![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
:-) Styczeń- wymiana u KasiWitam serdecznie Zapraszam do wymiany.![]() Ze względu na koszty wysyłki preferuję większe wymiany. Wymienione na szaro Dokładka na zielono ![]() PIELĘGNACJA 1. L'oreal Nutri Gold, olejek do twarzy, wykorzystałam ok 10% z 30ml 2. Yves Rocher, Expert Reparation, mleczko do skóry bardzo suchej 75ml- tego opakowania nie użyłam ani razu 3. Yves Rocher, świąteczna spiżarnia, czerwone owoce, żel pod prysznic 200ml - nieużywany, nowiutki. 4. Yves Rocher, świąteczna spiżarnia, czerwone owoce, żel do rąk 200ml - nowy 5. Antyperspirant w kremie Garnier neo, fruity flower. 6. Olejek do ciała Wellness&Beauty, mango i papaja, zostało ok. 3/5 buteleczki. 7. Koncentrat na naczynka z liposomami Fitomed, cały, nieotwierany, termin do grudnia 2014r. 8. Odżywka do paznokci wzmacniająca, Sensique, Keratin Nutrition, użyta jeden raz. 9. Olejek do pielęgnacji stóp Fusswohl, zostało ok. 75ml ze 100ml. 9. Spray unoszący włosy u nasady Nvea Volume Sensation, Extra Strong, zostało ok. 85% buteleczki. 10. YR Omega Richie Creme, Intense Reconstruction Balm, taki jak na zdjęciu. Użyty 2 razy. 11. Pastylki do kąpieli YR, Malina, Złota wanilia 12. YR żel dod prysznic Delikatna róża, mała buteleczka 50ml, zużycie na zdjęciu. 13. Serum na noc odmładzające Bielenda, nowiutkie, jeszcze zafoliowane. 13. YR JdM żel pod prysznic Ylang Ylang, nowy, 200ml 14. Lakier do paznokci Wibo, Extreme Nails, nr 233, zostało 60% 15. Wibo, serum wzmacniające z wapniem, zostało 60% ZAPACHY 1. Vespa, woda toaletowa dla kobiet, 50ml - nowiutka, jeszcze zafoliowana 2. Little Black Dress od Avon, EDP, zostało ok. 20ml z 50ml. 2. Iris Noir YR, 5ml, zużycie widoczne na zdjęciu. 3. Vanille Noire YR, 5ml, wypróbowane tylko raz, znikome zużycie. 4. Woda perfumowana Kobako Sensuelle, Bourjois, wyjściowo 50 ml, zostało tyle, co na zdjęciu (używałam jej kilka razy, flakon od początku nie był całkiem napełniony) 5. Vanille Noire YR, wyjściowo 5ml, zostało ok 85% KOLORÓWKA 1. Korektor pod oczy Max Factor, CC stick yellow - nieużywany 2. Rimmel, Moisture Renew, szminka, nr 200 Latino 3. L'Oreal, Color Riche, Extraordinaire, eliksir do ust, 102, Rose finale, użyty 3 razy 4. Cień do powiek w kredce Astor, Perfect Stay, kolor 220 dark blue. Cień był przeze mnie używany, jednak ani razu nie strugany 5. L'oreal, Super Liner Perfect Slim, kolor green, nowy. (mam również drugi, którego używam, póki co zastanawiam się nad wymianą) 6. Cień do powiek Wibo, zdjęcie w załączniku. Każdy kolor nieco wypróbowany. POZOSTAŁE 1. Przyspieszacz wysychania lakieru 4 pory roku, użyty kilka razy 2. Naszyjnik na łańcuszkach z czarnymi kryształkami, kupiony na allegro. Wymienię tylko razem z innym kosmetykiem. Zdjęcie jak wygląda naszyjnik w załączniku. 3. Świeca bolsius pieńkowa Rustic, nowa, w kolorze turkusowym. 4. Fioletowe bolerkoz ekoskóry Amisu ze sklepu New Yorker, rozmiar 34. Założyłam tylko raz. Edytowane przez kaasia_a Czas edycji: 2015-02-04 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
:)
|
Dot.: Styczeń- wymiana u Kasi
3. Yves Rocher, świąteczna spiżarnia, czerwone owoce, żel pod prysznic 200ml - nieużywany, nowiutki.
4. Yves Rocher, świąteczna spiżarnia, czerwone owoce, żel do rąk 200ml - nowy coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
1. L'oreal Nutri Gold, olejek do twarzy, wykorzystałam ok 10% z 30ml 6. Olejek do ciała Wellness&Beauty, mango i papaja, zostało ok. 3/5 buteleczki. 7. Koncentrat na naczynka z liposomami Fitomed, cały, nieotwierany, termin do grudnia 2014r. ![]() 1. Korektor pod oczy Max Factor, CC stick yellow - nieużywany 3. Świeca bolsius pieńkowa Rustic, nowa, w kolorze turkusowym.
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
. Korektor pod oczy Max Factor, CC stick yellow - nieużywany
i olejek Wellnes coś u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#8 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Czy zamiast olejku Wellnes mógłby byc L'oreal?
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Ok ![]() To niech będzie Nail Tek i Biały Jeleń za olejek Wellnes i korektor
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Little Black Dress od Avon, EDP, zostało ok. 20ml z 50ml?
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Niestety nic - pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Dot.: :-) Styczeń- wymiana u Kasi
Hej cos u mnie:
5. Antyperspirant w kremie Garnier neo, fruity flower. 10. YR Omega Richie Creme, Intense Reconstruction Balm, taki jak na zdjęciu. Użyty 2 razy. 11. Pastylki do kąpieli YR, Malina, Złota wanilia
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
PIELĘGNACJA 1. L'oreal Nutri Gold, olejek do twarzy, wykorzystałam ok 10% z 30ml 8. Odżywka do paznokci wzmacniająca, Sensique, Keratin Nutrition, użyta jeden raz. 9. Olejek do pielęgnacji stóp Fusswohl, zostało ok. 75ml ze 100ml. 4. Woda perfumowana Kobako Sensuelle, Bourjois 2. Naszyjnik na łańcuszkach z czarnymi kryształkami, kupiony na allegro. Wymienię tylko razem z innym kosmetykiem. Zdjęcie jak wygląda naszyjnik w załączniku.
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Wszystko dalej aktualne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
2. Little Black Dress od Avon, EDP, zostało ok. 20ml z 50ml. 2. Naszyjnik na łańcuszkach z czarnymi kryształkami, kupiony na allegro. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
4. Woda perfumowana Kobako Sensuelle, Bourjois, wyjściowo 50 ml, zostało tyle, co na zdjęciu (używałam jej kilka razy, flakon od początku nie był całkiem napełniony)
1. Vespa, woda toaletowa dla kobiet, 50ml - nowiutka, jeszcze zafoliowana 2. Little Black Dress od Avon, EDP, zostało ok. 20ml z 50ml. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Jakieś 5ml zużyte. Butelki nie są napełniane do pełna. Niestety nie mogę wstawić zdjęcia. Mam też całą faszkę,ale bez folii(w torbie pękła kremówka,kartonik jest czysty )
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Niestety nic już nie widzę. Evidence najlepiej na perfumy wymienię(najlepiej coś waniliowego Jeanne Arthes Boum Vanillealbo coś w ten deseń). Jak planujesz dokładkę,a nie śpieszy Ci się z wymianą,to możemy poczekać. ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Kobako+Iris Noir+korale+ antyperspirant w kremie(jak da radę) za So Elixir Purple ok.45/50+Quelkues miniatura. Jak pasuje to proszę o potwierdzenie w wątku a potem na pw Oczywiście możemy jeszcze negocjować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.