|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Lorinka nie wie, co z nimi zrobić :)
Dokładnie jak w tytule...
![]() Już raz się Was poradziłam w sprawie fryzurki i byłam zadowolona, więc postanowiłam poprosić ponownie. Chodzi o to, że nie wiem już, co zrobić z moimi włosami... Są cienkie, mają wypłowiały jasnobrązowy kolor, myję je codziennie (a rano są albo przylizane albo wręcz przeciwnie - sianowate, nie dają się ułożyć). Od dawna codziennie je lekko karbuję, żeby trochę "odbić" je od skóry głowy, ale to już nic nie daje... Nie wiem, co z nimi zrobić. W dodatku mają zniszczone końcówki, a przecież 2 miesiące temu je podcinałam ![]() ![]() ![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lorinka nie wie, co z nimi zrobić :)
hm... jeszcze dodam, że mam włosy do ramion, lekko pocieniowane, jeśli to ważne
![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
szkoda, że nie chcecie mi poradzić
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja bym przede wszystkim zmianila kosmetyki do wloskow
![]() Nie wiem jakie kosmetyki bede najlepsze do cieniutkich wloskow, ale mozesz sprobowac nivea ( wszystkie naprawde bardzo dobrze regeneruja) a co przylizanych wloskow - moja propozyjca- mocne cieniowanie, leciutko zelem badz mocna pianka gloski przy glowie (nie polecam pianek i zelow na zniszone koncowki bo moim zdaniem tylko uwidaczniaja zniszenia) i suszysz wloski z glowka w dol ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() a i jeszcze jedno,najlepiej wlosy myc w bardzo letniej wodzie a na koncu splukac zimna woda i tak myc kilka razy nawet dluzej zeby wlosy sie przyzwyczaily i dobrac dobry szampon wtedy nie powinny sie przetluszczac,i myc co trzy dni,na drugi dzien i trzeci zeby nie widac bylo ze sa tluste to mozesz sobie pokrecic na papiloty i upiac i tak samo na trzeci dzien lub w kitke ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.