![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
![]() w styczniu: Eucerin, YR, Avon, Bourjois, Scholl, Golden Rose i inne+rzeczy chłopaka:)
NIEAKTUALNE!
ZAPRASZAM DO NOWEGO LUTOWEGO WĄTKU: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=800199 RZECZY OZNACZONYCH NA CZERWONO LUB SREBRNO NIE MA! SĄ ZAREZERWOWANE/ WYSŁANE LUB WYMIENIONE! Czerwony kolor- rezerwacja/ produkt wysłany Jaśniejszy kolor (srebrny)- wymienione (Zmieniam na ten kolor dopiero gdy wymiana zakończy się, obie strony otrzymają swoje przesyłki, są zadowolone i wystawiły oceny) - Zielony kolor- dokładka Możliwa wymiana osobista we Wrocławiu ![]() Odpisuj proszę u mnie, ja będę odpisywać u Ciebie ![]() WISH SZUKAM PILNIE: EFFACLARU DUO [+] NAJLEPIEJ NOWEGO LUB Z MAŁYM UBYTKIEM- póki co już nie szukam ![]() BALSAMU LRP LIPIKAR AP [+] LUB INNEGO APTECZNEGO TEGO TYPU- SKÓRA BARDZO WRAŻLIWA, SWĘDZĄCA ITD. CZEGOŚ APTECZNEGO DO MYCIA TAKIEJ SKÓRY- ŻEL LIPIKAR, KOSTKA MYJĄCA LIPIKAR/ AVENE ITD. LUB NATURALNEGO- NP. MYDŁA KHADI, ORIENTANA CZEGOŚ DOBREGO NA ROZSTĘPY (olejek już mam, więc chętnie jakiś koncentrat/krem) ![]() Poza tym testów ciążowych, nawilżających kropli do oczu bez konserwantów, chętnie Hyal-Drop- tylko nowe, na zapas, wód Uriage, kremów (ewentualnie maseczek i toników) do cery naczynkowej/ skłonnej do zaczerwienień z Avene, LRP, Eucerinu, Pharmaceris R lub N), żelu do mycia twarzy z serii Pharmaceris R lub N oraz ewentualnie podkładu LRP Toleriane Teint 10 Ivory (NORMALNA WERSJA, NIE W MUSIE!)- kosmetyki przyjmę raczej tylko NOWE, NA ZAPAS, książek- zwłaszcza książek Beara Gryllsa- nie wszystkich i "Gry o Tron", ciuchów, zwłaszcza fajnej kiecki w rozmiarze L. Dla wyrównania wymiany bardzo chętnie przyjmę opakowania po Kinder Bueno i Kinder Bueno White i paragony z zakupu balsamu do ciała Lipikar Baume AP + 400 ml lub ewentualnie 200 ml do programu I love Lipikar ![]() UWAGA!!! Co do perfum, cieni Bourjois i wosków to jeszcze nie wiem czy chcę te rzeczy oddać no i nie wiem czy coś mnie w ogóle skusi na tyle ![]() ![]() DOKŁADKA: [B]Yves Rocher balsam po goleniu z aloesem dla mężczyzn NOWY kod: G403 ważny do: 04/2017 Calvin Klein Sheer Beauty Essence balsam do ciała 150 ml NOWY, ZAPLOMBOWANY- kod: 3123 Bourjois paletka trzech cieni 06 violet romantic, kod 6302, ważne 18 miesięcy od otwarcia, kupione i otworzone w listopadzie 2014, zużycie widoczne na zdjęciu (najwięcej jest tego najciemniejszego a najmniej tego średniego, ale nadal jest ich dużo, cienie są bardzo wydajne, używam ich co dwa/trzy dni od początku listopada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bioderma Sebium H2O odlewka 50 ml w opakowaniu po miniaturze płynu micelarnego LRP- na zdjęciu odlewka i pusta butla, z której przelałam resztkę (wyszło akurat 50 ml), data ważności 10/16, ważna 9 miesięcy po otwarciu, otworzona jakoś 5 czy 6 miesięcy temu, obecnie używam rzeczy tylko do skóry wrażliwej ![]() Za coś super mogę zrobić odlewki do opakowań zastępczych: Wody różanej Dabur- max 50 ml Biodermy Sensibio H2O- tak 50 ml, max to 100 ml, ale raczej 50 ![]() Wstawiam zdjęcie wody i miceli żeby pokazać, że mam takowe ![]() ![]() Astor Anti-Shine Make Up Mattifying 201 Sand 30 ml- dostałam do wymianki od przemiłej Wizażanki, niestety nie dla mnie teraz matujące rzeczy ![]() ![]() ![]() Avene Cleanance żel oczyszczający bez mydła do twarzy i ciała, do skóry tłustej z niedoskonałościami, pojemność wyjściowa 100 ml, zużycie widoczne na zdjęciu, otworzony jakiś miesiąc temu, ważny 6 miesięcy od otwarcia, data ważności: 06/17 ZAPACHY- zużycie widoczne jest na zdjęciach, podaję jedynie pojemność wyjściową, zapachów nie muszę wymieniać, rozważam oddanie jakiegoś za coś super z wish- wszystkich na pewno nie oddam ![]() ![]() ![]() Nuxe Prodigieux le parfum, pojemność wyjściowa 50 ml, brak kartonika, mam z wymiany, kod: P313F014- nieaktualne, perfumy sprzedałam Dolce & Gabbana Light Blue, pojemność wyjściowa 25 ml, mam kartonik, zakupione w Superpharm, kod: 3301 Dolce & Gabbana La Roue De La Fortune, pojemność wyjściowa 100 ml, mam kartonik, kod 9180- mam je z wymiany Christina Aguilera EDP, pojemność wyjściowa 50 ml, tester- mam z wymiany, kod: 4105 Flos-lek Emoleum Lipidowy balsam do skóry suchej, bardzo suchej i atopowej 200 ml NOWY, ZAFOLIOWANY, W KARTONIKU- zostaje ze mną ![]() DermoOrganic Leave-in Spray Therapy z certyfikowanym olejkiem arganowym z Maroka do włosów- mam z wymiany, zostało jakieś 80 ml ze 100 http://www.dermorganic.com/shop/inde...products_id=14 Bourjois róże- za pogrubioną wish mogę ewentualnie oddać JEDEN Z NICH Nr 54 Rose Frisson- kod niestety się starł, ale kupiłam go jakoś w listopadzie 2014- używany, ale nadal wypukły- NIEAKTUALNY, BO DRUGI POLECIAŁ- TEN ZOSTAJE WIĘC ZE MNĄ ![]() Nr 37 Rose Pompon- kod również się starł, mam go z wymiany, ale sprawdzałam kod i wszystko ok z datą ważności, zawiasy niestety się popsuły, zużycie troszkę większe nić przy tamtym Woski Yankee Candle NOWE, ZAFOLIOWANE 22 g- za pogrubioną wish mogę oddać jeden czy dwa, zamierzam ich używać, póki co mam: Cinamon Stick- brak Sweet Apple Beach Flowers Organique wosk Vanilla Mousse 14 g NOWY, ZAFOLIOWANY, W KARTONIKU Maybelline Master Precise liquid eyeliner noir-black- we flamastrze- użyty kilka razy Avon Liquid Eyeliner Super Extend czarny, NOWY w kartoniku Świetne opinie na KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-eyeliner.html WYMIENIĘ: Essence colour & go sparkle sand effect lakier do paznokci kolor 182 hello rosy, cukierkowy róż- malutki ubytek- brak Świetne opinie na KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-lacquer.html Avon cienie true color paletka stone taupes NOWE w kartoniku, tylko obejrzane kolory- jednak zostają ze mną ![]() Avon maseczka głęboko oczyszczająca pory z glinkami mineralnymi 75 ml w kartoniku (kartonik posiada drobne otarcia i zgniecenia)- jednak zostaje ze mną ![]() Wyborna Herbata Malinowa- herbata czarna, kawałki jabłka, maliny liofilizowane, płatki róż, aromat, dystrybutor herba-ta, 50 g, otworzona jedynie w celu powąchania i zalepiona z powrotem ![]() Bourjois Smoky Eyes paletka 3 cieni 05 rose vintage, kod: 7701 NOWA, ZAPIECZĘTOWANA- zostaje ze mną ![]() Eucerin AQUAporin Active nawilżający krem pod oczy 15 ml kod: 32621376 (ten który został ma u góry przy zamykaniu drobne zagięcia itd. na kartoniku)- krem zaczynam używać, raczej zostanie ze mną Film Krudowie- polski dubbing, napisy + książeczka. Brak folii, stan świetny. http://www.filmweb.pl/film/Krudowie-2013-258739 Film o pszczołach- jak wyżej http://www.filmweb.pl/Film.O.Pszczolach Film Muppety- polski dubbing, napisy, dodatki dostępne z polskimi napisami+ książeczka, cena z opakowania 29,99 zł. Ale oddam za coś o mniejszej wartości ![]() http://www.filmweb.pl/film/Muppety-2011-583305 Red Hot Chili Peppers Live in Japan International Stadium Yokohama, 2004 DVD- płyta była oglądana kilka razy- stan płyty i opakowania świetny Angielski bez cenzury- słuchaj i mów- płyta CD + mini książeczka z zapisem wszystkich nagranych tekstów- zakupiłam wieki temu w empiku za 24,90 zł- cena z opakowania- stan świetny UWAGA! ![]() ODTĄD ZACZYNA SIĘ OSOBNY WĄTEK Z RZECZAMI MOJEGO CHŁOPAKA, ZA KTÓRE SZUKA CZEGOŚ DLA SIEBIE TYLKO I WYŁĄCZNIE! (TO, CZEGO DOKŁADNIE SZUKA JEST WYMIENIONE NIŻEJ ![]() RZECZY OZNACZONE NA POMARAŃCZOWO SĄ MOJEGO CHŁOPAKA, SZUKA ZA NIE RACZEJ TYLKO MĘSKICH PERFUM Z WYŻSZEJ PÓŁKI NOWYCH LUB Z MAŁYM UBYTKIEM, ŻELU VICHY NORMADERM, EWENTUALNIE NIEKTÓRYCH SZAMPONÓW APTECZNYCH NP. VICHY, LRP CZY KREMÓW JAK EFFACLAR K/ Hydraphase Legere ZDJĘCIA RZECZY CHŁOPAKA NA ŻYCZENIE! ![]() 1 opakowanie kapsułek proMan protect, każde zawiera 30 kapsułek NOWE Yves Rocher woda toaletowa męska Transat 75 ml NOWA, ZAFOLIOWANA- wymiana tylko woda plus inne rzeczy za jakiś męski górno-półkowy zapach najlepiej nowy, zafoliowany, ewentualnie bez folii, ale musi być kartonik Kosmetyczka Batycki (damska) + etui, brązowa z bursztynem NOWA Żel LRP Effaclar 200 ml NOWY, ZAFOLIOWANY 3 zestawy mini produktów La Roche Posay NOWE w plastikowym, oryginalnym pudełku, każdy zestaw składa się z: oliwki myjącej Lipikar 100 ml, płynu micelarnego 50 ml, kremu Toleriane Ultra Fluide 2 ml w tubce i Cicaplast Baume B5 3 ml również w tubce Pasta do włosów HD Matt- zostało jakieś 90% ze 100 ml Solankowe Spa Uzdrowisko Rabka mgiełka solankowa na bazie rabczańskiej solanki, wzbogacona wyciągiem z aloesu i lawendy do stosowania na skórę (spray)- ubytek minimalny Zarezerwowane/ wysłane/ wymienione: Yves Rocher Les Plaisirs Nature- kremowy żel pod prysznic i do kąpieli Karmelizowana gruszka 400 ml NOWY Dezodorant do stóp Scholl Fresh Step 24 h Performance 150 ml- myślę, że jest jakieś 2/3 Eucerin AQUAporin Active nawilżający krem pod oczy 15 ml NOWY kod: 32621375 Yves Rocher So Elixir Purple EDP 50 ml NOWE, ZAFOLIOWANE wymienione z Brazylijka Róż Bourjois nr 37 Rose Pompon- kod również się starł, mam go z wymiany, ale sprawdzałam kod i wszystko ok z datą ważności, zawiasy niestety się popsuły, zużycie troszkę większe niż przy tamtym Pharmaceris N płyn micelarny 200 ml NOWY Mała fioletowa kosmetyczka Yves Rocher, nieużywana wymienione z Sylwia00804 Vanille Noire, pojemność wyjściowa 50 ml, mam kartonik, zakupione w sklepie internetowym Yves Rocher, kod: P412, zużycia dobrze nie widać, więc zaznaczyłam palcem na zdjęciu, szacuję je na kilka ml Avon Planet Spa oczyszczająco-wygładzający scrub do ciała z brazylijskimi jagodami Acai 200 ml NOWY (jedynie delikatnie uchyliłam kawałeczek sreberka żeby powąchać ![]() wymienione z L0wczyni Yves Rocher Karmelizowana Gruszka, pojemność wyjściowa 100 ml, zakupiona w sklepie stacjonarnym Yves Rocher, kod: P410 Yves Rocher Jardins du Mone Migdał NOWY kod: G415 Yves Rocher Jardins du Monde Orzechy Makadamia NOWY kod: G413 wymienione z lawmore Yves Rocher Jardins du Monde Magnolia NOWY kod: G425 Yves Rocher żel do mycia czarne owoce NOWY kod: G425 Yves Rocher żel do mycia Un Matin Au Jardin róża NOWY kod: G416 Wosk YC Pineapple Cilantro Golden Rose magnetyczny lakier do paznokci Magnetic kolor 06- użyty 2 razy, jest kartonik i płytka do robienia pasków (płytka jest troszkę ubrudzona lakierem, bo parę razy dotknęłam niechcący paznokcia) + książka "Mój Auschwitz" Władysława Bartoszewskiego z wątku książkowego rezerwacja MeganArt
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2015-02-02 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w styczniu: Eucerin, YR, Avon, Bourjois, Scholl, Golden Rose i inne+rzeczy chło
coś u mnie za
Yves Rocher Vanille Noire EDP 50 ml- ubytek jest mały, zostało ok. 45 ml z 50. Zdjęcie zrobione z aktualnym zużyciem, ale nie bardzo je widać na zdjęciu- taki flakon. Mam kartonik, tylko jest trochę brudny tuszem do rzęs ![]() ![]() Yves Rocher So Elixir Purple EDP 50 ml NOWE, ZAFOLIOWANE- TYLKO ZA COŚ EKSTRA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w styczniu: Eucerin, YR, Avon, Bourjois, Scholl, Golden Rose i inne+rzeczy chło
Hej, niestety nie widzę dokładnie jakie jest zużycie Vanille Noire. Za Effaclar Duo i jakieś próbeczki dałabyś się namówić?
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Avon cienie true color paletka stone taupes, maseczka i peeling?
![]() |
#7 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no własnie o tej sukience mówiłam
![]() moge oddać Ci obie. Mnie podoba się: dezodorant do stóp scholl herbatka YR So elixir
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
avene wlasnie dogadalam, a kulki wycofalam tu moj nowy watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=794986
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Niestety dziękuję
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
No to znów się minelysmy
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś za so elixir purple?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nadaje sie i pod podklad, i na. Ja wolalam nakladac na podklad, bo po prostu bardziej mi to odpowiadalo. Mam trzy pedzle, ktore idealnie nadaja sie do korektorow i plynnych, i mineralnych - zadnego na wymiane, ale mozesz cos podpatrzec. Ten z Essence kosztuje grosze.
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Chętnie przygarnęłabym Yves Rocher Vanille Noire EDP 50 ml- ubytek jest mały, zostało ok. 45 ml z 50. Zdjęcie zrobione z aktualnym zużyciem, ale nie bardzo je widać na zdjęciu- taki flakon. Mam kartonik, tylko jest trochę brudny tuszem do rzęs TYLKO ZA COŚ EKSTRA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Avon Planet Spa oczyszczająco-wygładzający scrub do ciała z brazylijskimi jagodami Acai 200 ml NOWY (jedynie delikatnie uchyliłam kawałeczek sreberka żeby powąchać ![]() Avon maseczka głęboko oczyszczająca pory z glinkami mineralnymi 75 ml NOWA w kartoniku (kartonik posiada drobne otarcia i zgniecenia) Avene Cleanance płyn micelarny- zostało niedużo z 400 ml- zużycie widoczne na zdjęciu Bioderma Sebium H20- jak wyżej, tyle że pojemność wyjściowa to 500 ml Eucerin AQUAporin Active nawilżający krem pod oczy- 2 opakowania po 15 ml NOWE kod: 32621376 i 32621375- ODDAM TYLKO ZA COŚ CZEGO BARDZO ZAPRAGNĘ LUB SAMA ZUŻYJE ![]()
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hej ![]() ![]() Yves Rocher Vanille Noire EDP 50 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
W tej chwili niestety nic...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie ?
____________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=792012 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje, niestety nic dla siebie nie znalazlam.
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
chętnie
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się też eyelinery z dokładki, ale pewnie nie oddasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
witaj,
u ciebie najbardziej podobaja mi sie eyelinery. tj Avon Liquid Eyeliner Super Extend i Astor Liquid Eyeliner Stimulong. jak widzialabys taka wymianke? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Miałam na myśli właśnie jeden z nich
![]() Chętnie scrub z Avonu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
tak mala wymianka odpada bo jest nieoplacalna, wiec ja sie wycofuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.