glupia sytuacja analna - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-11-09, 21:39   #1
martyna190
Przyczajenie

Mam wielki problem. Dzisiaj cały dzień spędziłam w łóżku z moim chłopakiem. Od jakichś 3 miesięcy namawia mnie na seks analny.. Strasznie go nie chce bo boje sie, jego ogromnych rozmiarow we mnie i że może zechcieć mi się iść do toalety. Gdy już zakończyliśmy zabawy tż położył się do łóżka, a ja poszłam pod prysznic. Stwierdziłam, że może zrobie mu jutro niespodziankę i przełamie się w końcu na seks analny. Gdy poszłam do łazienki to na przełamanie stwierdziłam, że wsadze sobie w tyłek coś cienkiego. Wsadziłam sobie tylną część szczoteczki do zębów. Zaczeło mi się podobać i mnie nie bolało, ale zdarzyło się coś najgorszego ! Moj tż wszedł do łazienki gdy miałam w sobie szczoteczke.. Obraził się na mnie i powiedział, że nie ma ochoty ze mna rozmawiac i poszedł do siebie do domu. Stwierdził, że urazilam go tym, że moge w tyłek wsadzać sobie rozne rzeczy, a jego pragnien nie chce spełnić.. Co mam teraz zrobić? Nie wiem jak spojrzę jutro na niego.

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2014-11-10 o 10:20 Powód: duble post po połaczneniu watków
martyna190 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 09:53   #2
karolynka90
Zakorzenienie

Dot.: glupia sytuacja analna

Cytat:
Napisane przez martyna190 Pokaż wiadomość
Mam wielki problem. Dzisiaj cały dzień spędziłam w łóżku z moim chłopakiem. Od jakichś 3 miesięcy namawia mnie na seks analny.. Strasznie go nie chce bo boje sie, jego ogromnych rozmiarow we mnie i że może zechcieć mi się iść do toalety. Gdy już zakończyliśmy zabawy tż położył się do łóżka, a ja poszłam pod prysznic. Stwierdziłam, że może zrobie mu jutro niespodziankę i przełamie się w końcu na seks analny. Gdy poszłam do łazienki to na przełamanie stwierdziłam, że wsadze sobie w tyłek coś cienkiego. Wsadziłam sobie tylną część szczoteczki do zębów. Zaczeło mi się podobać i mnie nie bolało, ale zdarzyło się coś najgorszego ! Moj tż wszedł do łazienki gdy miałam w sobie szczoteczke.. Obraził się na mnie i powiedział, że nie ma ochoty ze mna rozmawiac i poszedł do siebie do domu. Stwierdził, że urazilam go tym, że moge w tyłek wsadzać sobie rozne rzeczy, a jego pragnien nie chce spełnić.. Co mam teraz zrobić? Nie wiem jak spojrzę jutro na niego.
Przepraszam, ale strasznie mnie ubawił Twój post.

Powiedz mu wprost dlaczego to zrobiłaś i tyle. No a że Ci głupio, to ja się nie dziwię. Niecodziennie widzi się partnera ze szczoteczką do zębów w pupie.
Stary 2014-11-10, 10:28   #3
Lady Audrey
Zakorzenienie

You made my day

Też bym była w szoku gdybym zobaczyła mojego faceta ze szczoteczką w d*

A tak serio, to powiedz mu to co tutaj napisałaś, że chciałaś zobaczyć czy będzie Cię boleć bo chciałaś się wreszcie na to zdecydować

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Lady Audrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 12:08   #4
martyna190
Przyczajenie

glupia sytuacja analna

Powiedział, że obrzydzenia do mnie dostał widząc mnie z tą szczoteczką i że musi pomyśleć czy chce mieć taką "dziwną " dziewczyne. Nie uwierzył mi, że to byla proba przed naszym wspolnym seksem analnym. Ja na razie tez nie chce go widziec bo nie moglabym mu spojrzec w oczy przez to co zobaczyl bo jednak to nie byla normalna sytuacja.. jak na razie rozmawialismy tylko przez telefon.
martyna190 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 12:24   #5
Lady Audrey
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedział, że obrzydzenia do mnie dostał widząc mnie z tą szczoteczką i że musi pomyśleć czy chce mieć taką "dziwną " dziewczyne. Nie uwierzył mi, że to byla proba przed naszym wspolnym seksem analnym. Ja na razie tez nie chce go widziec bo nie moglabym mu spojrzec w oczy przez to co zobaczyl bo jednak to nie byla normalna sytuacja.. jak na razie rozmawialismy tylko przez telefon.
Zobaczyć penisa w d* jest ok ale szczoteczki nie? Nastolatki przeróżne rzeczy wkładają sobie do pochwy , są też wibratory, do tyłka też są przeróżne gadżety. Dlaczego by na początek nie szczoteczka aby przetestować czy to boli? Samolub, od razu by penisa wkładał Ci do tyłka tylko dlatego, że to jego marzenie i pragnienie, nie zważając na Twoją wygodę czy ból. Ciekawe jak by mu wibrator do d* włożyć, ciekawe czy od razu taki chętny by był. Jak na mój gust to Twój chłopak jest z lekka dziwny a nie Ty.

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Edytowane przez Lady Audrey
Czas edycji: 2014-11-10 o 12:25
Lady Audrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 12:31   #6
eisbrecher
Przyczajenie

Ja też bym chciała spróbować z moim chłopakiem, ale bardzo sie boję (nie bólu), że w środku nie będę zupełnie czysta..... Macie dziewczyny jakieś doświadczenia i rady?
eisbrecher jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 20:30   #7
201607040940
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez eisbrecher Pokaż wiadomość
Ja też bym chciała spróbować z moim chłopakiem, ale bardzo sie boję (nie bólu), że w środku nie będę zupełnie czysta..... Macie dziewczyny jakieś doświadczenia i rady?
jest cały duży wątek nt seksu analnego. Poszukaj na tym forum.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=760746

znalazłam.

Edytowane przez 201607040940
Czas edycji: 2014-11-10 o 20:32 Powód: ,
201607040940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-10, 20:54   #8
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Polecam Ci serdecznie spróbowanie od strony włosia
Rozkosz niesamowita a jeśli nabierzesz wprawy to będziesz gotowa na takie cudo:

Powodzenia!

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 21:56   #9
kolo_anka
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: glupia sytuacja analna

Dziewczyny poprosiły o pomoc, a wy wyjeżdżacie ze szczotką od (za przeproszeniem) kibla. Brawo.
Z przykrością muszę zauważyć, że na forum wizażu, które jeszcze kilka lat temu trzymało klasę, coraz częściej zdarzają się kwiatki rodem z forum kafeterii.
kolo_anka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 22:11   #10
Anonimka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eisbrecher Pokaż wiadomość
Nie mam doświadczenia w tej sprawie, ale wydaje mi się, że przed stosunkiem analnym wykonuje się lewatywę i bierze dokładny prysznic.
Anonimka1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-10, 22:54   #11
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez kolo_anka Pokaż wiadomość
Dziewczyny poprosiły o pomoc, a wy wyjeżdżacie ze szczotką od (za przeproszeniem) kibla. Brawo.
Z przykrością muszę zauważyć, że na forum wizażu, które jeszcze kilka lat temu trzymało klasę, coraz częściej zdarzają się kwiatki rodem z forum kafeterii.
"Wsadziłam sobie w tyłek szczoteczkę do zębów i zobaczył to mój chłopak i się obraził"

To jest typowy wątek z kafeterii więc odbij.

Oddaj głos w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-10, 23:05   #12
wildDaisy
żona bez ogona

Cóż, patrząc po poprzednim Twoim poście, wydaję mi się jednak, że to jest coś nie tak z Twoim facetem a nie z Tobą. Namawia Cię na to, nie podoba mu się inna forma Waszego życia intymnego, dla mnie to trochę dziwne. Jakbyś miała być dla niego jakąś maszynką do seksu. No i tekst, że obrzydziłaś mu siebie
Stary 2014-11-11, 22:59   #13
bibi1234
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość
"Wsadziłam sobie w tyłek szczoteczkę do zębów i zobaczył to mój chłopak i się obraził"

To jest typowy wątek z kafeterii więc odbij.
Fakt jesteś beznadziejny, ale czemu tak nie lubisz ludzi? Trudne dzieciństwo jak u Putina, czy Hofmana?

Edytowane przez bibi1234
Czas edycji: 2014-11-12 o 08:27
bibi1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-12, 07:42   #14
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość
Polecam Ci serdecznie spróbowanie od strony włosia
Rozkosz niesamowita a jeśli nabierzesz wprawy to będziesz gotowa na takie cudo:

Powodzenia!
Wydawało ci się, że będziesz zabawny, a okazałeś się tylko żałosny. W zgodzie z Nickiem, więc się nie dziwię.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-12, 12:38   #15
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Wydawało ci się, że będziesz zabawny, a okazałeś się tylko żałosny. W zgodzie z Nickiem, więc się nie dziwię.
Każdemu czasem się może zdarzyć Wybacz. Koniec offtopów!

Oddaj głos w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-12, 13:40   #16
effcia82
Zakorzenienie

Skojarzyło mi się z przypowieścią o pierścionku zaręczynowym i grocie nestle
effcia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-14, 20:19   #17
201607040940
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez effcia82 Pokaż wiadomość
Skojarzyło mi się z przypowieścią o pierścionku zaręczynowym i grocie nestle
nie znam, opowiedz.
Stary 2014-11-14, 21:53   #18
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1969 Pokaż wiadomość
nie znam, opowiedz.
Wygooglaj
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-15, 08:16   #19
jagnapik
Raczkowanie

Ale głupio wyszło.
jagnapik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-16, 00:14   #20
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Tylko nie zgadzaj się na taku seks, żeby chlopaka przeprosic! Nie masz za co i nie powinnas się czuć winna.

I wyrzuć szczoteczkę ;-)
lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-16, 09:25   #21
201607040940
Konto usunięte

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;48935841]Wygooglaj[/QUOTE]

zaluje ze wygoglowalam.

Edytowane przez 201607040940
Czas edycji: 2014-11-25 o 19:25 Powód: ,
Stary 2014-11-17, 00:22   #22
Chlodnaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez eisbccher Pokaż wiadomość
Nie ma się co bać ja próbowałam będąc dziewicą i muszę przyznać, że zabolało za pierwszym włożeniem. Oczywiście penis musi być mokry. Nawet wazelina nie potrzebna. Nam wystarczyła ślina.
Chlodnaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-17, 10:32   #23
Kolor kremowy
Rozeznanie

Cytat:
Nie podoba mi się ten Twój chłopak. Po pierwsze namawia Cię od 3 miesięcy - powiedziałaś mu, że nie chcesz czy że się obawiasz, więc niech chłop da Ci czas, a nie ciśnie i ciśnie.

Po drugie - wyjaśniłas mu o co chodzi z ta szczoteczką, a on Ci nie wierzy? Bardzo mi się to nie podoba, bo nie ma żadnych podstaw do tego, żeby Ci nie wierzyć. No i ten tekst, że go obrzydzasz... A niby z jakiego powodu? Chyba powinien być Ci niebotycznie wdzięczny za to, że ulegasz w końcu jego ględzeniu i chcesz się zgodzić na seks analny, więc poznajesz swoje ciało i jego możliwości. Mógłby Ci pomóc w takich odkryciach i zabawach. No ale on chce tylko swojego penisa władować...

Był kiedys taki artykuł (wywiad z psycholożką) chyba w "Wysokich obcasach" o seksie analnym. I poza fajnymi informacjami wynikało z tego, że jest to bardzo szczególny rodzaj seksu i warto uprawiać go ze szczególna osobą, gdy jest się jej pewną. Zastanów się, czy Twój obrażalski chłopak jest taką osobą.
Kolor kremowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-24, 01:46   #24
nicka01
Wtajemniczenie

Cytat:

To jakiś palant. Myślałam, że do analnych zabaw podchodzą ludzie którzy TABU mają już za sobą. A tu przez szczoteczkę on chce Cię zostawić? No chyba przesadza.
Wyluzuj jak on chce Cię olać " bo zobaczył Cię ze szczoteczką w odbycie" to i zostawi Cię po swoim penisie w tym odbycie

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości