![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 83% pozyt.
|
Styczeń
Wymienię
![]() - D&G luminous foundation w odcieniu 60 bardzo jasny piękny neutralny beż jeden z ładniejszych dostępnych kolorów jakie znam. Piękny alabastrowy ale nie różowy / raczej beż z żółtym podtonem kolor. 5 aplikacji. Z kartonikiem.Zarezerwowany -Shiseido Sun protection w odcieniu 30 , dość jasny, wyraźnie żółty. W zasadzie nowy ale był otwierany. - DW odcienie sand i ecru. Oba po pół butelki i otwarte około 8-9 mieś. Posiadają kartoniki.
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2015-01-29 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń
coś za któryś
- D&G luminous foundation w odcieniu 60 bardzo jasny piękny neutralny beż jeden z ładniejszych dostępnych kolorów jakie znam. Piękny alabastrowy ale nie różowy / raczej beż z żółtym podtonem kolor. 5 aplikacji. Z kartonikiem. -Shiseido Sun protection w odcieniu 30 , dość jasny, wyraźnie żółty. W zasadzie nowy ale był otwierany. - DW odcienie sand i ecru. Oba po pół butelki i otwarte około 8-9 mieś. Posiadają kartoniki.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
-Shiseido Sun protection w odcieniu 30 , dość jasny, wyraźnie żółty. W zasadzie nowy ale był otwierany.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Zainteresował mnie ten podkład: D&G luminous foundation. Jaka jest pełna nazwa fluidu? Czy masz fotkę? Czy znajdziesz coś w moim wątku?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hm,
A masz moze poza watkiem cos z mojej wish? P.s znasz moze odcienie Armani? Tzn czy moglabys porwnac ten DG 60 do 02 z GA? ![]() Moim nr 1 jest lasting silk od Armaniego,ale kurcze,kiedys chciapam wyprobowac ten podklad ktorym tu kusisz... ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Dzieki za odpowiedz ![]() Kurcze, chetnie bym zgarnela maske kerastase.. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- i o ktorej konkretnie masce mowimy? I jaka pojemnosc? ![]() Co do 105 z Clarinsa - dla mnie nawet 103 jest za coemny ![]() Moze masz jeszcze cos z pielegnacji? Jakiz zel pod prysznic,szampon,? ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Hej, Dzieki za swatch ![]() Rzeczywiacie wydaje sie kuszaco jasniutki. Jedyne co mnie martwi to ze jednak jest rozswietlajacy i boje sie ze bede sie swiecic. A powiedz mi jeszcze - czy on jest dostepny stacjonarnie w pl lub w uk? Maske napewno wezme ![]() Nie fatyguj sie po kupowanie ![]() Zel bym wziela bardzo chetnie, jakis wiekszy np 400ml, zapach dowolny byle nie wanilia, kokos i inne slodkie. TBSmnie raczej nie uczula,wiec tyle dobrego ![]() No tylko wtedy nie za malo by bylo ode mnie? GA to ok 250zl. Co do Twojego pytania - nie,on jest rozswietlaajcy sle bez widocznych drobinek. Takie zdrowe rozswietlenie, nie tandetny brokat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
- D&G luminous foundation w odcieniu 60 bardzo jasny piękny neutralny beż jeden z ładniejszych dostępnych kolorów jakie znam. Piękny alabastrowy ale nie różowy / raczej beż z żółtym podtonem kolor. 5 aplikacji. Z kartonikiem. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Odpowiedziane
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Shisheido Sun? To jest ten plynny?
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Odcienie są jasne, z beżowo-żółtawym podtonem, tak to jestem w stanie określić
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- A chętnie oddam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Kurcze, no cos Ty? Niezle, u mnie,on sie raczej swiecil, na pewno nie bylo uczucia sciagniecia czy suchosci. Hm. Teint Miracle byl w negocjacjach ale,wizazanka sie nie odzywa wiec jest wolny. Tak sobie mysle czy u mnie warto ryzykowac z D&G..szczegolnie,ze mam mieszana cere (okresowa sucha) a sama wspomnialas,ze roznie moze byc. Z drugiej strony - jak same widzimy,kazda cera jest inna ![]() Jednak najbardziej mi zalezy na masce Kerastase i jakims zelu TBC 400ml ![]() Myslisz,ze da rade cos "ugadac"? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Odpisane , dopisane
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Hm, kusisz. Moze rzeczywiscie przejrze filmiki i jakby co zaryzykuje. Wtedy bysmy sie wymienialy DG za Lancome? A powiedz kochana, jesli nie zaryzykuje z DG to co bym mogla od Ciebie przyjac za Miracle? ![]() Co do maski - Kerastase to sentyment,ale ogolnie to zalezy mi na skladach. Z rosyjskich najbardziej lubie balsamy Agafii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Odpisane;
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Nie ukrywam, ze nie mialam czasu na przegladanie - od tamtego czasu nawet nie usiadlam do kompa prywatnie ![]() Takze mozemy sie wymienic ale juz nie bede Cie wstrzymywac z podkladem - chcialabym maske i zel ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- tzn ja podklad wymienie,ale myslalam,ze zgodzisz sie za maske i zel. No bo nawet jakbys mnie skusila ( ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Nie, dla mnie to był chyba najlepszy BB jaki używałam, a miałam ich dość sporo, ale po prostu podkład Lancome, który mam wygrywa ze wszystkim, czego używałam do tej pory więc zdecydowałam się wymienić Holikę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem wymiana maska + zel 400ml za podklad jest ok. On byl otwarty juz spory czas temu,wiec mysle ze to uczciwe. Jesli Ci to pasuje to cho na PW, moze mi sie nawet jutro uda go wyslac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Czesc, wybacz ze dopiero odpisuje ale leze chora
![]() ide masz tego DG?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
myślę, że dw będą za ciemne dla mnie
![]() a clarins jaki ma stopień jasności? ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- dziękuję, a jak ma się odcien clarinsa do dw (ciemniejszy czy jasniejszy od sand i ecru)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ale nie mogę odkopać Twojego wątku . Zaczęłam już negocjować ten podkłd wz z czym narazie jest zarezerwowany
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;49984025]Nie, dla mnie to był chyba najlepszy BB jaki używałam, a miałam ich dość sporo, ale po prostu podkład Lancome, który mam wygrywa ze wszystkim, czego używałam do tej pory więc zdecydowałam się wymienić Holikę
![]() Przypominam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej
cos u mnie za oba EL i Shiseido? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
mam taki
Dr Irena Eris, Telomeric 60+, skoncentrowany krem napinający pod oczy SPF 20, 15ml, nowy, zafoliowany, może by na prezent, taki: http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...-oczy/P1544069 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Jesli chodzi o BB to jestem zainteresowana wymiana.
Czytalam o DG i patrzylam na kolory.Gdzies u Ciebie doczytalam ze masz nr 60? Chcialabym skorzystac jeszcze z Twojej oferty everlastinga bo nigdy takiego nie stosowalam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.