![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Slumberhouse: Jeke i Ore, 19,66pln/ml
Rozbiórka zakończona
Zakupy za ponad 700pln Zapraszam do rozbiórki dwóch wyjątkowych zapachów. Są charakterne i mają moc ![]() Cena flakonów identyczna, więc koszt ml taki sam - punkty dotyczące cen są wspólne dla obu zapachów. 1. Nazwa zapachu i pojemność: Slumberhouse Ore ekstrakt 30ml Slumberhouse Jeke ekstrakt 30ml 2. Miejsce zakupu: http://www.lulua.pl/home/909-ore-30ml-ekstrakt.html http://www.lulua.pl/home/911-jeke-30ml-ekstrakt.html 3. Link do opisu nut: http://www.fragrantica.com/perfume/Slumberhouse/Ore-11741.html http://www.fragrantica.com/perfume/S...eke-11740.html Jeke I jeszcze Jeke... 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do organizatora: 590pln + 590pln 5. Kwota za 1 ml każdego zapachu: 19,66pln 6. Termin zbierania wpłat: chętnych zbieram do 30 września, czas na wpłaty - dwa dni od wstawienia rozliczenia i danych do wpłaty. Proszę nie wysyłać przelewów wcześniej! 7. Posiadane atomizery i ich ceny (minimalna brana ilość - 2ml): 2,5ml (sample plastikowe) - 0,72 pln 5ml (sample plastikowe) - 0,84 pln atomki szklane 10ml - 2,30 pln 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka 9. Koszt wysyłki do współkupujących (list polecony, koperta bąbelkowa, folia) sample 2,5ml: ekonomiczny: 5,2pln prio: 6,5pln sample 5ml i atomki: ekonomiczny - 8,5 zł prio - 9,30 zł 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: max do 6 dni roboczych od otrzymania flakonów i kompletu wpłat 11. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: Ore koniec VI4 - 15ml + f Lolgav - 5ml Iwi82 - 10ml Jeke wolne 8ml VI4 - 15ml + f Lolgav - 5ml agat1969 - 2ml Rozliczenie: Lolgav - 10*19,66+1,68 = 198,28pln (wysyłka z armani) APW(13-10-2014)O Iwi82 - 10*19,66+2,3+8,5=207,40pl nAPW(13-10-2014)O agat1969 - 2*19,66+0,72+5,2=45,24pln APW(13-10-2014)O dane do przelewu: Emilia Karnecka 51 1140 2004 0000 3702 6194 2267 tel 663 972 903 A - mam adres P - mam przelew W - wysłane O - odebrane Edytowane przez VI4 Czas edycji: 2014-10-17 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Slumberhouse: Jeke i Ore, 19,66pln/ml
Ja poproszę po 5-ce każdego w plastiku.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Poproszę eko
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli wpłaty po 30 września, to biorę ostatnie 10ml Ore
![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
2 ml Jeke poprosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jako że Jeke cieszy się mniejszą popularnością - niesłusznie, bo to naprawdę ciekawy zapach - dodałam jeszcze dwa linki do recenzji w pierwszym poście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hej, jutro i pojutrze będę w podróży służbowej i raczej nie będę mieć dostępu do internetu, więc jeżeli będziesz potrzebowała płatności za Ore przed 2gim października, to wyślij mi proszę dane do wpłaty dziś
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie, kupować będę pod koniec tygodnia albo na początku następnego - więc spokojnie zapłacisz jak wrócisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Kochani, nie ma na co czekać, zbieramy kasę - dane do przelewu w pierwszym poście, w tytule proszę "nick/sl", część adresów mam (zaznaczone) - więc w tym wypadku proszę tylko o info, jeśli dane uległy zmianie. Iw - od Ciebie poproszę po przelewie Pw z adresem o numerem telefonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Przelew w drodze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
przelew zrobiony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Kochani, zakup się opóźnia, bo mi się z kolei opóźnia klient - spodziewałam się przelewu dzisiaj, okazuje się, że będzie raczej pod koniec tygodnia:/ Ale bez obaw, przelew dotrze, i rozbiórce nic nie zagraża - liczyłam tylko, że będzie trochę szybciej:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam za spóźnienie - czekałam na PW z danymi, a okazało się, że dane są w wątku - moja wina
![]() ![]()
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Kochani, perfumy kliknę w piątek - mam nadzieję, że dojadą w poniedziałek o przyzwoitej porze, żeby zdążyła je przepsikać i wysłać jeszcze w poniedziałek. We wtorek wyjeżdżam na trzy dni, więc zrobię wszystko, żeby przed wyjazdem wysłać odlewki. Przepraszam za opóźnienie, spodziewałam się przelewu od klienta tydzień wcześniej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Flaszka zamówiona - za pobraniem. Proszę trzymać kciuki, żeby mi jutro bank nie nawalił i kasa pojawiła się o czasie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Kochani, flaszki przyleciały - mimo że malutkie, robią wrażenie. Wszystko przepsikane, dokumentacja fotograficzna w weekend. Uważajcie przy aplikacji (to mówię ja, która na co dzień zlewam się bez umiaru) - pachnidła mają potężną koncentrację, i przedawkowane zabijają mocą, poza tym - brudzą. Psiknięte oszczędnie z większej odległości nie robią krzywdy (acz nie psikałabym na szyję, która będzie miała kontakt z białym kołnierzykiem)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wsio poszło - proszę o informacje, kiedy odbierzecie.
Jutro rano wyjeżdżam, będę z powrotem w piątek - niestety bez możliwości zaglądania na wizaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
odleweczka dotarła szczęśliwie
bardzo serdecznie dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Ja też już mam swoją odlewkę
![]() ![]() ![]() ![]()
#30 |
Zadomowienie
|
Ja też mam i chociaż jeszcze nie wąchałam, to muszę powiedzieć, że VI4 nalewała naprawdę od serca, za co - i w ogóle za rozbiórkę - serdecznie dziękuję!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.