|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Iberystyka UG
Hej
![]() Jestem w klasie maturalnej i zastanawiam się nad studiowaniem iberystyki na UG. Hiszpańskiego uczę się dość intensywnie już od trzech lat (jestem na poziomie B2/C1). Czy nauka na tym kierunku prowadzona jest wyłącznie od podstaw, czy w podziale na grupy wg poziomu zaawansowania? Jak wygląda nauka portugalskiego? Czy prowadzone są praktyki/ zajęcia z tłumaczeń ustnych/ pisemnych w ramach specjalizacji translatorycznej? Czytałam na ten temat na stronie UG, ale jestem ciekawa jak to wygląda od praktycznej strony... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czukczyna Czas edycji: 2015-01-25 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Iberystyka UG
Nie jestem na iberystyce, ale na tym samym wydziale UG. Jeśli chodzi o Erasmusa - jest naprawdę spory wybór krajów i uczelni. Skoro UG prowadzi iberystykę, to pewnie też ma umowę/albo planuje mieć z jakąś hiszpańską/portugalską uczelnią. Lepiej poszukaj info na stronie albo skontaktuj z koordynatorem, bo co roku zmieniają się miejsca wyjazdu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
jeśli chodzi o Erasmusa to na iberystyce są po dwa miejsca do Leon i La Coruna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki za informację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.