![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Luty - Dolce & Gabbana, Narciso Rodriguez, Vichy, Sephora, Collistar
WĄTEK NIEAKTUALNY!
Witam w moim nowym wymiankowym wątku ![]() Mini regulamin: Proszę odpisuj u mnie! Nie śledzę i nie subskrybuję wątków. Mam dość przypominania się! Jak będziesz mnie ignorować, następnym razem ja zignoruję Ciebie. Proszę o uczciwość. Nie odmieniam się. Jeśli masz mniej przekupek, wysyłasz pierwsza. NIE WYMIENIAM KOSMETYKÓW NA UBRANIA WISH: - elancyl na cellulit - St Tropez preparaty do opalania - pomadka w odcieniu fuksjowo-fioletowym - podkłady mineralne głównie Lucy i Lumiere - kosmetyki L'Occitane i The Body Shop - olejek Nuxe z drobinkami Wymienię: Zapachy 1. Mel Merio Attractive Girl edp perfumetka, niewielkie zużycie Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2015-05-07 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty - Dolce & Gabbana, Narciso Rodriguez, Vichy, Sephora, Collistar
Pielęgnacja
1. Krem Vichy nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry - miniatura 5 ml 2. Dermedic, Angio Therapy Cold, Krem intensywnie łagodzący do cery naczynkowej, nowy nieotwierany, jest kartonik 3. Yves Rocher, spray podkreślający loki z wyciągiem z Baobabu - zużycie do napisu "spray" 4. Bielenda, Żel do włosów, mocny, zużyte tyle co nic, fajny dla kręconych włosów 5. Bioderma Sebium, korektor i podkład w jednym, jest kartonik, to mój zapas, nie muszę oddawać 6. Dove, Oxygen & Moisture, szampon nawilżający do włosów cienkich i bez objętości, została ponad połowa Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2015-04-06 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka
1. Annabelle Minerals, korektor do twarzy, pełnowymiarowy, odcień Light - jedynie testowany - za inny pełnowymiarowy kosmetyk mineralny najchętniej 2. Cienie Wibo z jedwabiem i witaminą , jak nowe 3. Bell, krem CC do twarzy, tylko testowany, odcień Nude 4. My Secret, tusz do rzęs, praktycznie nieużywany 5. Collistar, błyszczyk powiększający do ust, odcień 6 Mou Pastello, zużycie do literki "L", oddam za coś fajnego i w podobnej cenie 6. Oriflame, Oasis Kajal, super odcień, mój ma leciutko ścięty czubek, użyty dwa razy Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2015-04-19 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Lakiery
DOKŁADKA! Oczy 1. Avon, Jilian Dempsey Professional Kohl Eyeliner, Precyzyjny ołówek do kresek, trochę przytemperowana, odcień Plum 2. Essence, poczwórne cienie do powiek 05 aqua flash, praktycznie żaden ubytek 3. Oriflame Beauty, Mousse Delight, Mus do powiek, super opinie na KWC! odcień cashmere pink, zużyta może 1/4 4. Cienie do powiek - Lovely ze stymulatorem kolagenu, Inglot i Wibo, mogę oddać hurtem Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2015-05-06 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Cos za dolce the one desire? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Dolce & Gabbane The One Desire, tester 75 ml edp, niewielkie zużycie, może w pół cm, flakonik troszkę porysowany, proszę o rozsądne propozycje wymiany?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tylko D&G
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej podoba mi się 2. Dolce & Gabbane The One Desire, tester 75 ml edp, niewielkie zużycie, może w pół cm, flakonik troszkę porysowany, proszę o rozsądne propozycje wymiany
z zapachów mam: -ok 90-95ml amor amor tentation -ok 28ml armani aqua di gioia essenza -ok 27ml ysl parisienne -ok 49ml baby doll ysl -ok 40ml chloe eau de fleurs -ok 86ml kenzo leau par kenzo -50ml nowe beyonce rise nowe -nowe 30ml britney midnight fantasy -nowe yves rocher: *so elixir edp 50ml *quelques note amour-czy jakoś tak:P nowa 50tka *nowe 50ml mdb leau właśnie robię nowy wątek,więc zapraszam ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-02-02 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś za:
1. Annabelle Minerals, korektor do twarzy, pełnowymiarowy, odcień Light - jedynie testowany - za inny pełnowymiarowy kosmetyk mineralny najchętniej 1. Bielenda Matujący krem nawilżający 4 D, nowy, zafoliowany ![]() ![]() ![]() 3. Dermedic, Angio Therapy Cold (Krem intensywnie łagodzący do cery naczynkowej
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
7. Collistar, błyszczyk powiększający do ust, odcień 6 Mou Pastello, zużycie do literki "L", oddam za coś fajnego i w podobnej cenie
8. Oriflame, Oasis Kajal, super odcień, mój ma leciutko ścięty czubek, użyty dwa razy COS U MNIE ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
:)
|
Dolce & Gabbane The One Desire
Cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za D&G?
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
fakt trochę mało
poza wątkiem mam jeszcze Amor Amor Forbidden Kiss ok 50/100ml
![]() |
#18 |
:)
|
Tak gagi malo jest ale moze bys cos jeszcze dobrala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Znalazłam brązer sephora sun disc ale nie wiem jeszcze jak będzie z żelem pod prysznic u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
taka wymiana byłaby dla mnie kompletnie nieopłacalna, także dziękuję
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie D&G i NR
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Nic nie znalalam, chetnie zamienie na inny zapach avonu/oriflame/yves rocher, te perfumy co masz mi nie odpowiadaja
![]() ------ kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796685 ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=792012 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się Annabelle Minerals, korektor do twarzy, pełnowymiarowy, odcień Light
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- no właśnie trochę kiepsko bo podoba mi się tylko korektor.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam znów do siebie po dokladka
Mam.jeden zapach Rihanny i podkład.revlon do.tłustej ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Okej jakbym miała coś czego szukasz.dam znać. Jednak nie napisalam ze chce oddać tylko Rihanne tylko napisałam ze mam ja a.ona jest na twojej wish.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hmm no dobrze to mi pasuje.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem,szkoda ze nie widzisz nic więcej poza armani aqua.pozdrawiam
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
pytałaś o yankee i kringe, niestety nie znalazłam nic dla siebie. pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.