![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Brrrrrrrrrr Zima
Dziewczyny
![]() Oczy- cienie Estee Lauder, kredka- Lancome Usta- blyszczyk Sephora Twarz- podklad Lancome, puder kulkowy, roz- Rimmel Edytowane przez Santababala Czas edycji: 2006-01-22 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brrrrrrrrrr Zima
Witaj,miło Cię poznać
![]() Odnośnie makijazu...hmm...coś mi w nim nie gra.Cienie sa zbyt wysoko nałożone,granice między nim nie roztarte.Bardzo dziwnie wyprofilowana jest kreska na górnej powiece,robi "smutne oko".Powinnaś nad tym popracować.Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wg mnie jest tu parę rzeczy do poprawy. Cienie trochę niestarannie nałozone. Ten jasny cień trochę za wysoko sięga, zaś ciemniejszy w zewnętrznych kącikach jest słabo roztarty i nie 'wyciąga" oka. Poza tym kreski czarną kredką moim zdaniem powinne być delikatniejsze w wyrazie. No i kształt brwi tez bym trochę poprawila...Ale to tylko moje zdanie.
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Masz bardzo ładne duze oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witam Cię ciepło na MM
![]() Masz ciekawą egzotyczną urodę. Makijaż dopasowany do niej, też z nutką orientu ![]() Masz opadającą nieco górną powiekę i ten jasny kolor pod brwiami jest nałożony zbyt dużą płaszczyzną ,to powoduje jej niepotrzebne obciążenie. Ciemny kolor nałóż w załamaniu i dokładnie rozetrzyj do góry i w kierunku skroni -> to zatuszuje opadającą powiekę. Tam samo kreskę przy górnych rzesach zakończ kierując ją lekko do góry. Polecam lekturę wątku na wizażystce dot. oczu i różnych technik malowania w zależności od tego jaki mają kształt. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
co do techniki to juz byla mowa, zgadzm sie ze jasny cien za wysoko, a ciemny slabo roztarty i zle wyciagniety...
oczka masz super ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za opinie- no to bede probowala wedle rad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Brrr powiało zimą
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
O oczkach była mowa, ale o usteczkach nie-kolor Ci pasuje, bardzo ładnie wyglądają, usta oczywscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
okrutnica jakaś... |
Santababala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Aga- nie wiedzialam, ze tak nie wolno. Po prostu nie chce, by zdjecia "zyly" w internecie, tez mam niemile wspomnienia z tym zwiazane. Zalezalo mi na opiniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Hmm... szkoda bo ja chetnie zobaczylabym makijaz a tu
![]() Zdjecia nawet dobrze usuwac ale jak watek juz spadnie na nastepne strony bo wiadomo ze wtedy wszystkie MM -owe wizazanki juz je ogladnely i nie maja nic do dodania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Nom ja też- ale już ich nie ma....
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Santababala szkoda że usunęłaś zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nio ja tez bym chetnie zobaczyla...
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
buuuuu
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
A co to za wątek na MM bez zdjęć?
Nawet jeśli makijaż był nie najlepszej jakości, to trzeba było go zostawić, wszak nie ty pierwsza, nie ostatnia źle, czy niedokładnie się pomalowałaś! ![]() Poza tym zdjęcia usuwamy [jeśli już] po tym jak wątek spadnie z pierwszej strony forum. A nie w trakcie bycia na przedzie. ![]() Przywróć fotki. ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
dobra- zostawiam do jutra- prosze o kolejne opinie
![]() Majka- nie usunelam dlatego, ze makijaz byl zly, ale boje sie tak w internecie, jakas przewrazliwiona jestem na tym punkcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
TO biorę się do komentowania.
![]() Ładna jesteś, nie potrzebujesz aż taki wydatnego makijażu. Zwłaszcza, że masz odp. wielkości oczy i niekoniecznie trzeba je obrysowywać taką czarną krechą. ![]() Za dużo cienia z każdej strony! Za daleko nim wyjechałaś na zewnątrz. ![]() Aga już napisała jak masz się mniej więcej pomalować. ![]() ![]() Młoda jesteś, ładna, to wielu zabiegów upiększających nie potrzebujesz. Nie to co ja stara 89-lenia kobieta... ![]() Poza tym brakuję mi fotek samych oczu zamknięte-otwarte. To bardzo ważdne na MM. ![]() Próbuj dalej, ćwicz. Zachęcam. ![]() I nie usuwaj więcej fot. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Dokładnie... duże oczka, ładne usta- czego jeszcze chcieć żeby stworzyć cudo na buźce....
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Mi chodzilo o makijaz na wieczór, mocny, stąd te mocne kreski i takie ostre cienie. Przecież na co dzień nie wyszłabym tak na ulicę
![]() Ale popróbuje z delikatnym na dzień- dziękuję za wszystkie naprawdę cenne dla mnie rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem ten makijaż możemy zaliczyć do artystycznych. Spójrzmy na tytuł "Zima"
![]() ![]() ![]() Ćwicz, ćwicz Santababalo i nie usuwaj więcej zdjęć tak szybko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, ale jest różnica w makijażu mocny- wykonanym odpowiednio technicznie do swojej urody- i makijażem niezbyt udanym wieczorowym.
![]() Kreski są po prostu zbyt nachalne... NIeważne. Zachęcam do ćwiczeń, bo naprawdę czynią miSZCZa. ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Jestes bardzo ladna
![]() dziewczyny juz napisaly o makijazu oczu to nie bede sie powtarzac. Mnie podobaja sie Twoje usta ![]() A i jeszcze jedna uwage dorzuce moja-widzialabym Cie w grzywce takiej zachodzacej na czolo. czekamy na dalsze makijaze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To jest dokładnie to co ja bym napisała ![]() Mam nadzieję, że jeszcze zobaczymy Twoją buzię na MM boś ładniutka dziewuszka ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za opinie- zostawiam oczka, bo nie lubie umieszczać zdjęć w internecie, a jednak bardzo potrzebowałam waszych opinii.
Spróbuję dostosować się do wszystkich rad, dziękuję za nie bardzo, bardzo serdecznie. Czarny Elfie- grzywkę nosiłam bardzo długo, ale wyglądałam wtedy na bardzo młodziutką, no a chciałam jakos inaczej ![]() Naprawdę dzieuję za wszystkie wskazówki. JUż dzisiaj spróbuje zrobic leciutki makijaż dzienny wedle rad. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
okrutnica jakaś... |
jeśli tak bardzo nie chcesz umieszczać swych zdjęć w necie w obawie przed przechwyceniem przez osoby obce to:
* nie umieszczasz ich wcale i po problemie , nikt nie ma żadnych pretensji *dokładnie podpisujesz zdjęcia *ewentualnie umieszczasz tylko zdjęcia częściowe czyli oczy i usta Pomyśl co by było gdyby każda z nas usuwała fotki gdy wątek obejrzy spora już liczba wizażanek? Wówczas po co w ogóle to forum? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie za chłodno troche
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.