|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
2 pytania do rodziców (pomoc do ankiety)
Witajcie!
Drogie mamy, tworzę ankietę dla rodziców i potrzebuję mieć jak najbardziej wiarygodne odpowiedzi, a że będą to pytania zamknięte, to chcę mieć jak najlepszą kafeterię. Dlatego bardzo proszę Was - rodziców - o odpowiedzi na 2 pytania: 1. Czym jest dla Ciebie jako rodzica diagnoza małego dziecka? (może być Twoja definicja, skojarzenia) 2. Czym jest dla Ciebie jako rodzica terapia małego dziecka (jak wyżej - definicja, skojarzenia) Będę wdzięczna za Waszą pomoc ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: 2 pytania do rodziców (pomoc do ankiety)
Cześć, z chęcią odpowiem na pytanie
![]() Diagnoza to dla mnie postawiony przez osobę kompetentną w danej dziedzinie osąd , który lekarz/ psycholog etc. stawia na podstawie obserwacji, badań lub eksperymentów. Terapia to wszystkie działania, prowadzone przez kompetentną w danej dziedzinie osobę (znów lekarz itp.) które mają na celu zatrzymanie, cofnięcie, wyleczenie z danej przypadłości, obojętnie, czy będzie ona fizyczna, czy mentalna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Diagnoza - werdykt, osąd na podstawie badań,wywiadu. Rozpoznanie.
Terapia - ogól zaleceń, leków, plan leczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.