|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tanie noclegi Paryż - ktoś coś poleci?;)
Witam serdecznie
Zarezerwowalam wlasnie tani i szybki lot do Paryza w marcu udalo mi sie znalezc fajna promocje tanich linii lotnoczych ale jeszcze musze znalezc nocleg. Moze ktos z Was poleci mi cos w optymalnej cenie najlepiej gdzies blisko centrum bo to tylko trz dni i szkoda czasu na dojazd z daleka. Obojetnie jakie warunki bo i tak bedziemy krazyc po miescie ![]() Pozdrawiam serdecznie Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tanie noclegi Paryż - ktoś coś poleci?;)
szukaj na airbnb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wiem wiem przegladalam i jest tego mnostwo az nie wiadomo na czym oko zawiesic
![]() ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Ale dzieki za link bo na airbnb jeszcze nie szukalam ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
mOLDerator
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ok. Ekstra. Dziekuje
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Wszystko ładnie cacy. Tani lot, teraz tani hotel znajdziesz. Ale pamiętaj o tym, że wylądujesz prawie 100 km od Paryża i będziesz musiała dostać się do miasta a później przed odlotem z Paryża na lotnisko
![]() Dużo informacji jak najlepiej to zrobić znajdziesz tutaj: [ciach - reklama]
Gdzie jedziemy? Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2015-03-16 o 18:50 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.