![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
168 cm i 48 kg :/
Tyle mam wzrostu i tyle ważę :/. Już mam dosyć wyglądania jak dzieciak, ale możecie mi wierzyć, że czasem wcale nie wydaje mi się, że jestem za chuda, a wręcz przeciwnie - rodzice ciągle mówią, że przytyłam i jestem gruba
![]() A swoją drogą, przeważnie wydaje mi się że jestem raczej za chuda, bo nie mogę nawet znaleźć na siebie dobrych ciuchów, mam cienkie włosy i słabe paznokcie, i bladą cerę.. a jem ile chcę. zawsze tak miaałam.
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 168 cm i 48 kg :/
Lorinka,
bez obrazy ale jesli przy wzroscie 168 wazysz 48 i rodzice mowia Ci,ze jestes za gruba to raczej Oni maja problem bo na moje oko to Ty masz raczej niedowage. Poza tym slabe paznokcie, blada cera... sama wyciagnij wnioski. A ogladajac Fashion TV nawet wieszak wpadlby w kompleksy. pozdrawiam
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
jejku jak Twoi rodzice mogli Ci takie cos powiedziec...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Po pierwsze... źle ci się wydaje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja mam 10 cm mniej i tyle samo wagi... i noszę 34... a czasem i to jest dla mnie za duże... więc teraz jestem w szoku!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie powinnas przytyc, a nie schudnac! Rodzice niech patrza na siebie, a nie mowi Ci ze jestes za gruba. Chyba ze chca miec wychudzona corke.
Nie przejmuj sie nimi i nie chudnij ![]()
Życie to ciągłe ryzyko. Edytowane przez Nati02 Czas edycji: 2013-06-03 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dokłą
dnie lorinko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hmm jestem jakies 6cm wyzsza i waze.... hmm nazwijmy to wiecej:P
ale nie ma co sie sugrowac waga bo np gdybym wam napisala ile waze to powiedzialbyscie ze slonica jestem a nosze bluzki 34-36 dol 38 wiec chyba nie jest zle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
dzięki
![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja mam 167 i 52kg i uwazam ze jestem chuda, juz i tak sporo przytylam, chce dobic do 55kg i bede zadowolona
![]() Na prawde nie rozumiem Twoich rodzicow....... Przeciez Ty masz niedowage jakies 5kg wedlug wskaznika BMI...... Jak juz powinnas przytyc a nie schudnac, ale jesli dobrze Ci z ta waga to nic nie zmieniaj, dla mnie bardzo przeszkadzala moja chudosc dlatego postanowilam ze zaczne cos w koncu z tym robic POZDRO ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Hehe a ja jak narazie jestem zadowolona ze swojej wagi (54 kg przy wzroście 169)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Wlasnie przez takie gadanie dorobilam sie ED. Teraz waze tyle co Ty, ale przy wzroscie 174 cm. Wczesniej 55 bylo.
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja waze 49 przy wzroscie 164 i wierz mi,ze juz mi wszyscy mowia,ze powinnam przytyc i ze jestem za chuda.tak wiec Ty tym bardziej.
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy chcę przytyć... rodzice wpędzili mnie już w takie kompleksy, że... szkoda gadać. ale chude dziewczyny nie podobają się chłopakom z tego co zauważyłam... ehh
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Lorinko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
heh chlopacy mobilizacja do wszystkiego :P POdobnie u mnie ale ja w druga strone
![]() A ty się nikim nie przejmuj widze ze sama wiesz ze jestes za chuda to przytyj, a jesli nie chcesz sie rozflaczyc ( ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Tak jak wszystkie dziewczyny przede mną - ważysz za mało..
Mojej przyjaciółce - szczupłej i idealnych wymiarów - mama bez przerwy docina i nie mówi tego w żartach.. Ona sama na obsesję na punkie fitnesu ciągle na nią krzyczy 'wciągaj brzuch!' 'nie jedz tyle!' 'bo bedziesz gruba' i wiesz co ona sobie z tego robi? Kompletnie nic bo wie swoje i sama widzi, że figurę ma w porządku. Proszę, nie mysli o odchudzaniu i nie porównuj się do innych. Też oglądam Fashion TV ale bardziej interesują mnie ciuchy. Spróbuj się na nich skupić ![]() Pozdrawiam! Ps. Cienkie włosy, łamliwe paznokcie - może masz anemię? Skoro jesz tyle ile chcesz to raczej nie z powodu niedojadania masz te problemy.. Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
łojojoj twoi rodzice to chyba maja jakies zaburzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ja tez mam 1,68 ale waże 52kg i jestem w miare szczupła więc wg mnie ty masz niedowagę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Wiesz powiem ci,że też mam takie coś ze porównuję i zaraz mam kompleksy,chociaż wiele osób uważa że nie powinnam,Wydaje mi się że mam gdzieś za dużo,że powinnam schudnąć...mimo że waże 43 kg i mam 160 wzrostu.Nawet miałam okres że byłam na diecie o wodzie i styropianie(czyli Waza) i w ciągu tygodnia z pasa 2 cm zrzuciłam,Teraz troche mi przeszło,ale pewnie znowu zaczne treningi bo lato zbliża się wielkimi krokami...
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
lorinko ja mam 168cm. i waze 49 lub 50kg. (zalezy jaki dzien). Tylko ze ja nie jestesm szczuplutka. Wlasnie nie wiem jak to jest. Mam grube troche uda i szersze biodra.Odchudzam sie.Bo naprawde śmiesznie wygladam. Mam dosc duzy biust
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Wow, jak ty masz 168 cm i 48kg to owszem jesteś szczuplutka, ale ja nierozumiem jak twoi rodzice moga mówic ze jestes gruba, ja tesz mam 168cm wzrostu i waże jakies 53kg, a rodzice mi non stop mówią, ze ja chuda strasznie jestem (co nie jest prawdą bo mam tłuszczyk na "boczkach" i na brzuchu, raczej grube łydki) to ja tego nie rozumiem, bo między nami jest róznica raptem 5 kg. O co to chodzi, ogólną budowę ciała czy jak??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Judytko, wklejam fotki z wakacji. Teraz mam 168 cm i 49 kg... Ehh sukces, przez rok przytyłam kilogram :/
Te fotki przewijały się już wcześniej przez forum... Teraz wyglądam jak na fotce w dżinsowej kurtce, bo ta fotka wczoraj była robiona.
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() Edytowane przez lorinka Czas edycji: 2006-06-01 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
lorinko nie wiem czemu rodzice ci tak mówia skoro naprawde wygladasz świetnie. Nie masz sie czym przejmowac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
kurcze z tą wagą to aj tego nie łapie :| ja mam 166 i waże 56 kg a jakaś dużo grubsza wcale nie jestem (;
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
lorinko teraz jak wkleiłaś fotki, to serio mogę ci powiedzieć że wyglądasz super, ja nic bym z wagą nie robiła
![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() Chociaż teraz przed wakacjami znowu zaczynam się zastanawiać, czy aby coś nie jest z moją wagą nie tak, ale skoro jedni twierdzą, że jest za duża, a inni, że za mała, to wychodzi na to, że jest w porządku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
ja mam 168cm i waze 46kg;/ to skutek moje odchudzania-schudłam z 65 do 46 kg przez ok rok czasu,nie była to zadna głodówa tylko zreo słodyczy i fast foodów ktorych nie jem do dzis zdrowe jedzenie i sport sport sport w szczegolnosci codziennie bieganie po ok 60min-tak bylo przez 4 miesiace,
Teraz wszyscy mówia mi ze woleli mnie jak wazyłam 53kg(to pod koniec sierpnia) wtedy tez najlepiej sie czułam fizycznie i psychicznie. a nawet teraz mówia mi ze woleli mnie z tymi 65kg niz jak waze 46 ![]() osttnio zapoznawałam sie z taka dziewczyna i pyta sie mnie do ktorej klasy chodze a ja ze do 2, a ona gimnazjum? a ja nie liceum a ona w takim szoku tak sie na mnie spojrzała ze zdzwinieniem heh. chciałabym miec pełniejszy tyłeczek i wieksze piersi bo teraz to wygladam jak mała dziewczyna. tylko ze przez to odchudzanie nabawiłam sie ED i psycha moja swiruje, psychika jak i organizm bo skutki uboczne sa okropne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
No i przytyłam...
Teraz jest 52 kg przy 168 cm wzrostu. Z jednej strony się cieszę, bo ubrania na mnie lepiej leżą (nawet kolega zauważył, że "wreszcie mam jakieś kształty, bo wcześniej to taka chuda szkapa byłam"), a z drugiej strony boję się, że nadal będę tyć, a już nie chcę. No i pojawiło mi się kilka małych rozstępów na kolanach, ale dam sobie z nimi radę... zresztą widać je tylko wtedy, gdy mam zgięte nogi ![]() A ciocia której nie widziałam z półtora roku powiedziała, że nie wiedziała, że się tak zaokrągliłam :/ Heh. Nie lubię słów "zaokrągliłaś się" chyba... ![]() Narazie wyglądam tak jak na fotce. Wiem, że sztywno wyszłam ![]() Pozdrowienia i dzięki Wam za te wszystkie miłe słowa wyżej ![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() Edytowane przez lorinka Czas edycji: 2006-07-24 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.