|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mam wielki problem. Dzisiaj cały dzień spędziłam w łóżku z moim chłopakiem. Od jakichś 3 miesięcy namawia mnie na seks analny.. Strasznie go nie chce bo boje sie, jego ogromnych rozmiarow we mnie i że może zechcieć mi się iść do toalety. Gdy już zakończyliśmy zabawy tż położył się do łóżka, a ja poszłam pod prysznic. Stwierdziłam, że może zrobie mu jutro niespodziankę i przełamie się w końcu na seks analny. Gdy poszłam do łazienki to na przełamanie stwierdziłam, że wsadze sobie w tyłek coś cienkiego. Wsadziłam sobie tylną część szczoteczki do zębów. Zaczeło mi się podobać i mnie nie bolało, ale zdarzyło się coś najgorszego ! Moj tż wszedł do łazienki gdy miałam w sobie szczoteczke.. Obraził się na mnie i powiedział, że nie ma ochoty ze mna rozmawiac i poszedł do siebie do domu. Stwierdził, że urazilam go tym, że moge w tyłek wsadzać sobie rozne rzeczy, a jego pragnien nie chce spełnić.. Co mam teraz zrobić? Nie wiem jak spojrzę jutro na niego.
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-11-10 o 10:20 Powód: duble post po połaczneniu watków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: glupia sytuacja analna
Cytat:
![]() Powiedz mu wprost dlaczego to zrobiłaś i tyle. No a że Ci głupio, to ja się nie dziwię. Niecodziennie widzi się partnera ze szczoteczką do zębów w pupie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
You made my day
![]() Też bym była w szoku gdybym zobaczyła mojego faceta ze szczoteczką w d* ![]() A tak serio, to powiedz mu to co tutaj napisałaś, że chciałaś zobaczyć czy będzie Cię boleć bo chciałaś się wreszcie na to zdecydować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
glupia sytuacja analna
Powiedział, że obrzydzenia do mnie dostał widząc mnie z tą szczoteczką i że musi pomyśleć czy chce mieć taką "dziwną " dziewczyne. Nie uwierzył mi, że to byla proba przed naszym wspolnym seksem analnym. Ja na razie tez nie chce go widziec bo nie moglabym mu spojrzec w oczy przez to co zobaczyl bo jednak to nie byla normalna sytuacja.. jak na razie rozmawialismy tylko przez telefon.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Lady Audrey Czas edycji: 2014-11-10 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja też bym chciała spróbować z moim chłopakiem, ale bardzo sie boję (nie bólu), że w środku nie będę zupełnie czysta..... Macie dziewczyny jakieś doświadczenia i rady?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=760746 znalazłam. Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2014-11-10 o 20:32 Powód: , |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Polecam Ci serdecznie spróbowanie od strony włosia
![]() Rozkosz niesamowita a jeśli nabierzesz wprawy to będziesz gotowa na takie cudo: ![]() Powodzenia! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny poprosiły o pomoc, a wy wyjeżdżacie ze szczotką od (za przeproszeniem) kibla. Brawo.
![]() Z przykrością muszę zauważyć, że na forum wizażu, które jeszcze kilka lat temu trzymało klasę, coraz częściej zdarzają się kwiatki rodem z forum kafeterii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam doświadczenia w tej sprawie, ale wydaje mi się, że przed stosunkiem analnym wykonuje się lewatywę i bierze dokładny prysznic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest typowy wątek z kafeterii więc odbij.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
żona bez ogona
|
Cóż, patrząc po poprzednim Twoim poście, wydaję mi się jednak, że to jest coś nie tak z Twoim facetem a nie z Tobą. Namawia Cię na to, nie podoba mu się inna forma Waszego życia intymnego, dla mnie to trochę dziwne. Jakbyś miała być dla niego jakąś maszynką do seksu. No i tekst, że obrzydziłaś mu siebie
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2014-11-12 o 08:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Skojarzyło mi się z przypowieścią o pierścionku zaręczynowym i grocie nestle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ale głupio wyszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Tylko nie zgadzaj się na taku seks, żeby chlopaka przeprosic! Nie masz za co i nie powinnas się czuć winna.
I wyrzuć szczoteczkę ;-)
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;48935841]Wygooglaj[/QUOTE]
zaluje ze wygoglowalam. Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2014-11-25 o 19:25 Powód: , |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po drugie - wyjaśniłas mu o co chodzi z ta szczoteczką, a on Ci nie wierzy? Bardzo mi się to nie podoba, bo nie ma żadnych podstaw do tego, żeby Ci nie wierzyć. No i ten tekst, że go obrzydzasz... A niby z jakiego powodu? Chyba powinien być Ci niebotycznie wdzięczny za to, że ulegasz w końcu jego ględzeniu i chcesz się zgodzić na seks analny, więc poznajesz swoje ciało i jego możliwości. Mógłby Ci pomóc w takich odkryciach i zabawach. No ale on chce tylko swojego penisa władować... Był kiedys taki artykuł (wywiad z psycholożką) chyba w "Wysokich obcasach" o seksie analnym. I poza fajnymi informacjami wynikało z tego, że jest to bardzo szczególny rodzaj seksu i warto uprawiać go ze szczególna osobą, gdy jest się jej pewną. Zastanów się, czy Twój obrażalski chłopak jest taką osobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jakiś palant. Myślałam, że do analnych zabaw podchodzą ludzie którzy TABU mają już za sobą. A tu przez szczoteczkę on chce Cię zostawić? No chyba przesadza. Wyluzuj jak on chce Cię olać " bo zobaczył Cię ze szczoteczką w odbycie" to i zostawi Cię po swoim penisie w tym odbycie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.