|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
kosmetyki z Niemiec !! DM !! + wysoka i średnia półka kolorówki :D ZAPRASZAM
PRZEPRASZAM ZA GAPIOSTWO I PROSZĘ GRZECZNIE MODERATORA O WSTAWIENIE W TYTULE NAZWY MIESIĄCA, KAJAM SIĘ.
Witam serdecznie na mojej zimowej wymianie. Jak zwykle proszę tylko o wyrozumiałość i wzajemny szacunek A tak to targujmy się jak szalone !! ![]() PONIEWAŻ MIESZKAM ZA GRANICĄ, PROSZĘ O WYSYŁKĘ DO NIEMIEC. ALE!!! Różnicę w cenie wysyłki wyrównuję wartością kosmetyków z mojej strony,czyli daję więcej! ![]() Część rzeczy wymienię chętnie na drobiazgi typu płatki kosmetyczne,maszynki do golenia, itp. ALE, mam moją listę WISH, za którą oddaję Hojnie & Wiele: *PRODUKTY NA ROZSTĘPY *Catrice szminka "coś FOX", numer chyba 220, albo 022..? *Essence - kredka do oczy "All i want" *!!! D&G Light Blue wszelkie ilości !!!!! oprócz tego przygarnę: produkty BingoSpa/Sylveco/rosyjska pielęgnacja za serię brzoskwiniową TBS oddam pół wątku jaśniutkie pudry do twarzy puste, DUŻE palety magnetyczne na cienie ( wielkościowo na co najmniej 20-30 cieni wielkości Inglota/MACa) produkty złuszczające do stóp pielęgnacja skóry naczynkowej z tradzikiem różowatym pielęgnacja włosów sianowatych blond Woski/świeczki Yankee Candle Czarne rajstopy gładkie jakiekolwiek grubości rozmiar 38-40 !ZAPRASZAM!
Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2015-02-05 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki z Niemiec !! DM !! + wysoka i średnia półka kolorówki :D ZAPRASZAM
PIELĘGNACJA BALEA TREND IT UP pianka do loków z edycji limitowanej o zapachu truskawek. Zużycie ciężko określić (duża butla 250ml, użyłam ok 7-8 razy),uważam że zostało ok. 200-170ml. BALEAtonik bezalkoholowy do cery wrażliwej i suchej z ekstraktem z kwiatu migdała; ok. połowa produktu. ALVERDE peeling-maska oczyszczająca dla cery zanieczyszczonej i trądzikowej; użyta 2 razy, zużycie znikome, mooooże te 30% gratis. SUN OZON mleczko samoopalające skóra jasna; użyte 2 razy. KOLORÓWKA ESTEE LAUDER matowy cień pojedyńczy nr 26 „Raisin”, kod EA4 1J; brudno-przetarty fioletowo-czerwonawy burgund, bardzo szlachetny odcień. Świetna pigmentacja. Bardzo ładnie się prezentuje roztarty w załamaniu przy odważniejszych makijażach. CLARINS cień do powiek reflet forest nr 12 (piękna zgniło-oliwkowa zieleń) kod 908713 TONY MOLY cień o numerze 303, na tylnej części nadruk (nie wiem czy to kod) HJC004 07.11.01; zafoliowany i nigdy nie używany, zakupiony w zeszłym roku osobiście przeze mnie w Deagu (Korea) śliczny kolorek - rdzawy brąz ze złotymi drobinami, bardzo świetlisty KIKO colour shock long lasting eyeshadow odcień 05 fierce violet; świeży i mokry; użyty ok. 5-6razy, nabierany pędzelkiem. KIKO colour shock long lasting eyeshadow odcień 02 Sunset coral (tak naprawdę jest to piękny rose gold w czystej postaci), świeży i mokry, użyty ok 5-6razy, nabierany pędzelkiem. P2 cień w kremie 24h perfect odcień 050 happy me; świeżutki i nieotwierany. GUERLAIN kredka do oczu Divinora no.3 brun; zużycie jak na zdjęciu, jak i niestety estetyczny wygląd, o którym radośnie nie zostałam poinformowana przez wizażankę, od której ową kredkę dostałam. Zatyczka zastępcza, oryginalnej tez nie dostałam. Ale sam produkt - klasa INGLOT kredka do oczu seria AMC Eye Liner nr 104 zużycie 10-15% chłodniejsza, brunatna zieleń. Kredki oddaje bo nie umiem się nimi malować, chociaż kolory śliczne PAESE retro style róż do policzków 220 „paryska bohema” prześliczna, ciepła nektarynka; data ważności 06.2013, ale używam dalej i nic się nie dzieje WILDCAT BV róż do policzków holenderskiej firmy Wildcat nr 190; brzoskwinio-beż, bardzo delikatny. BELL pocket 2skin rouge róż do policzków odcień 051 ładny, zgaszony róż CHANEL pomadka Chanel Rouge Coco, kolor 15 Ruban Rose, zużycie (niewielkie) widoczne na zdjęciu - data ważności już minęła, acz szminka jest taka sama jak na początku użytkowania opakowanie lekko po przejściach, mam kartonik; szminkę mam z wymianki, ale trochę nie mój odcień, więc przekazuje dalej ASTOR szminka color last VIP, seria Heidi Klum; odcień 003 cheeky RIMMEL szminka colour show off; odcień 140 kiss me przepiękny matowy odcień ESSENCE studio nails olejek do skórek P2 lakier do paznokci color victim, nieotwierany i świeżutki; nietrafiony prezent urodzinowy (nie maluję paznokci); koleżanka wraz z ceną ściągnęła numerek, po analizie internetowej uważam że to nr. 950 na 99%. VIPERA lakier do paznokci Jumpy, kolor widoczny na zdjęciu; za drobiazg Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2015-02-08 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki z Niemiec !! DM !! + wysoka i średnia półka kolorówki :D ZAPRASZAM
ZAPACHY mam wszystkie z wymiany, odlewki od wizażanek długiego stażu, także perfumowego; ilości widać na zdjęciach, dla punktu odniesienia podaje objętość flakonów, przy odlewkach staram się podawać realną zawartość AVON MIAMI PARTY, buteleczka 50ml AVON CELEBRE buteleczka 50ml D&G 3 L`Imperatrice EDT odlewka 22ml SALVADOR DALI FEMME odlewka ok 5ml LANVIN OXYGEN HOMME odlewka ok 5-7ml OLEJEK ZAPACHOWY DO KOMINKA 10ml: *OLEJEK LAWENDOWY *OLEJEK CZEKOLADOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Loczku,nie widzę ostrzeżenia więc piszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za D&G 3 L`Imperatrice EDT odlewka 22ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Wymiana za Celebre, ALEA tonik bezalkoholowy do cery wrażliwej i suchej z ekstraktem z kwiatu migdała; ok. połowa produktu.
ALVERDE peeling-maska oczyszczająca dla cery zanieczyszczonej i trądzikowej; użyta 2 razy, zużycie znikome, mooooże te 30% gratis. ESSENCE studio nails olejek do skórek
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety na opakowaniu nie ma daty ważności , otworzyłam ją jakieś 5 miesięcy temu , niby na opakowaniu jest , 6M od otwarcia ale nic się znią nie dzieje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej, dziękuję ale nic nie znalazłam
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Hej niestety ale tylko to :
AVON MIAMI PARTY, buteleczka 50ml AVON CELEBRE buteleczka 50ml a to troche mało na wymiane, interesuje mnie bardziej pielgnacja, zapraszam na moja wish nie mam wygórowanych wymagań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Kochana
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
to bazy Ci nie polecam bo ona od początku była sucha i raczej tępa
krem Sylveco jest ważny do 27.12.2015 natomiast maska ma datę produkcji wrzesień 2014 i wg producenta jest 12 miesięcy ważna od otwarcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Wybacz ale wole wieksze wymiany tym bardziej przy wiekszym koszcie wysyłki. Nie oplaca sie wysylac 2 rzeczy. Jakbys miala jakies dokladki z pielegnacji to sie przypomnij, chetnie zajrzec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Loczku,musze poczekać z odpowiedzią,poniewaz akurat Sheer mam w trakcie negocjacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Ostatnio nakupiłam cieni i mam ich aż za dużo teraz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, przykro mi
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Loczku niestety widzę dla siebie za mało, zeby ta wymiana się nam opłaciła
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
loczku niestety nic nie wypatrzyłam pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety nic;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.