![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LISTOPAD Bourjois, Iwostin, Yver rocher, Aussie, Vatika, Ziaja, Alterra, Elf, Revlon
Zapraszam do nowego wątku
![]() ZAPRASZAM ![]()
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2014-11-11 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD Bourjois, Iwostin, Yver rocher, Aussie, Vatika, Ziaja, Alterra, Elf, R
Ziaja liście manuka – pasta oczyszczająca, użyta 3 razy , pojemność wyjściowa 75 ml
Ziaja liście manuka – żel z peelingiem oczyszczający pory na dzień i na noc – użyty kilkukrotnie, pojemność wyjściowa 200 ml Ziaja liście manuka – tonik zwężający pory na dzień i na noc – użyty kilkukrotnie – pojemność wyjściowa 200ml Ziaja liście manuka – krem mikrozłuszczający z kwasem migdałowym na noc – użyty raz lub dwa – pojemność wyjściowa to 50ml Sylveco – rumiankowy żel do twarzy – użyty kilkukrotnie, zużyłam może około 10% więc praktycznie cały produkt, poszukiwany, pojemność wyjściowa to 150 ml Alterra – emulsja oczyszczająca garanat bio – nowość, użyta kilkukrotnie, pojemność wyjściowa to 125ml
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD Bourjois, Iwostin, Yver rocher, Aussie, Vatika, Ziaja, Alterra, Elf, R
Yves rocher – nutrive vegetal – krem na noc, zużycie to około 1/3 tak myślę, krem bardzo wydajny i gęsty, bardzo nawilżający – pojemność wyjściowa to 50ml ,niby 6 miesięcy po otwarciu tylko można używać ale wydaje mi się że wszystko z nim ok.
Yves rocher – hydra vegetal krem żel – zużycie około połowy, ale większa połowa została, dobry 6 miesięcy po otwarciu ale chyba wszystko z nim w porządku, pojemność wyjściowa to 50 ml Aussie – 3 minute miracle frizz remedy – słynna odżywka 3 minutowa – użyta może 2 razy – pojemność wyjściowa to 250 ml Vatika coconut hair oil – 300 ml – tylko otwarty, nigdy nie używany Yves rocher – balsam do ciała miód i musli – użyty kilkukrotnie – pojemność wyjściowa 200 ml Krem do ciała – mango i granat – zużycie około połowy (większa połowa została) pojemność wyjściowa to 180 ml Nivea Q10 plus – serum antycellulitowe użyte 2 razy – pojemność wyjściowa to 75 ml
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Iwostin Hydratia - fizjologiczny krem z ceramidami SPF 15 - nowy, zapakowany, data ważności to 10.2014 ale jest zapakowany w pudełko
Iwostin Hydratia - fizjologiczny krem z ceramidami - nowy, zapakowany, data ważności to 09.2014 ale jest zapakowany w pudełko Dermedic Sunbrella spf 50 - krem do cery suchej i normalnej, użyty kilkukrotnie, pojemność to 50 g Dax cosmetics - samoopalacz w piance, użyty może 2 razy Bi-es – osławione w internecie perfumy Pink Pearl – zapach bardzo zbliżony do Bruno Banani, tych oryginalnych jasno różowych, mam oryginał i zapach niemal identyczny, różni się może jedną nutą, można zresztą poczytać w internecie opinie na wizażu poj. 50 ml, psiknięte 3 razy może Escalation Magnificent – zapach naprawdę bardzo zbliżony do Escady Magnetism, dla mnie za ciężki, ale wąchałam oryginalną Escadę i naprawdę zapach niemal identyczny, pojemność 100ml, psiknięte może 4 razy
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Pędzel do różu – nowy, zapakowany
Revlon colorstay – spf 20 do cery normalnej i mieszanej, kolor to 150 Buff, świeży, użyty 1 raz Revlon Nearly naked – kolor to 130 shell , świeży, użyty 1 raz My secret – transparent puder – puder transparentny użyty kilkanaście razy, zużycie to może 1/3 My secret – star dust – cień sypki odcień 05, testowany Bourjois – słynny wypiekany róż, który pachnie różami, odcień to 74 rose ambre – trochę używany, ale nie widać zużycia jakiegoś, wiadomo jak jest wydajny Elf – słynny czterokolorowy puder do twarzy pięknie wykańczający makijaż – świeży, użyty 1 raz Lovely – make-up blilliance – odcień naturalny, użyty może raz lub dwa Ziaja nuno – antybakteryjny krem tonujący odcień to 01 chyba nie używany nigdy – pojemność 60 ml Maybelline – korektor affinitone – nowy, nieotwierany
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Eveline art. Scenic – nowy korektor, 04 light
Maybelline – colour tatoo odcień 50 elernal silver – 1 raz testowany Essence – róż do policzków silky touch, testowany może 4 razy Essence – paletka cieni do powiek all about nude Golden rose – velvet matte lipstick – odcień 02, dwa razy testowana Golden rose – velvet matte lipstick – odcień 12, dwa razy testowana Miss sporty – błyszczyk do ust 1 raz testowany z serii Hollywood, nude z drobinkami Catrice eyeshadow base - baza pod cienie, użyta 3 albo 4 razy, także bardzo dużo jej jest, nie dawno otworzona Yves rocher - korektor odcień porcelanowt, użyty dwa razy Maybellie Collosal - tusz, otwarty jakiś czas temu, użyty chyba z 4 razy nie pamiętam dokładnie
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
W7 - słynny odpowiednik benefit rocateur - the honey queen - użyty tylko 1 albo dwa razy także praktycznie cały
Miss sporty - kredka do oczu gruba w odcieniu pięknego brązu Yves rocher - kredka do oczu w docieniu 71 Broun Make up Revolution - cień w odcieniu Illuminate, testowany na ręce kilka razy Make up revolution - cień w odcieniu Good Life - testowany na ręce kilka razy Essence - quattro , poczwórne cienie w naturalnych kolorach odcień 07 Matgaret Cosmetics - Egyptian earth - trochę widać wgłębienie, zużycie to może 7%
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Perfumy
Lanvin Marry me! Love edition - pojemność 75 ml - całkiem nowe, odpakowałam ostatnio i psiknęłam - oddam tylko za jakąś równowartościową rzecz bądź kilka rzeczy
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Perfume Lover
|
znajdziesz coś u mnie za dwa cienie Makeup Revolution?
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
sporo mi się podoba może coś u mnie?
![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Moze znajdziesz cos u mnie za puder Elf i Vatikę? chętnie poszukam poza watkiem tylko powiedz czego szukasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się sporo rzeczy u Ciebie np.
Aussie – 3 minute miracle frizz remedy Bi-es – osławione w internecie perfumy Pink Pearl Bourjois – słynny wypiekany róż Miss sporty – błyszczyk do ust 1 raz testowany z serii Hollywood, nude z drobinkami Matgaret Cosmetics - Egyptian earth Make up revolution - cień w odcieniu Good Life - testowany na ręce kilka razy Znajdziesz coś u mnie dla siebie? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post48885409 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
OK. I co byś za niego chciała
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za krem-żel YR i ewentualnie żel z peelingiem Ziaja?
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Taka wymianka jest dla mnie średnio opłacalna, dlatego póki co dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
to tak, chętnnie przygarnęłabym revlon naked , róż bourjois, i teraz się zastanawiam czy wake mi up, czy jdnek tego colorstaya. Trochę się boję colorstaya z tego powodu, że jest du cery suchej, a ja idę bardziej w stronę mieszanej...
z koszulki jednak bym zrezygnowała ![]() w każdym razie, mogłabym Ci oddać tą bluzkę z Housa, sukienkę z reserved, i tą siwą również, za to co mi się podoba ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś za:
![]() ![]() Ziaja liście manuka – pasta oczyszczająca, użyta 3 razy , pojemność wyjściowa 75 ml Alterra – emulsja oczyszczająca garanat bio – nowość, użyta kilkukrotnie, pojemność wyjściowa to 125ml ![]() ![]() Yves rocher – balsam do ciała miód i musli – użyty kilkukrotnie – pojemność wyjściowa 200 ml Krem do ciała – mango i granat – zużycie około połowy (większa połowa została) pojemność wyjściowa to 180 ml My secret – transparent puder – puder transparentny użyty kilkanaście razy, zużycie to może 1/3 Elf – słynny czterokolorowy puder do twarzy pięknie wykańczający makijaż – świeży, użyty 1 raz ![]() Maybelline – korektor affinitone – nowy, nieotwierany Proszę znajdź coś przynajmniej za revlon ![]()
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
własnie nie widzę ;<
strasznie mnie jeszcze pociąga puder elf , no ale to za mało za sukienkę ;( czyli mamy: naked, róz bourjois, wake me up za 2 sukienki i koszulkę?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za żel Sylveco i balsam do ciała YR miód i musli?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za
Ziaja liście manuka – żel z peelingiem oczyszczający pory na dzień i na noc – użyty kilkukrotnie, pojemność wyjściowa 200 ml Ziaja liście manuka – tonik zwężający pory na dzień i na noc – użyty kilkukrotnie – pojemność wyjściowa 200ml Oraz Puder Elf |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za sylveco i aussie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej,
coś u mnie za Bourjois – słynny wypiekany róż, który pachnie różami, odcień to 74 rose ambre – trochę używany, ale nie widać zużycia jakiegoś, wiadomo jak jest wydajny Elf – słynny czterokolorowy puder do twarzy pięknie wykańczający makijaż – świeży, użyty 1 raz i tonik liscie manuka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
kurcze, kusisz, ale nie wiem ;p
gdybym jkuż miała oddać to raczej tę czarną... nie masz poza wątkiem jakiś perfum, albo sukienek ?;p ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- prześlę zdjęcia, ale dopiero koło 22 , jak wrócę do domu ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic więcej nie widzę, będę zaglądać
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Cześć,
coś u mnie za: My secret – star dust – cień sypki odcień 05 Sylveco – rumiankowy żel do twarzy Alterra – emulsja oczyszczająca garanat bio? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
catch me if I fall.
|
hej
![]() 3 rzeczy ciuchowe to trochę sporo, szczególnie, ze sukienka kosztowala 100 zl, wiec mogłabym może dobrac jeszcze cos od Ciebie? duzo mi sie podoba co powiesz na: -Ziaja liście manuka – pasta oczyszczająca, użyta 3 razy , pojemność wyjściowa 75 ml -Ziaja liście manuka – żel z peelingiem oczyszczający pory na dzień i na noc – użyty kilkukrotnie, pojemność wyjściowa 200 ml -Ziaja liście manuka – tonik zwężający pory na dzień i na noc – użyty kilkukrotnie – pojemność wyjściowa 200ml -Ziaja liście manuka – krem mikrozłuszczający z kwasem migdałowym na noc – użyty raz lub dwa – pojemność wyjściowa to 50ml -Aussie – 3 minute miracle frizz remedy – słynna odżywka 3 minutowa – użyta może 2 razy – pojemność wyjściowa to 250 ml -puder ELF -Nivea Q10 plus – serum antycellulitowe użyte 2 razy – pojemność wyjściowa to 75 ml -Pędzel do różu – nowy, zapakowany -Make up Revolution - cień w odcieniu Illuminate, testowany na ręce kilka razy (ten jaśniejszy) -Essence – paletka cieni do powiek all about nude - czy ona jest nowa? daj znac czy by Ci pasowala taka maxi wymiana ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- za kalosze chciałabym cos ekstra ![]() mogę Ci dolozyc ten gorsetowy top za te rzeczy, co napisałam wyżej plus: Bourjois – słynny wypiekany róż, który pachnie różami, odcień to 74 rose ambre – trochę używany, ale nie widać zużycia jakiegoś, wiadomo jak jest wydajny ![]() co do materialu to taki grubszy, przeplatane biale i zolte nitki
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
żel sylveco, żel ziaja i odżywkę aussie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Coś u mnie za:
Bi-es – osławione w internecie perfumy Pink Pearl Golden rose – velvet matte lipstick – odcień 12, dwa razy testowana Eveline art. Scenic – nowy korektor, 04 light Elf – słynny czterokolorowy puder do twarzy Bourjois – słynny wypiekany róż, który pachnie różami, odcień to 74 rose ambre ? Zapraszam do mnie i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.