|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Dodawanie zdjec z tabletu
Czy dodawanie pojedynczych zdjec do posta moze byc uznane za spam???
Jestem na forum praktycznie od 2006 roku z ilością 4800 postów (konto założyłam w roku 2003 ale ze względu na problematyczny dostęp do internetu tymczasowo zmuszona byłam konto opuścić i powrocilam w roku 2006 z innym imieniem użytkownika. Nigdy w tym czasie nie zostałam zbanowana ani nigdy nie otrzymałam ostrzeżenia rowniez nigdy nie byłam oskarżona o spam...Udzielam sie aktywnie jedynie w kilku wątkach. W tym w jedym ostatnio dosyc aktywnie. Zdjecia dodaje bezpośrednio z aparatu na tablet a z tabletu na forum. Jednak funkcja w tablecie pozwala dodac jedynie jedno zdjęcie do istniejącego posta. Czyli jesli chce dodac trzy zdjecia musze stworzyć trzy posty z małym opisem co przedstawiają. Tak wlasnie robie bo kiedy probuje dodac trzy z mojego tabletu program dodaje jedynie jedno zdjęcie. No i tak sie zdarzyło ze dzis dodałam 4 posty z opisem i cztery osobne zdjecia do nich. Niestety bardzo nieprzyjemnie zostałam oskarżona przez jednego z "zielonych" administratorów za spamowanie. Chciałabym sie dowiedzieć jak faktycznie jest i jesli jest to mozliwe to bardzo prosze o informacje w jaki sposob moge dodac kilka zdjec do jednego posta pracując na tablecie. Nie chce absolutnie robić zamieszania. Ale miałam nadzieje ze moj wkład w tworzenie forum w jakis sposob dodaje jemu wartości. Takie oskarżenie bardzo mnie dzis zasmuciło a nawet obraziło... Czekam z niecierpliwoscią na odpowiedz. Pozdrawiam KarolinaK Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2014-11-11 o 17:35 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dodawanie zdjec z tabletu
jest o tym w regulaminie...(do przeczytania jak sie konto zaklada albo do niego wraca)
|
|
#3 |
|
KOTerator
|
Karolino nie otrzymałaś żadnego ostrzeżenia, tylko pw ode mnie z pytaniem czemu nie możesz dodać zdjęć do jednego postu, bo napisałaś w wątku, że nie możesz. Czy to problem z aplikacją mobilną, czy z tabletem? Czy ten problem pojawił się ostatnio i ma związek z ostatnimi problemami na forum? Nie chciałam oskarżyć Cię o spamowanie, dopisałam, że takie dodawanie postów może zostać uznane za spamowanie, dlatego chciałabym wiedzieć w czym problem i pomóc go rozwiązać... nie tylko Ty narzekasz ostatnio na problemy z dodawaniem zdjęć.
|
|
|
|
|
#4 |
|
na przekór do celu
|
Jak najbardziej.
|
|
|
#5 | |
|
Administrator
|
Cytat:
Bardzo się cieszymy, że jesteś z nami problem zgłaszam do naszego działu Programowania - nie do końca tak powinno być ![]() W przyszłości jeśli masz zastrzeżenia do pracy Moderatora zrób to zgodnie z regulaminem - ułatwi nam to prace ![]() Na pewno pomożemy aniolek Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-11-12 o 10:23 |
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem z tabletem to nie jest bo przy dodawaniu zdjec pojawia sie 8 okienek ale mimo ze zaladuje mi to 8 zdjec to jedynie jedno pojawia sie w moim poscie. Probowalam rowniez edytowac i dodac kolejne ale wtedy zmienia na zdjecie to uaktualnione jedynie. Z aplikacji mobilnej nie korzystam poniewaz przez bardzo dlugi czas nie mozna bylo ogladac zdjec. dlatego bardzo szybko pozbylam sie aplikacji. Mozliwe ze czas sprawdzic czy juz dziala. Wchodze na wizaz przez wyszukiwarke. Tak jakbym robila to z komputera. Mam jeszcze jedno pytanie. Kiedy probuje napisac post rowniez z tabletu co kilka minut odswieza mi okno i cala wiadomosc sie kasuje. Bardzo mozliwe ze to wina mojego lacza internetowego . Ale kiedy wchodze z laptopa takiego problemu juz nie ma. Problem rowniez nie pojawia sie kiedy pisze post na innych forach.Cytat:
Bede pamietac na przyszlosc, chociaz mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby
|
||
|
|
|
|
#7 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
. Problem jest przekazany wyżej i jeżeli tylko się uda powinien zostać rozwiązany, dam znać jak coś będzie wiadomo Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2014-11-12 o 13:53 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
Administrator
|
![]() dziękuje za szczegółowe informacje dotyczące zdjęć +tablet, są przydatne Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=772463&page=7 Opisz w nim problem oraz napisz od kiedy taki problem występuje, nazwa i wersja przeglądarki W tym wątku zostawimy problem zdjęcia + tablet ![]() Nic się nie stało aniolek |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ok bardzo Wam dziekuje raz jeszcze.
Wlasnie zainstalowałam aplikacje i widze ze juz pojawiają sie zdjecia . Znacznie ułatwi mi to przegladanie wizazu. Musze natomiast dokładnie sprawdzić jak sie cytuje, muliticytuje . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodam jeszcze, że aplikacji mobilnych nie lubię i nie zamierzam się na nie przestawiać .
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast jesli chodzi o ładowanie zdjec to rowniez nadal nie dostałam wiadomości z działu technicznego... I nadal nie pozawala mi załadować wiecej niz jednego zdjęcia do jednego posta... OlaM u mnie tymczasowo strona sie nie odnawia . Wiec moge pisać do woli. Ale obawiam sie ze to jedynie moze byc to czasowo....
Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2014-11-30 o 20:38 |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#13 |
|
:)
|
[1=8c8bb363a0b554ada163bfa 73ef9f5507b0bc428_5e20f92 c1a03b;49161266] (....)
Temat ładowania pojedynczych zdjęć również sprawdzamy. Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości.[/QUOTE] Cześć, Możecie mi podpowiedzieć, gdzie znaleźć rozwiazanie tego problemu? Wchodziłam w link z wiadomości aniołek-tasmanski ale nie znalazłam nic na ten temat Korzystam z forum bezpośrednio z przeglądarki na IPadzie. Z listy wybranych załaczników zawsze po kliknięciu "załaduj" ładuje mi tylko jeden załącznik (ten pierwszy z listy) Bede baaaaaardzo wdzięczna za pomoc
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja tez mam iPad i robie w ten sposob ze w aplikacji Wizaz dodaje kilka zdjec a przeglądam forum na Safari : . Bo na aplikacji z koleji nie widac zdjec... Troche to skomplikowane ale chyba nie ma innego wyjscia. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
|
Cytat:
trzeba się przesiąść na PC..
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam - z iPada i iPhona nadal nie da się załadować więcej niż jednego zdjęcia w jednym poście.
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wczoraj wieczorem nie moglam wcale wejsc. Dzis rano udalo mi sie raz. A teraz musialam usiasc do komputera bo na tablecie nie laduje mi wcale strony wizaz .Ja rowniez sie nigdy nie wylogowuje |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

. Ale kiedy wchodze z laptopa takiego problemu juz nie ma. Problem rowniez nie pojawia sie kiedy pisze post na innych forach.

. Wiec moge pisać do woli. Ale obawiam sie ze to jedynie moze byc to czasowo....

.
. Bo na aplikacji z koleji nie widac zdjec...
.