|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
praca w Centro.
hej, zaproszono mnie na rozmowę k. do Centro w Łodzi. Może jest tu ktoś, kto tam pracował? Jak wygląda rozmowa, ogólnie praca, a przede wszystkim zarobki?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: praca w Centro.
koleżanka pracowała dwa lata jak jeszcze studiowała, skonczyla studia to zmienila. Jak wygladała rozmowa nie wiem, a zarobki to najnizsza krajowa, umowa o prace. Praca jej sie podobala, bo mowila że miała spoko ludzi, w centrum handlowym, wiec zmiany po 11 godzin
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ja byłam kilka miesięcy temu na rozmowie. pytania jakie chyba pamiętam: opowiedzieć coś o sobie, wady/zalety, dlaczego chcę tutaj pracować, czy kiedyś spóźniłam się do pracy, co bym zrobiła, gdybym zauważyła, że inny pracownik nie wydał paragonu/ukradł coś ze sklepu itp. były też pytania dotyczące różnych sytuacji z klientem. sporo było tych pytań. pracy nie dostałam
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale chcą wiedzieć jak sobie poradzisz w różnych sytuacjach. Ja w sumie miałam podobnie jak byłam rekrutowana do CallCenter. Szkoda jednak, że nie dostałaś tej pracy... Edytowane przez juneka Czas edycji: 2015-02-11 o 12:42 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.