|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Wymiankowy Luty 2015
JESZCZE NIE PISAC !!!!!
![]() watek dopiero powstaje ![]() AKCJA OPRÓŻNIANIE SZAFY kolejna edycja !!! ![]() Witam, Od czasu do czasu wymieniam się ciuszkami i innymi zbędnymi rzeczami w celu odświeżenia mojej szafy .. to mój V wątek tutaj ![]() Chętniej wymieniam się na kosmetyki i inne rzeczy tj. ksiazki dodatki do domu itp. , co do ciuchów jestem bardzo wybredna ZASADY ( chyba jak u większości ) -Osoby z mniejsza ilością przekupek, wysyłają jako pierwsze. -Piorę ciuszki i oczekuje tego samego, nie prasuje ! -Rzeczy są zazwyczaj używane jeśli jest inaczej zaznaczam to w opisie -Wysyłka taka jak uzgodnimy , preferuje list polecony ekonomiczny -wszystkie wady i uszkodzenia pisze w opisie -nie odmieniam się -Nie wymieniam się na siłę - proszę nie wklejać linków tylko pisać nazwy ![]() ![]() CZEGO SZUKAM i za co chętnie się wymienię ? -->Termoloki -->Słuchawki do uszne (nowe) --> Kubek Termiczny --> Pędzle do makijazu ( preferuje nie używane) -->Szczotka TT lub TT Aqua ( może byc podróba ;P) -->Szczotka okrągła gruba do modelowania -->Kosmetyczne półprodukty tj. Mazidła czy BU -->Próbki i pełnowymiarowe kosmetyki do włosów, do opalania w solarium, Azjatyckie -->Pomadki i szminki w kolorach różu, czerwieni i pomarańczu --> Perfumy --> Dodatki do domu : poduszki , wazony, doniczki itp. najlepiej kolorze czarnym lub białym .. styl H&M Home , ZARA HOME, IKEA --> Jesli chodzi o ubrania to co mi wpadnie w oko .. nie bede sie rozpisywac bo lista jest długa ZAPRASZAM
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.