![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Styczeń Kosmetyki z górnej półki: MAC, Guerlain, Chanel, Dior...
Ja odpisuję u Ciebie a Ty u mnie. Jeśli odpiszesz u siebie to nie zdziw się jeśli ja się nie odezwę bo nie śledzę wszystkich wątków.
Regulamin:
Lista poszukiwanych: Kolorówka Armani Eye To Kill tusz Guerlain tusz Noir G MAC pomadki i cienie Essie lakiery czerwienie, róże Pielęgnacja Cetaphil emulsja myjąca Płatki kosmetyczne Szampony i odżywki do włosów rosyjskich marek Zapachy Armani Si V&R Flowerbomb, Bonbon Puste szklane atomizery 10ml tylko nowe Biżuteria Pandora koraliki bransoletki Do domu Pościel nowa 160x200 Prześcieradła frotte na gumce 180 Dekoracje do domu Świece zapachowe oraz zwykłe. Ciekawią mnie BBW. Ekspres do kawy na kapsłułki. Żelazko. Garnki i patelnie na indukcje. Tylko nowe. Inne Kawy rozpuszczalne Kosmetyki do pielęgnacji kotów. W szczególności pasta odtłuszczająca. Nie wszystko znajduje się na zdjęciach. Proszę czytać opisy. Zapraszam do wymiany
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2015-01-06 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń Kosmetyki z górnej półki: MAC, Guerlain, Chanel, Dior...
Nie wszystko znajduje się na zdjęciach. Proszę czytać opisy.
Kolorówka Oczy MAC Past Twilight fluidline MAC BlackTrack fluidline MAC wkład Brule zużycie 5% MAC paletka Cutie używana zużycie 20% Maybelline Lasting drama liner czarny żelowy użyty raz Lancome 10B ultra lavande ombre magnetique Guerlain D'Or paletka zużycie 10% Guerlain Les Bleus zużycie 10% Dior Rose Nude zużycie 10% Helena Rubinstein 05 caramel lavender zużycie 10% Lime Crime paletka klik D'Antoinette użyta kilka razy Lime Crime zdjęcia: Linery nowe wartość 15$/szt. 6element Guill Lazuli Orchidaceus Citreuse Inglot wkłady cieni zużycie różne klik Sleek Bad Girl zużycie 20% Korres: Cienie tylko wypróbowane foto Kredka minth 2 razy temperowana kredka fioletowa raz temperowana Korres tusz z z naturalnym wyciągiem proteinowym nowy MAC tusz literkowy nowy Lancome Doll Eyes kilka razy użyty Usta Pomadki Guerlain rouge g Berry B20 użyta kilka razy Guerlain testery pomadek ROuge G 61,62,63 kilka razy użyte Dior Addict 864 kilka razy malowana Dor 757 Iconic red nowa Dior Rose Junon zużycie 5% Bobbi Brown Soft Rose nowa Bobbi Brown Nude nowa CHanel tester 56 rouge allure 20%zużycie Chanel 82 paparazzi hydrabase kilka razy malowana Sleek Matte me Rioja red użyta kilka razy Pomadki Lime Crime kilka razy użyte Lime Crime Babette Lime Crime Cosmopop Lime Crime Geradium YSL Rouge Volupte 9 nowa Inglot kredka 28 wypróbowana Błyszczyki Bobbi Brown błyszczyk Angel Pink użyty kilka razy Smashbox błyszczyk Hype Smashboxbłyszczyk Pixel Twarz Guerlain meteoryty Pucci 1/3 Guerlain 04 Guerlain Butterfly 1/3 Guerlain rozświetlacz nowy Soraya Make up kryjący beż nowy Soraya Make up matujący beż nowy Smashbox Halo light rozwalone wieczko Smashbox Halo glow zużycie testowe Revlon Colorstay normal/dry 150 buff zużycie 10% Revlon colorstay normal/oli 180 sand beige pozostało 30% Dermacol caviar long stay 1 pale zużycie 20% korektor 50% Chanel róż Orchid Rose zużycie 10% Mizon BB ślimakowy zużycie 20% CCC Mizon MAC pp Skin base visage próbka 6ml nowa drBrandt bb cream 7,5g Bobbi Brown Long wear 2,5 zużycie 30% MAC accentuate pro sculpting cream nowy Givenchy Prisme Libre Fresh ROse zużycie 10-15% The Balm Down Boy róż nowy The Balm Mary Lou nowy Laura Mercier Winter bloom róż Misha Signature podkład 23 zużycie 20% Sephora mała paletka urodzinowa nowa
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2015-05-13 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Lakiery Zestaw mini OPI Euro Centrale lakiery tylko wypróbowane. OPI I eat mainely lobster OPI Thanks a Windmillion OPI Did you hear about van gogh? OPI Are we there Yet? ubytek 1 malowania OPI My adres is hollywood OPIPedal faster suzi! OPI Rising star ubytek 1 malowania OPI Guy meets gal veston Essie Lilacism ubytek 5 malowań Essie Smooth sailing testowany Essie Mezmerised testowany Essie Butler please Essie Orange it's obvious ubytek 3 malowań Essie The more the merrier 5ml Essie Naughty Nautical 5ml Avon ROmance ubytek 5% Avon Chery jubile ubytek 5% Avon Red wine ubytek 10% Avon Rose gold ubytek 5% Avon Coral reef ubytek 55% Sally Hansen Racey Rouge ubytek 30% Safari śliwka Vipera 819 neon ubytek 10% Etude House mleczny róż z brokatem 1 malowanie WIbo so matte zieleń matowa Wibo efekt krokodyla czarny China glaze Rain Storm ubytek 20% Bell 703 Essence topper opalizujący
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2015-05-13 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja Twarz tołpa zestaw próbek 35+ 5x2ml tołpa zestaw próbek rozszerzone naczynka 5x2ml Eveline BB anti age 9w1 Eveline kwas hialuronowy Eveline Hydra booster krem-żel na dzień i noc FlosLek Mineral therapy krem dermowypełniający na dzień Clarins zestaw Eclat du Jour żel 30ml, tonik30ml ,krem 15ml Decleor maseczka nawilżająca pollution 50ml odlewka Apis owoce goji krem 50ml Soraya Care Control krem redukujący blizny i zmiany potrądzikowe 50ml Soraaya Care COntrol żel z peelingiem do twarzy 180ml Ava serum z groszkiem i marchewką zużycie 30% Babuszka Agafia krem na dzień -35 nowy Bandi krem złuszczający Young zużycie 40% Bandi krem z kw pirogronowym, azelainowym i salicylowym zużycie 15% Bandi maseczka drożdżowa Young care zużycie 45% Mizon Snail Recovery Gel zożycie 50% Mizon krem ze ślimakiem zużycie 10% poj 75ml Mizon ampułka ze ślimakiem zużycie 5% Yes żel pod oczy z ogórkiem zużycie 15% Clinique anti blemish krem 30ml zużycie 50% Clinique zestaw 3 kroków typ 3 tonik 200ml krem żel 50ml nowy Biotherm tonik biosource 30ml zużycie 10% Maseczka truskawkowa 50ml nie pamiętam jakiej firmy nowa Nivea masełko do ust vanilia nowe Dermedic Hydrain Hialuro peeling enzymatyczny skóra sucha użyty 2 razy LRP Effaclar Duo zużycie znikome LRP Effaclar AI kilka razy użyty Anew krem do mycia twarzy reversalist użyty kilka razy Rexaline serum Hydra FOrce 30ml wypróbowane Włosy Babuszka agafia balsam na kwiatowym propolisie zużycie 20%
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2015-05-13 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja
Ciało Eveline suchy olejek arganowy 150ml United color of benetton balsam 200ml Joanna żel do golenia Joanna balsam po depilacji Joana krem do depilacji nóg
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2015-01-06 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zapachy
Echo tyle ile na zdjęciu flaszka 100ml Chloe edp 25ml we flakonie 100ml CK Obsession sheer 10ml Guerlain Lilia bella 8ml Lancome Tresor Midnight Rose 10ml? Vera Vang Preppy Princess 60/100ml Próbki nowe Burberry Body edt Salvatore Ferragamo Signiorina Masaki Fluo 1ml Marc Jacob Daisy 1,2ml Jimmy CHoo Flash 2ml Baldessarini Private Affairs 2ml Dior Addict eau fraiche 1ml Mex Pure 1,2ml DKNY be delicious skin 4ml Salvadore Dali ITISDREAM 1.6ml David Beckham The Essence 1,2ml Belanciaga 10 Avenue George 1,2ml Marc Jacobs Eau So Fresh 1,2ml Calvin Klein Euphoria Endless 1,2ml Chloe L'Eau 1,2ml Laura Biagotti Venezia 2ml Emanuel ungaro apparition 1,6ml Custo Barcelona Pure 1,6ml Ermenegildo Zegna ZZegna1,5ml Guerlain Shalimar Parfum Initial 1ml Guerlain Idylle edp 1m;l Baldessarini Ambre 2ml Cavalli Acqua 1,2ml Dior Jadore edp 1ml
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2015-05-13 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pędzle
Marionnaud duży puchacz do pudru używany Real Techniques kabuki tylko wyjęty z opakowania do zdjęcia. MAC dwustronny do linera i cienia 239 z zestawu świątecznego Ecotools do pudru użyty wyprany. Świetny do meteorytów Hakuro H52 używany wyprany idealny stan Maestro 150 roz 22 używany
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2015-05-13 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Różne
MAC kosmetyczka nowa MAC kosmetyczka nowa Clinique kosmetyczka nowa Turban nowy Batycki torebka skóra lakierowana nowa Erotyczna gra dla Par Gra Wstępna dostałam na panieńskim ale nie używana Karma sucha dla świnki morskiej Versele Laga. Mam ok 3kg. Odstąpie z opakowania zbiorczego. Klatka 60cm zielona używana świetna dla świnki morskiej Klatka 120cm granatowa używana dla świnki morskiej lub królika. Suknia ślubna Emmi Mariage Nerina rozmiar 38. Wyczyszczona stan idealny. Melissa od lewego górnego rządu peep toe 40 nowe kulki 40 nowe Incense Bow 30 nowe Nude kokardy 39 nowe Pom pOm 35 nowe Serca dove pink 40 raz użyte
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2015-05-13 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria
Yes charmsy i baza
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2015-01-06 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zapas
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
Clarins zestaw Eclat du Jour żel 30ml, tonik30ml ,krem 15ml Clinique zestaw 3 kroków typ 3 żel 200ml tonik 200ml krem żel 50ml nowy MAC accentuate pro sculpting cream nowy The Balm Mary Lou nowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wieczne Kutango
|
Hej niestety nic nie znalazłam.
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Torba Batycki,ach..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za maty lou ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hey podoba mi się żel do mycia i tonik z clinique.
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ja standardowo zapytam o paletę Lime Crime
![]() Wątek tu: Wymienię Poświąteczna wymiana. Glam Glow, MAC, sporo kolorówki. Poza wątkiem mam: świece BBW oraz - z dekoracji - świeczniki, też BBW. Świeczki (duża - 3 knoty, średnia - 1 knot): Fresh balsam duża, Twisted peppermint średnia, Blackberry bramble tea duża (raz zapalona na chwilę, ubytek żaden), Caribbean Escape duża, Midnight pomegranate średnia, Winter fig średnia Świeczniki: http://1.bp.blogspot.com/-aIiz1GKr5D...cinderella.png http://bbw.imageg.net/graphics/produ...476893v600.jpg
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Cześć, znajdziesz cos u mnie za Shimmer Bricka?
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Hej! Z poszukiwanych przez Ciebie rzeczy mam np koraliki Pandory. Ja jestem zainetersowana paletką Dior rosy nude.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się rozświetlacz Guerlain Parure De Nuit. ten jest nowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Niestety rozpakowałam ją do zdjęcia, bo jakis czas temu ją z kimś negocjowalam
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- No nie wiem, to zalezy od Ciebie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Interesują mnie meteoryty - za MAC Russian Red
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795991 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Oj, tyle świeczek za paletę mi się nie opłaca, moja droga, za to proponuję dużą świecę i pomadkę MAC - chyba GAT ode mnie chciałaś w starym wątku?
Wymienię Poświąteczna wymiana. Glam Glow, MAC, sporo kolorówki.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj, czy możesz podać mi kod tego rozświetlacza?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nie oddam miss dior cherie za mydlo i tonik, musiałabyś coś jeszcze dorzucić z mojej ścisłej wish.
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
hej! A czego szukasz? Mam dwie pandory, ale nie mam w ogóle złota, jedynie srebro (naście korali) i 4 korale murano.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Ostatnio zrezygnowałaś z wymiany, a długo trzymałam dla Ciebie szminkę, czekając na ostateczną odpowiedź. Także prosiłabym o informację trochę wcześniej.
Podoba mi się: Mizon krem ze ślimakiem zużycie 10% poj 75ml - kiedy był otwarty? MAC fluidline Past Twilight i Blacktrack - jakie kody?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.