Wymienię w styczniu: Eucerin, YR, Avon, Bourjois, Scholl, Golden Rose i inne+rzeczy chłopaka:) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-02, 20:15   #1
shini
Zakorzenienie

Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
Talking

w styczniu: Eucerin, YR, Avon, Bourjois, Scholl, Golden Rose i inne+rzeczy chłopaka:)

NIEAKTUALNE!
ZAPRASZAM DO NOWEGO LUTOWEGO WĄTKU:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=800199

RZECZY OZNACZONYCH NA CZERWONO LUB SREBRNO NIE MA!
ZAREZERWOWANE/ WYSŁANE LUB WYMIENIONE!

Czerwony kolor- rezerwacja/ produkt wysłany

Jaśniejszy kolor (srebrny)- wymienione (Zmieniam na ten kolor dopiero gdy wymiana zakończy się, obie strony otrzymają swoje przesyłki, są zadowolone i wystawiły oceny)
-
Zielony kolor- dokładka

Możliwa wymiana osobista we Wrocławiu

Odpisuj proszę u mnie, ja będę odpisywać u Ciebie

WISH

SZUKAM PILNIE:
EFFACLARU DUO [+] NAJLEPIEJ NOWEGO LUB Z MAŁYM UBYTKIEM- póki co już nie szukam
BALSAMU LRP LIPIKAR AP [+] LUB INNEGO APTECZNEGO TEGO TYPU- SKÓRA BARDZO WRAŻLIWA, SWĘDZĄCA ITD.
CZEGOŚ APTECZNEGO DO MYCIA TAKIEJ SKÓRY- ŻEL LIPIKAR, KOSTKA MYJĄCA LIPIKAR/ AVENE ITD. LUB NATURALNEGO- NP. MYDŁA KHADI, ORIENTANA
CZEGOŚ DOBREGO NA ROZSTĘPY (olejek już mam, więc chętnie jakiś koncentrat/krem)

Poza tym testów ciążowych, nawilżających kropli do oczu bez konserwantów, chętnie Hyal-Drop- tylko nowe, na zapas, wód Uriage, kremów (ewentualnie maseczek i toników) do cery naczynkowej/ skłonnej do zaczerwienień z Avene, LRP, Eucerinu, Pharmaceris R lub N), żelu do mycia twarzy z serii Pharmaceris R lub N oraz ewentualnie podkładu LRP Toleriane Teint 10 Ivory (NORMALNA WERSJA, NIE W MUSIE!)- kosmetyki przyjmę raczej tylko NOWE, NA ZAPAS, książek- zwłaszcza książek Beara Gryllsa- nie wszystkich i "Gry o Tron", ciuchów, zwłaszcza fajnej kiecki w rozmiarze L. Dla wyrównania wymiany bardzo chętnie przyjmę opakowania po Kinder Bueno i Kinder Bueno White i paragony z zakupu balsamu do ciała Lipikar Baume AP + 400 ml lub ewentualnie 200 ml do programu I love Lipikar

UWAGA!!!
Co do perfum, cieni Bourjois i wosków to jeszcze nie wiem czy chcę te rzeczy oddać no i nie wiem czy coś mnie w ogóle skusi na tyle Resztę oddam najchętniej za coś z WISH

DOKŁADKA:

[B]Yves Rocher balsam po goleniu z aloesem dla mężczyzn NOWY kod: G403 ważny do: 04/2017

Calvin Klein Sheer Beauty Essence balsam do ciała 150 ml NOWY, ZAPLOMBOWANY- kod: 3123

Bourjois paletka trzech cieni 06 violet romantic, kod 6302, ważne 18 miesięcy od otwarcia, kupione i otworzone w listopadzie 2014, zużycie widoczne na zdjęciu (najwięcej jest tego najciemniejszego a najmniej tego średniego, ale nadal jest ich dużo, cienie są bardzo wydajne, używam ich co dwa/trzy dni od początku listopada )- tylko za coś super

Bioderma Sebium H2O odlewka 50 ml w opakowaniu po miniaturze płynu micelarnego LRP- na zdjęciu odlewka i pusta butla, z której przelałam resztkę (wyszło akurat 50 ml), data ważności 10/16, ważna 9 miesięcy po otwarciu, otworzona jakoś 5 czy 6 miesięcy temu, obecnie używam rzeczy tylko do skóry wrażliwej

Za coś super mogę zrobić odlewki do opakowań zastępczych:

Wody różanej Dabur- max 50 ml

Biodermy Sensibio H2O- tak 50 ml, max to 100 ml
, ale raczej 50

Wstawiam zdjęcie wody i miceli żeby pokazać, że mam takowe

Astor Anti-Shine Make Up Mattifying 201 Sand 30 ml- dostałam do wymianki od przemiłej Wizażanki, niestety nie dla mnie teraz matujące rzeczy Zużycie minimalne- użyty jakieś 3 razy. Kolorek jest bardzo ładny i w miarę jasny Kod: 3245

Avene Cleanance żel oczyszczający bez mydła do twarzy i ciała, do skóry tłustej z niedoskonałościami, pojemność wyjściowa 100 ml, zużycie widoczne na zdjęciu, otworzony jakiś miesiąc temu, ważny 6 miesięcy od otwarcia, data ważności: 06/17

ZAPACHY- zużycie widoczne jest na zdjęciach, podaję jedynie pojemność wyjściową, zapachów nie muszę wymieniać, rozważam oddanie jakiegoś za coś super z wish- wszystkich na pewno nie oddam Najciężej będzie mnie skusić na coś za Light Blue, Nuxe i Christinę Zainteresowanym podam aktualne zużycie (zrobię nowe, aktualne zdjęcie), gdyż zapachów czasem używam

Nuxe Prodigieux le parfum, pojemność wyjściowa 50 ml, brak kartonika, mam z wymiany, kod: P313F014- nieaktualne, perfumy sprzedałam

Dolce & Gabbana Light Blue, pojemność wyjściowa 25 ml, mam kartonik, zakupione w Superpharm, kod: 3301

Dolce & Gabbana La Roue De La Fortune, pojemność wyjściowa 100 ml, mam kartonik, kod 9180- mam je z wymiany

Christina Aguilera EDP, pojemność wyjściowa 50 ml, tester- mam z wymiany, kod: 4105

Flos-lek Emoleum Lipidowy balsam do skóry suchej, bardzo suchej i atopowej 200 ml NOWY, ZAFOLIOWANY, W KARTONIKU- zostaje ze mną

DermoOrganic Leave-in Spray Therapy z certyfikowanym olejkiem arganowym z Maroka do włosów- mam z wymiany, zostało jakieś 80 ml ze 100

http://www.dermorganic.com/shop/inde...products_id=14

Bourjois róże- za pogrubioną wish mogę ewentualnie oddać JEDEN Z NICH

Nr 54 Rose Frisson- kod niestety się starł, ale kupiłam go jakoś w listopadzie 2014- używany, ale nadal wypukły
- NIEAKTUALNY, BO DRUGI POLECIAŁ- TEN ZOSTAJE WIĘC ZE MNĄ

Nr 37 Rose Pompon- kod również się starł, mam go z wymiany, ale sprawdzałam kod i wszystko ok z datą ważności, zawiasy niestety się popsuły, zużycie troszkę większe nić przy tamtym

Woski Yankee Candle NOWE, ZAFOLIOWANE 22 g- za pogrubioną wish mogę oddać jeden czy dwa, zamierzam ich używać, póki co mam:

Cinamon Stick- brak

Sweet Apple

Beach Flowers

Organique wosk Vanilla Mousse 14 g NOWY, ZAFOLIOWANY, W KARTONIKU

Maybelline Master Precise liquid eyeliner noir-black- we flamastrze- użyty kilka razy

Avon Liquid Eyeliner Super Extend czarny, NOWY w kartoniku

Świetne opinie na KWC:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-eyeliner.html

WYMIENIĘ:

Essence colour & go sparkle sand effect lakier do paznokci kolor 182 hello rosy, cukierkowy róż- malutki ubytek- brak

Świetne opinie na KWC:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-lacquer.html

Avon cienie true color paletka stone taupes NOWE w kartoniku, tylko obejrzane kolory- jednak zostają ze mną

Avon maseczka głęboko oczyszczająca pory z glinkami mineralnymi 75 ml w kartoniku (kartonik posiada drobne otarcia i zgniecenia)- jednak zostaje ze mną

Wyborna Herbata Malinowa- herbata czarna, kawałki jabłka, maliny liofilizowane, płatki róż, aromat, dystrybutor herba-ta, 50 g, otworzona jedynie w celu powąchania i zalepiona z powrotem

Bourjois Smoky Eyes paletka 3 cieni 05 rose vintage, kod: 7701 NOWA, ZAPIECZĘTOWANA- zostaje ze mną

Eucerin AQUAporin Active nawilżający krem pod oczy 15 ml kod: 32621376 (ten który został ma u góry przy zamykaniu drobne zagięcia itd. na kartoniku)- krem zaczynam używać, raczej zostanie ze mną

Film Krudowie- polski dubbing, napisy + książeczka. Brak folii, stan świetny.

http://www.filmweb.pl/film/Krudowie-2013-258739

Film o pszczołach- jak wyżej

http://www.filmweb.pl/Film.O.Pszczolach

Film Muppety- polski dubbing, napisy, dodatki dostępne z polskimi napisami+ książeczka, cena z opakowania 29,99 zł. Ale oddam za coś o mniejszej wartości Brak folii, stan świetny.

http://www.filmweb.pl/film/Muppety-2011-583305

Red Hot Chili Peppers Live in Japan International Stadium Yokohama, 2004 DVD- płyta była oglądana kilka razy- stan płyty i opakowania świetny

Angielski bez cenzury- słuchaj i mów- płyta CD + mini książeczka z zapisem wszystkich nagranych tekstów- zakupiłam wieki temu w empiku za 24,90 zł- cena z opakowania- stan świetny

UWAGA!
ODTĄD ZACZYNA SIĘ OSOBNY WĄTEK Z RZECZAMI MOJEGO CHŁOPAKA, ZA KTÓRE SZUKA CZEGOŚ DLA SIEBIE TYLKO I WYŁĄCZNIE! (TO, CZEGO DOKŁADNIE SZUKA JEST WYMIENIONE NIŻEJ )

RZECZY OZNACZONE NA POMARAŃCZOWO SĄ MOJEGO CHŁOPAKA, SZUKA ZA NIE RACZEJ TYLKO MĘSKICH PERFUM Z WYŻSZEJ PÓŁKI NOWYCH LUB Z MAŁYM UBYTKIEM, ŻELU VICHY NORMADERM, EWENTUALNIE NIEKTÓRYCH SZAMPONÓW APTECZNYCH NP. VICHY, LRP CZY KREMÓW JAK EFFACLAR K/ Hydraphase Legere

ZDJĘCIA RZECZY CHŁOPAKA NA ŻYCZENIE!

1 opakowanie kapsułek proMan protect, każde zawiera 30 kapsułek NOWE

Yves Rocher woda toaletowa męska Transat 75 ml NOWA, ZAFOLIOWANA- wymiana tylko woda plus inne rzeczy za jakiś męski górno-półkowy zapach najlepiej nowy, zafoliowany, ewentualnie bez folii, ale musi być kartonik

Kosmetyczka Batycki (damska) + etui, brązowa z bursztynem NOWA

Żel LRP Effaclar 200 ml NOWY, ZAFOLIOWANY

3 zestawy mini produktów La Roche Posay NOWE w plastikowym, oryginalnym pudełku, każdy zestaw składa się z:
oliwki myjącej Lipikar 100 ml, płynu micelarnego 50 ml, kremu Toleriane Ultra Fluide 2 ml w tubce i Cicaplast Baume B5 3 ml również w tubce

Pasta do włosów HD Matt- zostało jakieś 90% ze 100 ml

Solankowe Spa Uzdrowisko Rabka mgiełka solankowa na bazie rabczańskiej solanki, wzbogacona wyciągiem z aloesu i lawendy do stosowania na skórę (spray)- ubytek minimalny

Zarezerwowane/ wysłane/ wymienione:

Yves Rocher Les Plaisirs Nature- kremowy żel pod prysznic i do kąpieli Karmelizowana gruszka 400 ml NOWY

Dezodorant do stóp Scholl Fresh Step 24 h Performance 150 ml- myślę, że jest jakieś 2/3

Eucerin AQUAporin Active nawilżający krem pod oczy 15 ml NOWY kod: 32621375

Yves Rocher So Elixir Purple EDP 50 ml NOWE, ZAFOLIOWANE

wymienione z Brazylijka

Róż Bourjois nr 37 Rose Pompon- kod również się starł, mam go z wymiany, ale sprawdzałam kod i wszystko ok z datą ważności, zawiasy niestety się popsuły, zużycie troszkę większe niż przy tamtym

Pharmaceris N płyn micelarny 200 ml NOWY

Mała fioletowa kosmetyczka Yves Rocher, nieużywana

wymienione z Sylwia00804

Vanille Noire, pojemność wyjściowa 50 ml, mam kartonik, zakupione w sklepie internetowym Yves Rocher, kod: P412, zużycia dobrze nie widać, więc zaznaczyłam palcem na zdjęciu, szacuję je na kilka ml

Avon Planet Spa oczyszczająco-wygładzający scrub do ciała z brazylijskimi jagodami Acai 200 ml NOWY (jedynie delikatnie uchyliłam kawałeczek sreberka żeby powąchać )

wymienione z L0wczyni

Yves Rocher Karmelizowana Gruszka, pojemność wyjściowa 100 ml, zakupiona w sklepie stacjonarnym Yves Rocher, kod: P410

Yves Rocher Jardins du Mone Migdał NOWY kod: G415

Yves Rocher Jardins du Monde Orzechy Makadamia NOWY kod: G413

wymienione z lawmore

Yves Rocher Jardins du Monde Magnolia NOWY kod: G425

Yves Rocher żel do mycia czarne owoce NOWY kod: G425

Yves Rocher żel do mycia Un Matin Au Jardin róża NOWY kod: G416

Wosk YC Pineapple Cilantro

Golden Rose magnetyczny lakier do paznokci Magnetic kolor 06- użyty 2 razy, jest kartonik i płytka do robienia pasków (płytka jest troszkę ubrudzona lakierem, bo parę razy dotknęłam niechcący paznokcia)

+ książka "Mój Auschwitz" Władysława Bartoszewskiego z wątku książkowego

rezerwacja MeganArt
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  20150102_212459.jpg
Wyświetleń: 44
Rozmiar:  69,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  20150109_122114.jpg
Wyświetleń: 57
Rozmiar:  80,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  20150109_122038.jpg
Wyświetleń: 14
Rozmiar:  60,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  20150109_124306.jpg
Wyświetleń: 27
Rozmiar:  64,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  20150109_122403.jpg
Wyświetleń: 35
Rozmiar:  62,6 KB  

Nazwa:  20150110_141614.jpg
Wyświetleń: 20
Rozmiar:  54,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  20150119_231456.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  68,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  20150120_222829.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  56,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  20150122_234209.jpg
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  85,9 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez shini
Czas edycji: 2015-02-02 o 13:09
shini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-02, 20:35   #2
madziula240295
Wtajemniczenie

Przekupka: 60 pkt / 100% pozyt.
Dot.: w styczniu: Eucerin, YR, Avon, Bourjois, Scholl, Golden Rose i inne+rzeczy chło

coś u mnie za
Yves Rocher Vanille Noire EDP 50 ml- ubytek jest mały, zostało ok. 45 ml z 50. Zdjęcie zrobione z aktualnym zużyciem, ale nie bardzo je widać na zdjęciu- taki flakon. Mam kartonik, tylko jest trochę brudny tuszem do rzęs TYLKO ZA COŚ EKSTRA

Yves Rocher So Elixir Purple EDP 50 ml NOWE, ZAFOLIOWANE- TYLKO ZA COŚ EKSTRA

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76243851
madziula240295 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-02, 22:13   #3
Ralfioza
Zakorzenienie

Przekupka: 97 pkt / 100% pozyt.
Dot.: w styczniu: Eucerin, YR, Avon, Bourjois, Scholl, Golden Rose i inne+rzeczy chło

Cześć Shini
Myślę u Ciebie nad So elixir Purple,
zastanawiam się, czy mi się spodoba
Stary 2015-01-02, 23:53   #4
GlamKitty
Zakorzenienie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

Hej, niestety nie widzę dokładnie jakie jest zużycie Vanille Noire. Za Effaclar Duo i jakieś próbeczki dałabyś się namówić?
Stary 2015-01-03, 08:06   #5
lipss
Zadomowienie

Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.

niestety nic
Stary 2015-01-03, 08:52   #6
abogusiaa
Rozeznanie

Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.

Avon cienie true color paletka stone taupes, maseczka i peeling?
abogusiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 10:24   #7
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez shini Pokaż wiadomość
Hej Znalazłabyś coś za:
* Obsession CK, 13-14/15 ml, b/pudełka (z zestawu)
* lakier Essie, Bobbing for Baubles, ubytek minimalny - 2 malowania dłoni
* baza pod cienie Paese, ubytek ok. 50%
a oddałabym za Vanille Noir powyższą całość

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 10:58   #8
korba3589
Raczkowanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

Nic
korba3589 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 11:00   #9
LucyJordan
Zakorzenienie

Przekupka: 181 pkt / 99% pozyt.

no własnie o tej sukience mówiłam

moge oddać Ci obie.

Mnie podoba się:

dezodorant do stóp scholl
herbatka
YR So elixir
Stary 2015-01-03, 13:05   #10
GlamKitty
Zakorzenienie

A Effaclar Duo i korektor Amilie (nowy)?
Stary 2015-01-03, 14:06   #11
szmyglo
Zakorzenienie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

Dzięki, na razie nic
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 14:25   #12
karolinkak28
Felicita

Przekupka: 49 pkt / 100% pozyt.

nie znalazłam nic, dziękuję
karolinkak28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 15:07   #13
abogusiaa
Rozeznanie

Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.

avene wlasnie dogadalam, a kulki wycofalam tu moj nowy watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=794986
abogusiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 15:21   #14
_Julia
Zadomowienie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.

Niestety dziękuję

żeby - kiedy odejdzie - umieć uformować poduszkę.
_Julia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 15:37   #15
Moonfruit
Zadomowienie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.

No to znów się minelysmy podoba mi się jeszcze Vanille Noir, bo jego nigdy za dużo ale nie wiem czy coś byś za niego dobrała
Moonfruit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-03, 15:44   #16
Claire91
Wtajemniczenie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

coś za so elixir purple?
Stary 2015-01-03, 17:48   #17
GlamKitty
Zakorzenienie

Nadaje sie i pod podklad, i na. Ja wolalam nakladac na podklad, bo po prostu bardziej mi to odpowiadalo. Mam trzy pedzle, ktore idealnie nadaja sie do korektorow i plynnych, i mineralnych - zadnego na wymiane, ale mozesz cos podpatrzec. Ten z Essence kosztuje grosze.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  20150103_180354.jpg
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  25,2 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Stary 2015-01-03, 19:10   #18
m000
Wtajemniczenie

Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.

Chętnie przygarnęłabym Yves Rocher Vanille Noire EDP 50 ml- ubytek jest mały, zostało ok. 45 ml z 50. Zdjęcie zrobione z aktualnym zużyciem, ale nie bardzo je widać na zdjęciu- taki flakon. Mam kartonik, tylko jest trochę brudny tuszem do rzęs TYLKO ZA COŚ EKSTRA

m000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 19:24   #19
madzik_7
Wtajemniczenie

Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.

Coś u mnie za:
Avon Planet Spa oczyszczająco-wygładzający scrub do ciała z brazylijskimi jagodami Acai 200 ml NOWY (jedynie delikatnie uchyliłam kawałeczek sreberka żeby powąchać )
Avon maseczka głęboko oczyszczająca pory z glinkami mineralnymi 75 ml NOWA w kartoniku (kartonik posiada drobne otarcia i zgniecenia)
Avene Cleanance płyn micelarny- zostało niedużo z 400 ml- zużycie widoczne na zdjęciu
Bioderma Sebium H20- jak wyżej, tyle że pojemność wyjściowa to 500 ml
Eucerin AQUAporin Active nawilżający krem pod oczy- 2 opakowania po 15 ml NOWE kod: 32621376 i 32621375- ODDAM TYLKO ZA COŚ CZEGO BARDZO ZAPRAGNĘ LUB SAMA ZUŻYJE

Kosmetyki:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146

Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431

Vinted: Madzik75 - stałe dokładki
madzik_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-03, 20:51   #20
honey_1988
BAN stały

Przekupka: 0 pkt / 50% pozyt.

Cytat:
Hej, może tym razem nam się uda wymienić Podoba mi się dalej:
7. NOWA asymetryczna sukienka, góra - biała z koronki, dół - z lejącego się materiału, jak widać na zdjęciu po jednej stronie dłuższy, po drugiej krótszy, rozmiar uniwersalny S M L
5. NOWE okulary przeciwsłoneczne
4. NOWA bluzka tunika SUPER-WOMAN rozmiar uniwersalny S M L
4. NOWA Sukienka gwiazd, floral, H&M, rozmiar uniwersalny S M L
Najbardziej mi zależy na sukienkach

Hej a więc spróbujmy raz jeszcze

Yves Rocher Vanille Noire EDP 50 ml
honey_1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 20:55   #21
takmijaczas
Wtajemniczenie

Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.

W tej chwili niestety nic...

przypomnij się proszę jeśli nie odpiszę
takmijaczas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 21:10   #22
Nola_
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.

Dziękuję, ale nic
Stary 2015-01-03, 21:22   #23
honey_1988
BAN stały

Przekupka: 0 pkt / 50% pozyt.

Cytat:
Chętnie bym oddała Vanille Noire Co byś mogła za nie oddać?
A nie sorry, pogubiłam się w tych wymiankach, musiałam zajrzeć do ściągi Ale już jestem w trakcie wymiany za Vanille Noire, a nic więcej na razie mnie u Ciebie nie interesuje
honey_1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 21:25   #24
colourfulskys
Wtajemniczenie

Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.

moze cos u mnie ?
Stary 2015-01-03, 21:57   #25
dzastinaaaaa
Zakorzenienie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

Dziekuje, niestety nic dla siebie nie znalazlam.
Stary 2015-01-03, 22:05   #26
JegoKrolewna
Zadomowienie

Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.

chętnie co powiesz na wymianę pierścionek kwiat+ portfel za perfumy scrub do ciała avon?
Stary 2015-01-04, 08:42   #27
m000
Wtajemniczenie

Podobają mi się też eyelinery z dokładki, ale pewnie nie oddasz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-04, 09:06   #28
kitschia
Rozeznanie

Przekupka: 12 pkt / 93% pozyt.

witaj,
u ciebie najbardziej podobaja mi sie eyelinery. tj Avon Liquid Eyeliner Super Extend i Astor Liquid Eyeliner Stimulong. jak widzialabys taka wymianke?
Stary 2015-01-04, 11:25   #29
m000
Wtajemniczenie

Miałam na myśli właśnie jeden z nich
Chętnie scrub z Avonu

Stary 2015-01-04, 11:35   #30
kitschia
Rozeznanie

Przekupka: 12 pkt / 93% pozyt.

tak mala wymianka odpada bo jest nieoplacalna, wiec ja sie wycofuje
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości