłuszczowej). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hm, byłoby tak, gdyby nie fakt, że mój plan treningowy nie uwzględniał górnej partii ciała i dieta, którą stosuję nie za bardzo pozwala na rozkwit mięśni
![]() Także, to musi być wina ziółek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Biorę, od kilku lat. NIgdy nie wpłynęły w żaden sposób na mój organizm, bo jak to ujęła ginekolog ' są słabe, ale zapewnią ochronę;
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ReklaMO(D)żerca.
|
W wiele rzeczy jestem w stanie uwierzyć, ale nie w rośnięcie cycków po piciu ziółek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() w ogóle wątek autorki- ![]() ja piję drożdże, skrzyp i pokrzywę codziennie od wielu lat i gdyby to była prawda to miałabym biust conajmniej jak Dolly Parton ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Oj, dziewczyny...dajcie jej się pocieszyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, dlaczego od razu negujecie coś o czym nie macie pojęcia.
Cycki mogą urosnąć po piciu ziółek, bo niektóre z nich zawierają fitoestrogeny m.in. koper włoski. Dorożdże, skrzyp i pokrzywa to raczej nie na piersi. Kozieradka też może spowodować wzrost. Oczywiście nie na każdą kobietę to podziała, bo to zależy od ilości hormonów w organizmie. I pewnie od wielu innych czynników... A to na jak długo biust się powiększył to inna para kaloszy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Jak ktoras z Was chce troszke biustu bez picia ziolek,to chetnie oddam troche mojego. Mi wystarczy, a moze kogos uszczesliwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Oczywiscie, ze spore ilosci niektorych ziol moga powiekszyc biust. Skutkiem tego bedzie kompletne rozregulowanie gospodarki hormonlnej, ktore sie moze ciagnac lata.
Dzis autorka ma wiekszy biust, za rok moze miec wasy. Ot, hormony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
To moga byc jakies wahania hormonalne.
Wiem, bo mialam cos takiego na poczatku roku. Biust mi tak urosl, ze az sie wystraszylam, ze moge bycw ciazy, nawet kupilam test ![]() Ale potem wszystko wrocilo do normy. Niestety, choc nie bylam az tak smutna, bo piersi po "urosnieciu" byly obolale. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Autorkooooo troche rozsadku. Biust powiekszy ci dobry stanik albo operacja. Nie wlewaj w siebie litrami byle czego bo to nie jest obojetne dla organizmu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Kozieradka może powiększyć biust bo zwiększa ona ilość gruczołów. Ale może zwiększyć tez apetyt.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48150309]Oczywiscie, ze spore ilosci niektorych ziol moga powiekszyc biust. Skutkiem tego bedzie kompletne rozregulowanie gospodarki hormonlnej, ktore sie moze ciagnac lata.
Dzis autorka ma wiekszy biust, za rok moze miec wasy. Ot, hormony.[/QUOTE] Wtedy będzie popularna i będzie mogła występować w cyrku ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jedyny sposób na powiększenie piersi (i to nie w 100%) jest... zajście w ciążę
![]() Wiadomo o piersi trzeba też zadbać WTEDY, odpowiedni stanik, jakiś masażyk od czasu do czasu męskimi dłońmi, krem ujędrniający + pływanie a będzie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ciekawi mnie skąd ten sceptycyzm w kontekście ziół... oczywiście, że mogą mieć wpływ na powiększenie piersi (choćby kozieradka wspomaga produkowanie pokarmu u karmiących). tylko trzeba pamiętać, że takie zabawy nie są obojętne dla organizmu i zioła mogą zaszkodzić tak samo jak faszerowanie się lekami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
ReklaMO(D)żerca.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Problem z piersiami to temat zawsze gorący. Pewnie przez to, że faceci ciągle o tym gadają, bo tak się przyjęło i media kreują typ ''bufiastej'' kobiety. Nigdy nie patrzyłem na piersi, a moja Kleo ciągle o tym nawija bez przerwy. Ja mówię, że kocham stópki i pupę, a ona i tak swoje... Dziewczyny, dajcie spokój. Grawitacja i tak z wiekiem działa na niekorzyść ''cycatek'', więc uwypuklajcie inne swe atrybuty.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Grawitacja i czas dziala na niekorzysc kazdej kobiety nie tylko cycatej. Nie pocieszaj sie kosztem innych. Pupa 50 latki a pupa 18 latki moze roznic sie tak samo jak piersi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
3 I pół centymetra i mężczyzna juz zachwycony? Mało mu do szczęścia trzeba.
mnie osobiście 3 cm by nie zadowolily ale jak ciebie to zachwyca to luzik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
No, ale na cycki niestety bardziej. To jednak głównie skóra i tłuszcz, a pośladki- mięsień.
Trochę mnie to przeraża, bo nad tymi cyckami nie mam w ogóle kontroli, a tego nie lubię. Takie pośladki, jak przestaną mi się podobać, mogę podrasować dosyć szybko. A biust? Kolagenu w skórę sobie nie wbuduję, cyca nie naciągnę bez drogiego chirurga, a betonu w piersi nie dam sobie wstrzykiwać. ![]() ---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- Co do ziół. Faktycznie w niektórych ziołach są hormony, jednak są to fitoestrogeny, a nie estrogeny. A w tym temacie z tego co pamiętam czasem różnica kilku aminokwasów sprawia, że hormon nie połączy się z centrum aktywnym swojego receptora-> nie ma identycznego działania na organizm. Ktoś siedzący w temacie rozwieje wątpliwości? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Jezus Maria, to WSZYSTKIE laski na Fryzjerskim, które zapuszczają i dbają o włosy, powinny być BIUŚCIASTE.
A nie są. Ha, jednak nie ziółka ![]() Choć podobno kozieradka i siemię lniane ujędrnia biust, no ale chyba powinno się tego pić dużo i często, na pewno nie w takich ilościach, w jakich robią to włosomaniaczki. Made my day! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Nie wiem jak dlugo ten mit bedzie powtarzany. Wielkosc piersi nie wplywa na kodyvje stan jedrnosc i nawilzenie skory ani tym bardziej na miesnie ani na biustonosz ani na ciaze spadki wagi ani na karmienie piersia ani na 150 czynnikow wazniejszych od samego rozmoaru. Wiadomo jak mowimy o takim 105JJ to inaczej niz gdy moiwmy o 65B, ale wiekszosc kobiet chyba mysli ze jak ktos ma 65 od miski D w gore to sie o cycki potyka po czterdziestce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.