![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chciałabym zmienić fryzurę z tej nijakiej
![]() Jakieś propozycje? Zawsze farbowałam na czarno. Lubię siebie w tym kolorze, ale czasem człowiek ma ochotę na zmianę ![]() Rozjaśniłam włosy i mam rude od kilku dni. W sumie nieźle wyszło, ale dążę jeszcze do innego odcienia tej barwy, coś jak z farby Chantale Variete 7.1 Chcę wycieniować włosy z boku, namawiają mnie też na grzywkę, ale to mi się nie widzi ![]() Liczę na Wasze propozycje. i tak poza tematem: na ile lat wyglądam? ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2015-01-05 o 17:51 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
coś w tym stylu?
nadal nie wiem co z grzywką taki mam kolor obecnie, aparat ciut przekłamuje, no i nie jestem zbyt fotogeniczna ![]() trochę nie ogarniam tego forum jeszcze, przepraszam ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2015-01-05 o 17:52 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zmiana koloru i fryzury
A pokaż jakieś zdjęcie siebie w nowym rudym kolorze, czerń tak średnio Ci pasowała - mam wrażenie, że Cię trochę postarzała.
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Aha i dałabym Ci 30 lat patrząc na zdjęcia w czarnym kolorze włosów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
na razie mam ten rudy, co w awatarze, zamówiłam sobie farbę Chantal 6.4 i 7.1, bo nie mogę się zdecydować albo zrobię jedną z nich albo obie zmieszam
kwestia fryzury nadal niewiadoma bardzo lubiłam moją czerń, no ale jak wszyscy mówią postarza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Pierwsze co wpadło mi w oko to spróbuj nosić przedziałek nie na środku tylko na boku. Co do fryzury to podcięłabym trochę z długości a grzywkę dała długą na bok.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
to chyba dobry pomysł
![]() nie wiem tylko czy taka grzywa nie będzie mnie drażnić, generalnie w domu to zakładam opaskę, żeby mi włosy nie przeszkadzały ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Anonimka ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- mam też problem z brwiami, są "ubogie" sama henna niewiele pomaga, ponadto płaskie i nie bardzo można je kształtować ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- w tą stronę iść?http://fryzury-galeria.net/Images/da...ryzurki-22.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Krótkie odrastające grzywki z reguły przeszkadzają a taka, docelowo dłuższa nie powinna. A skoro w domu nosisz opaskę to już zupełnie
![]() W rudym zdecydowanie młodziej i mi się w tym rudym bardzo podobasz ![]() Tak, wrzucona przez Ciebie fryzura też jest fajna. Tylko myślę że lepiej by było żeby były nieco krótsze z długości od tych co masz teraz, nabiorą lekkości. Tak mi się wydaje, choć może po prostu dlatego że jestem fanką krótkich fryzurek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
uwielbiam dlugie włosy, ale w moim wieku już tak nie rosną : (, muszę troszkę skrócić, bo są zniszczone, może coś fryzjer zaproponuje, choć im nie bardzo ufam
![]()
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
nie słyszałam o takiej odżywce do brwi : ), a kształt? da się je jakoś unieść do góry?
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://revitalash.com.pl/revitabrow-advanced/ Odżywek tego typu jest cała masa, musisz tylko poszukać jakichś opinii na ich temat. Co do zmiany kształtu nie mogę się wypowiedzieć, bo nie jestem specjalistką w tej dziedzinie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
W rudych jest Ci leiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Chyba wszyscy mi mówią, że lepiej mi w rudych, sama jeszcze nie jestem przekonana, ale to chyba tylko dlatego, że ciężko mi się przyzwyczaić do swojego nowego wizerunku ![]() Nie, nie żałuję, do czerni zawsze można wrócić, ale póki co zostanę w tym odcieniu. A jakie cienie pasują do rudości? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
mam kiepski aparat, to z awatara jedynie oddaje kolor
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
obecnie to wygląda jak na ostatnim zdjęciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Ładnie będzie Ci w grzywce, ale jeśli boisz się od razu dużej zmiany, spróbuj małymi kroczkami. Włoski ładnie by wyglądały gdyby były obcięte gdzieś tak za ramiona delikatnie i same końcówki wycieniowane, bo jak z tym przesadzisz to mogą się za bardzo puszyć. Grzywkę możesz na razie podciąć tak żebyś mogła założyć za ucho, tak będzie najbezpieczniej i zobaczysz jak się będziesz czula, jak będzie ok to możesz potem jeszcze troszkę skrócic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
może skuszę się na taką boczną grzywkę jak na propozycjach powyżej, w razie czego szybko ją zaczeszę do reszty włosów
![]() zwykłą grzywkę miałam jak byłam dzieckiem, ale teraz to mam za niskie czoło i wyglądałabym jak pyza w grzywce ![]() żałuję, że mam krótkie włosy, coś nie chcą rosnąć, no ale jak się nie ma co się lubi to ..... etc. ![]() z długości to tylko skrócę końcówki, jak pisałam wcześniej nie chce cieniować, bo są cienkie i potem takie strzępo-strąki wiszą, boki tylko jakoś wypazurkować chcę czekam właśnie na nową farbę, najpierw fryzjer czy koloryzacja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Ja poszłabym najpierw do fryzjera, a powiedz prostujesz włosy? pisałas ze masz niesforne na zdjeciu wyglądaja na proste wiec chyba prostownicy uzywasz? jesli tak to taki dłuższy bob fajnie by wygladal u Ciebie pare razy machniesz prostownica i pieknie ułożone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
niestety, bez prostownicy ani rusz
![]() pokażę fryzjerce parę fotek, zobaczymy, mam nadzieję, że nie sknoci nie jestem obyta z fryzjerami, ufałam tylko jednej znajomej, ale ta opcja już jest niemożliwa, od innych wychodziłam i w domu musiałam poprawiać, bo nie po mojemu było a jaki ten dłuższy bob?
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
dłuższy bob taki jak na zdjeciu cos w ten deseń szczerze bardzo mi sie podoba taka fryzurka ale podobnie jak Ty miałam jedna moja ulubiona fryzjerke ale niestety ona w Szkocji a ja w Niemczech i kazde wyjscie od fryzjera konczylo sie głową pod prysznicem i układanie po swojemu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]() zobaczymy, może nie będę żałować, komuś muszę zaufać a do tego jeszcze kosmetyczka, żeby jakoś uniosła te moje "prostackie" brwi
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
a takie coś?
tylko moje włosy nie są za gęste, no i nie wiem czy sobie poradzę z takim przeczesaniem ciężko mi znaleźć coś fajnego w internecie, więc nadal proszę o inspiracje ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
i szukam jeszcza fajnych kolczyków, raczej dłuższe, ale nie po kolana
![]() jakie byłyby ładne?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
i kolejny dylemat; doszły mi te farby 6.4 i 7.1 nie wiem czy je zmieszać czy dać samą jaśniejszą 7.1, obawiam się, że sama może wyjść na górze za jasna tzn marchewkowa, a mieszana nie da efektu jak u tej kobiety w załączniku i bądź tu mądra
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
znalazłam na jednym blogu, dziewczynie kolor 7.1 wyszedł fantastycznie, ale ona chyba nie miała rozjaśnianych
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Osobiście nie podoba mi się fryzura, którą wstawiłaś. Myślę, że nieco krótsza długość byłaby bardziej korzystna dla Ciebie. Jeśli chodzi o farbowanie - nie wiem za bardzo jakiego efektu możesz się spodziewać, ale raczej wiadomo, że w miejscu włosów rozjaśnianych kolor będzie bardziej intensywny. Zaś kolczyki najlepiej dobrać do kształtu twarzy - ja osobiście preferuję takie z drogocennych kruszców i kamyków, ale sama musisz dobrać odpowiednie i sprawdzić co Ci bardziej pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dalej jednak zostaje kwestia grzywki, no ale fryzjerka powinna coś wymyślić ![]() Chyba jednak wymieszam obie farby, inaczej się nie przekonam jak nie metodą prób i błędów.
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
no i tak jak się obawiałam po mieszance nie wyszło to, co chciałam, kolor ładny, ale nie o to mi chodziło, jest za ciemny
teraz z czasem sukcesywnie będę farbować już tylko rudym 7.1 no i fryzjer nadal czeka, jakoś nie mogę się "popchnąć" do niego, może w przyszłym tygodniu ![]()
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.