|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jak usunąć złośliwą wtyczkę SourceApp ?
Parę dni temu mój Windows 8 wbrew mojej woli zaktualizował się do Windowsa 8.1. Nie dość, że poinstalowało mi się kilka głupich, windowsowych aplikacji typu " dieta i fitness" , to w mojej przeglądarce Chrome pojawiły się strasznie irytujące, wyskakujące wszędzie reklamy Source App
![]() ![]() Usunęłam już program przez panel sterowania, usunęłam wtyczkę przez ustawienia Chrome oraz użyłam Avasta do usunięcia oprogramowania z Chroma. Niestety bezskutecznie... Wyszukiwanie w komputerze plików o takiej nazwie nie przynosi skutków. Czy ktoś miał z tym do czynienia ? Co zrobić z tym g... ? Jest to bardzo irytujące i wręcz uniemożliwia sprawne poruszanie się w internecie.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak usunąć złośliwą wtyczkę SourceApp ?
Mam windows 7 i też swojego czasu miałam takich "nieprooszonych gości" w postaci programów tego typu. Usunęłam ich za pomocą "dodaj usuń programy" i zniknęły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
u mnie niestety to nie poskutkowało.. teraz nawet ten program nie widnieje w spisie programów w panelu sterowania...
![]() |
#4 |
BAN stały
|
U mnie na kompie zainstalowało się gowno o nazwie cinema coś tam. Z tego powodu na calym ekranie pojawiają sie okna z reklamami i całe strony z reklamami. Nie da się tego odinstalować. Czy ktoś miał podobny problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dla potomnych dziewczyn super prosta porada na temat usuwania tego typu złośliwych virusków przeglądarkowych:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.