|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZlotaJesien zimową porą - PERFUMY: Torrente, Lagerfeld Wymienię (oba zapachy ja
Może znajdziesz coś u mnie? Chętnie przygarnę oba
![]()
Szukam Chanel Coromandel ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lawmore Czas edycji: 2014-12-13 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: ZlotaJesien zimową porą - PERFUMY: Torrente, Lagerfeld Wymienię (oba zapachy ja
nczz - To wersja EDT (faktycznie zapomniałam dopisać) Niestety Boudoir dobrze nie znam, tak samo jak Historie d'Eau z Twojego wątku a w ciemno się nie wymienię
![]() lawmore - niestety nic nie wybrałam, nie przepadam za słodziakami. Widzę, że też szukasz Noa - powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZlotaJesien zimową porą - PERFUMY: Torrente, Lagerfeld
Dziękuję za propozycję, ale nie znam jajka edt, a edp mam i nie używam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
dziękuję ale za Lutka szukam wisha, jedli znajdziesz cos za karla poza lutkiem to chetnie
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.