|
Notka |
|
Konkursy na wizaz.pl Forum z informacjami o konkursach na wizaz.pl. Zapoznaj się z paletą naszych konkursów, weź udział i wygraj cenne nagrody. Powodzenia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Administrator
|
Wygraj produkty do intensywnej regeneracji włosów od marki REF - Konkurs![]() Marka REF. wyrosła na szwedzkich tradycjach tworzenia produktów najwyższej jakości w czystej i czytelnej formie. Wykorzystuje naturalne składniki odżywcze, rezygnuje z parabenów i siarczanów dając włosom w pełni naturalną regenerację. Zapraszamy: https://wizaz.pl/Babskie-sprawy/Konk...staw-marki-REF ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wygraj produkty do intensywnej regeneracji włosów od marki REF - Konkurs
Do kiedy trwa konkurs? Bo w regulaminie wyświetla się informacja że do 6 grudnia:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Też jestem ciekawa do kiedy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Też jestem ciekawa. Wydaje mi się, mają jakiś błąd w regulaminie bo informacja o konkursie pojawiła się bodajże 19 grudnia. Możliwe, że zbieranie odpowiedzi konkursowych trwa tak jak zakłada regulamin ok. dwóch tygodniu + tydzień na rozpatrzenie. Więc powiedzmy, że możnaby się spodziewać wyników około 8-9 stycznia.
Niemniej byłoby miło wiedzieć na pewno ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.