|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() salony sukni ślubnych okolice Trójmiasta
Hej
![]() Próbowałam znaleźć opinie na temat salonów sukni ślubnych w okolicach Trójmiasta ale i tu na forum i na googlach nic ciekawego nie wyszperałam. Może źle szukam ale raczej wszystko już jest przestarzałe. W kwietniu biorę ślub i niedługo chciałabym zacząć poszukiwania mojej wymarzonej sukni ślubnej. Mam już bardzo mało czasu. Zastanawia mnie tylko to jakie salony polecacie? Gdzie była miła obsługa i gdzie dobrze doradzono i ceny też były przystępne? Poprostu gdzie czułyście się wyjątkowo? ![]() Która z Was np była w "Villa Madonna" w Gdyni czy też w "Memolia" w Gdańsku lub w "Fensi" w Tczewie ? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź bo nie mam zielonego pojęcia gdzie warto się udać. Pomożecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: salony sukni ślubnych okolice Trójmiasta
Tu masz najbardziej aktualny wątek na trójmiejskim forum dotyczący salonów ślubnych:
http://forum.trojmiasto.pl/Salony-sl...0410,1,11.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja swoją suknię kupiłam w Madonnie w Gdyni i byłam bardzo zadowolona. Ale znam przypadki, gdzie krawcowa się nie popisała.u mnie na szczęście wszystko było ok. Jeśli chodzi o obsługę, to w Madonnie była najlepsza - odwiedziłam kilka innych salonów i czasem zachowanie pań pracujących tam było żenujące
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A mi w Madonnie obsługa właśnie się nie podobała. Natomiast polecam Livię (Gdańsk Przymorze) i Agnes w Gdyni.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.